Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tivibu ev aldım bağlantıları ysptım herşey güzel ancak ses işini halledemedim...

sebebine gelince kullandığım tv pioneer 5090 ve üzerinde speaker yok... amfiden çıkışla ses alıyorum...

bu sebeple tivibu ci-hazını da amfiye bağlamam gerek... ama turuncu renk coax çıkış eski amfimde yok nasıl bağlayacağım başka bir yolu yok mudur... yardımmm...
  • cihazda scart çıkışı varsa bi tareafı scart bi tarafı ses çıkışı olan kablolar işini görecektir
  • Bende TT Fiber var sorunsuz kullanabilirim heralde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

cihazda scart çıkışı varsa bi tareafı scart bi tarafı ses çıkışı olan kablolar işini görecektir

wallahi unutmuşum ben o kabloyu.. hay bin yaşa.... duruyor kafa bazen....

hdmi kablosu nu çıkartmadan scart kabloyu da bağlarsam sorun olurmu acaba yada scart ın içini açıp görüntü kısmını iptal edip sadece ses kısmını kullanırım..

quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Bende TT Fiber var sorunsuz kullanabilirim heralde ?

bende fiber yok downlaod 10mb sorunsuz görünüyor şu an... tavsiye ederim... 6 ay ücretsi artı kurulum ücreti ve taahüt yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 21 Haziran 2012; 11:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

quote:

cihazda scart çıkışı varsa bi tareafı scart bi tarafı ses çıkışı olan kablolar işini görecektir

wallahi unutmuşum ben o kabloyu.. hay bin yaşa.... duruyor kafa bazen....

hdmi kablosu nu çıkartmadan scart kabloyu da bağlarsam sorun olurmu acaba yada scart ın içini açıp görüntü kısmını iptal edip sadece ses kısmını kullanırım..

quote:

Bende TT Fiber var sorunsuz kullanabilirim heralde ?

bende fiber yok downlaod 10mb sorunsuz görünüyor şu an... tavsiye ederim... 6 ay ücretsi artı kurulum ücreti ve taahüt yok...

denemediğim için bişey diyemem ama bu scarttan ses alma işini daha önceden de yapıyorduk
  • quote:

6 ay ücretsiz nasıl başvuruluyor ?
  • quote:

quote:

beni 2 gün önce telefonla aradılar... böyle böyle dediler dün gelip kurdular 5 kuruş vermedim... tivibu mh yı arayabilirsiniz...
  • quote:

quote:

quote:

beni 2 gün önce telefonla aradılar... böyle böyle dediler dün gelip kurdular 5 kuruş vermedim... tivibu mh yı arayabilirsiniz...

6 ay değilde 2 ay olmasın ??? Bende kullanıyorum bana ilk 2 ay ücretsiz denildi gerçekten de 2 aydır fatura ödemiyorum. Eğer 6 ay gibi bir durum varsa arayıp pazarlık yapalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

quote:

quote:

6 ay değilde 2 ay olmasın ??? Bende kullanıyorum bana ilk 2 ay ücretsiz denildi gerçekten de 2 aydır fatura ödemiyorum. Eğer 6 ay gibi bir durum varsa arayıp pazarlık yapalım...

var... evet yeni üyelere 6 ay ücretsiz arayıp öğrenebilirsiniz...
  • quote:

tivibu ev aldım bağlantıları ysptım herşey güzel ancak ses işini halledemedim...

sebebine gelince kullandığım tv pioneer 5090 ve üzerinde speaker yok... amfiden çıkışla ses alıyorum...

bu sebeple tivibu ci-hazını da amfiye bağlamam gerek... ama turuncu renk coax çıkış eski amfimde yok nasıl bağlayacağım başka bir yolu yok mudur... yardımmm...

Airities cihazlarda, Air 7020 modelinde optik çıkış var. Cihazı onunla değiştirmelerini isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygi -- 21 Haziran 2012; 15:18:01 >
  • denemek için alacak arkadaşlara söylüyorum. İptal ettirdiğiniz zaman size verilen cihazları söküp toplayı götürmeniz kendiniz iade etmeniz gerekiyor. size ekip gönderip kendi aletlerini almıyor sayın tt.

ve üstüne üstlük eğer 10gün içerisinde geri götürmesseniz cihazları, üyeliğiniz aktif oluyor ve fatura ödüyorsunuz haliyle. bilginize.

pişman nasıl olunur TT bunu bana yaşattı sağolsun. DT yi beğenmiyordum beterin beteri varmış.

Zaten kendileri aradılar işte size 2 ay hediye edelim kullanın falan filan. kabul ettik (etmez olayıdım!). İptal ettirdim ve her hangi bir bayilerine bırakabilceğimi söylediler. Ben niye götürüyorum orası apayrı bir durum!!

neyse götürdüm(elimde kutular sabah işe gel akşam elde kutular oraya git). götürdüm de bayi ben bunu teslim alamam dedi!! neymiş telefonla iptal olduğu için benim genel merkeze (Gayrettepe)'ye götürmem gerekiyorumuş.... daha hala çözemedim bu durum bakalım ne gelcek başımıza.

belki bunların da etkisi var bilemiyorum ama tivibu pek kullanışlı bir şey de değil. 1-2 kere açtım 2 ay boyunca evde öylece durdu. hiç de beğenmedim açıkcası.

saygılar.
  • Az once aradilar 6 ay bedava diye gelin kurun dedim. Bende DT vs de var begenmezsem geri veririm. Yayin kalitesi, hd kanallarda hicbir sorun yasamayacagim cunku Fiber abonesiyim. Kotaya da etki etmiyor, guzel olacak bence.

En onemlisi taahhut yok. Daha once ucretsiz Fiber modemde getirmislerdi zaten, memnunum TT den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az once aradilar 6 ay bedava diye gelin kurun dedim. Bende DT vs de var begenmezsem geri veririm. Yayin kalitesi, hd kanallarda hicbir sorun yasamayacagim cunku Fiber abonesiyim. Kotaya da etki etmiyor, guzel olacak bence.

En onemlisi taahhut yok. Daha once ucretsiz Fiber modemde getirmislerdi zaten, memnunum TT den.

arkadaşım...telekom tivibu-ev şebekesinde yaklaşık 120 kanal yayın yapıyormuş...superonline fiber optik 20 mbps limitsiz internet yayını abonesiyim...özel şirketin iptv platformu yıl sonuna doğru abonelik üzerinden hizmetimize girecekmiş...telekomun şebekesinden daha fazla kanal sayısıyla superonline iptv platformunun abonelerine pazarlanacağını öğrendim...superonline fiber optik internet modeminden memnunum...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 30 Haziran 2012; 13:32:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Az once aradilar 6 ay bedava diye gelin kurun dedim. Bende DT vs de var begenmezsem geri veririm. Yayin kalitesi, hd kanallarda hicbir sorun yasamayacagim cunku Fiber abonesiyim. Kotaya da etki etmiyor, guzel olacak bence.

arkadaşım...telekom tivibu-ev şebekesinde yaklaşık 120 kanal yayın yapıyormuş...superonline fiber optik 20 mbps limitsiz internet yayını abonesiyim...özel şirketin iptv platformu yıl sonuna doğru abonelik üzerinden hizmetimize girecekmiş...telekomun şebekesinden daha fazla kanal sayısıyla superonline iptv platformunun abonelerine pazarlanacağını öğrendim...superonline fiber optik internet modeminden memnunum...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...saygılar...

O da gelsin begenirsem onu da alırım. Rekabet olsun, bizlere yarar bu durum.

Bende 20 Fiber abonesiyim 23 mbit hız alıyorum, pinglerim de çok iyi. Çok memnunum.
  • Gelip kurdular, goruntu iyi degil, telefonda soylenen hicbir icerik yok, filmler parali. Bosuna yer israfi resmen. İptal ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getirdikleri modemde 4 port ethernet var mi ve arayuzunden port acabiliyor muyuz tcp udp port yonlendirme menusu var mi modemde ? modemi biz secebiliyor muyuz onlar mi kafalarina gore getiriyor ? modem ve cihaz secimini biz yapabiliyor muyuz ? saygılar.
  • quote:

Gelip kurdular, goruntu iyi degil, telefonda soylenen hicbir icerik yok, filmler parali. Bosuna yer israfi resmen. İptal ettim.

arkadaşım...telekom iptv platformu tivibu-ev şebekesinden memnun kalmadığını açıklamana üzüldüm...!!!...superonline yeni iptv şebekesi inşallah faliyete geçince başarı kaydeder...!!!...
  • quote:

Gelip kurdular, goruntu iyi degil, telefonda soylenen hicbir icerik yok, filmler parali. Bosuna yer israfi resmen. İptal ettim.

filmler herhalde paralı olacak.ürünü iyice anlamadan yorum yapmayın.görüntünün düşük olduğunu söylemiştim görmemişsiniz.özellikle lcdtvlerde çok kötü.
  • quote:

quote:

filmler herhalde paralı olacak.ürünü iyice anlamadan yorum yapmayın.görüntünün düşük olduğunu söylemiştim görmemişsiniz.özellikle lcdtvlerde çok kötü.

O zaman niye telefon acip 1000 tane ucretsiz film var diyorlar. Ben gayet ne konustugumu biliyorum, asil siz anlamadan yorum yapmayin.

Bana soylenen hd kanallar oldugu ve 1000 tane filmin 6 ay ucretsiz olduguydu.

Hem hd kanallar kapali hem icerik yok. Hd olarak tek trt yi actilar o da digi ye gore kotu. Her seyiyle uyduruk bir platform benim acimdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

arkadaşım...telekom iptv platformu tivibu-ev şebekesinden memnun kalmadığını açıklamana üzüldüm...!!!...superonline yeni iptv şebekesi inşallah faliyete geçince başarı kaydeder...!!!...

Sagol dostum adamlar telefonda taahhut ettigi seyleri yerine getirmiyorlar yoksa ben ne diye abone olayim. Filmler filme benzemiyor iyi filmleri 5 tl zaten + hd ler kapali acik olsa bile sayi olarak az + goruntu rezil + internetimi yavaslatiyor.

İsim olmaz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.