Şimdi Ara

Ttnet Taahhüt Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 mb hızında bir internetim var. Ttnet üyesiyim. Mayıs ayına kadar taahhüdüm var. Bildiğiniz gibi Adil Kullanım Kotası var. Bir kere aştım internetim 1 mb oldu. Yeni aya girince hızınız düzelir dediler. 2 ay oldu hala internetim 1 mb. 8 mb parası ödüyorum 1 mb kullanıyorum! Resmen kazıklıyorlar. Turkcell Superonline a geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdümü bozarsam ne kadar ödemem gerekir? (Aylık 50 lira ödüyorum yanlış hatırlamıyorsam)

• quote:

Orijinalden alıntı: oci123

8 mb hızında bir internetim var. Ttnet üyesiyim. Mayıs ayına kadar taahhüdüm var. Bildiğiniz gibi Adil Kullanım Kotası var. Bir kere aştım internetim 1 mb oldu. Yeni aya girince hızınız düzelir dediler. 2 ay oldu hala internetim 1 mb. 8 mb parası ödüyorum 1 mb kullanıyorum! Resmen kazıklıyorlar. Turkcell Superonline a geçmeyi düşünüyorum. Taahhüdümü bozarsam ne kadar ödemem gerekir? (Aylık 50 lira ödüyorum yanlış hatırlamıyorsam)

kardeşim sistemdeki sorun o sen hiçbişey yapmayıp oturursun öyle kalır tabiki sen ara söyle düzeltsinler...taahhüt çok para ödersin bozarsan.
  • Her aradığımda sizi arayacağız, buradan internetiniz 8 mb görünüyor diyorlar. Bıktım artık aramaktan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKCELL SÜPERBOX yardım !!
    geçen yıl açıldı
    Telekom tarife yardımı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.