8 mb hızında bir internetim var. Ttnet üyesiyim. Mayıs ayına kadar taahhüdüm var. Bildiğiniz gibi Adil Kullanım Kotası var. Bir kere aştım internetim 1 mb oldu. Yeni aya girince hızınız düzelir dediler. 2 ay oldu hala internetim 1 mb. 8 mb parası ödüyorum 1 mb kullanıyorum! Resmen kazıklıyorlar. TurkcellSuperonline a geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdümü bozarsam ne kadar ödemem gerekir? (Aylık 50 lira ödüyorum yanlış hatırlamıyorsam)
quote:
Orijinalden alıntı: oci123
8 mb hızında bir internetim var. Ttnet üyesiyim. Mayıs ayına kadar taahhüdüm var. Bildiğiniz gibi Adil Kullanım Kotası var. Bir kere aştım internetim 1 mb oldu. Yeni aya girince hızınız düzelir dediler. 2 ay oldu hala internetim 1 mb. 8 mb parası ödüyorum 1 mb kullanıyorum! Resmen kazıklıyorlar. Turkcell Superonline a geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdümü bozarsam ne kadar ödemem gerekir? (Aylık 50 lira ödüyorum yanlış hatırlamıyorsam)
kardeşim sistemdeki sorun o sen hiçbişey yapmayıp oturursun öyle kalır tabiki sen ara söyle düzeltsinler...taahhüt çok para ödersin bozarsan.
Her aradığımda sizi arayacağız, buradan internetiniz 8 mb görünüyor diyorlar. Bıktım artık aramaktan!