Şimdi Ara

Ttnet Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ttnet ile aşa yukarı 1 seneden beri yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum ve sizlerden görüs ve önerilerinizi almak istiyorum
    hattan düsme sorunum 1 seneye yakin devam ediyor yanliz benim sorunum dslam a uzak olduğundan hattaki zayiflamadan kaynakli deil sanirsam müşteri hizmetlerine biraktim ariza kaydinin sayisini unutum artik

Modem Değerleri Böyle iken hatta hic bir sorunum tel ile görüsme yapabiliorum sorunsuz tertemiz bi hat değerleri asada gösterdim
    ADSL Durum ve İstatistikleri
    Bağlantı Durumu: Bağlı
    Mod: ADSL2+
    Hat Durumu: Sorunsuz

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 14336 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 21848 1112
    SNR Sınırı (dB): 17.4 18.7
    Hat Zayıflaması(dB): 11.4 3.4
    Güç (dB): 17.2 12.3

bulunduğum yerden Dslam a yakinim istatistiklerdende anlasiliyor şimdi diceksiniz fıstık gibi durum daha ne istion ama öyle deil işte zaman araligi belli olmuyor bi anda netten düsüyor düsme aninda bazen ezan okunuyor burada ezan okunma sistemi merkezi yapilior radyo sinyalleri ile bi yerden dağılıyor bu frakas dslamı etkilio olabilirmi ama her ezan okundu zamanda gitmiyor tabi belkide raslantıda olabilir ama bu olay cook oldu
    ama hep ezan okunma aninda gitmiyor tabi neyse netten düstükten sonra baglati kuruor o anda arayüzden baktim zaman hat zayiflamasi gelen 18 lere cikio giden 20lere cikio ve telefonu açtım anda netten kopma yaşanıyor ve tekrar balaniyor bu sefer yukardaki istatistikler oluyor ve sorun yok tellede konusuon istedin herseyi yapion bidaha hattan düsme olana kadar farkli farkli modemler denedim sayisini unutum spliter aldim teli desitirdim modemi direk hatta bagladim yine ayni sorun tel nosunu ariom calio ama hattan düsme yasanmio yeni ayni kopma yasandiktan sona noyu tekrar aradimda düsme yasanio ttnetten biraktim ariza kaydi sonucunda geri bildirim yapildi adam dediki sen cok indirme yapion sen zorluon ondan kopma yasanio :D böle seymi olur ben sınırsız almisim kullancam zaten indirme yapmasamda yine kopma yasanio

yani başıma gelen durum bu internet saglayicisini deistircem smile biri vsvs yapicam ama yine ayni sorun devam edicek cünkü ayni hatti kullanicak deisen bisey olmucak yani arkadaslar durum bu bende ne etcemi sasirdim artik uydu net olsa uydu net alicam ama burada türksat kablolu tv yok olmadi icin öle bi sansimda yok böle bi durumda nerelere bas vursam ne etsem arkadaslar yardımcı olun

• yokmu önerisi olan
  • Aklıma tesisatta temassızlık olma ihtimali geliyor ve başkada birşey gelmiyo
  • eger telefon çalınca kopmalar yaşanıyor ise santral splitter arızası olma ihtimali yüksektir. hat değerleriniz çok iyi. arıza kaydı açılması gerekir. en azından hattınızın kontrolünü yaparlar. santral kaynaklı sorun dışında ise. ankastre kutu arızası , bina içi - daire içi tesisat arızası , telefon dahili priz arızası ya da iç kablolama - modem baglantı kablo arızası olasılıkları vardır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immeLmann -- 16 Eylül 2011; 23:47:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.