Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Devil1106

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Gelip kurdular, goruntu iyi degil, telefonda soylenen hicbir icerik yok, filmler parali. Bosuna yer israfi resmen. İptal ettim.

filmler herhalde paralı olacak.ürünü iyice anlamadan yorum yapmayın.görüntünün düşük olduğunu söylemiştim görmemişsiniz.özellikle lcdtvlerde çok kötü.

O zaman niye telefon acip 1000 tane ucretsiz film var diyorlar. Ben gayet ne konustugumu biliyorum, asil siz anlamadan yorum yapmayin.

Bana soylenen hd kanallar oldugu ve 1000 tane filmin 6 ay ucretsiz olduguydu.

Hem hd kanallar kapali hem icerik yok. Hd olarak tek trt yi actilar o da digi ye gore kotu. Her seyiyle uyduruk bir platform benim acimdan.

kağıt üstünde böyle yapmamaları lazım geliyor ancak uygulamada sıfır üsütndne sıfır bir hizmet var.normal pakette sadece trt hd olduğunu bilmiyordunuz galiba.zaten onu geçtim internet şirketi hangi akla hizmet tv yayını vermeye çalışıyor anlamış değilim.her zaman diyorum 100 tllik uydu antenler daha net gösteriyor ayrıca bakırın korozyon gibi sorunları var.onlarda yok.üstelik ücretsiz.10 tane kadar farklı kanal var onalrda aylık 60 tl verip izlemeye değmez.60 tl =20 tl telefon + 30 tl net +10 tl tivibu.bunun yerine internet paketleirni daha adam akıllı yapsalar iyi olurdu.bi yandan da maçları alırlar diye düşünüyorum ama ozmana maçları izlemek çok pahalıya gelir.sornada maç sırasında çıkacak yayın aksaklığı işin cabası olur.
  • arkadaşlar...telekom şirketinin şifreli yayın iptv şebekesinde niçin erotik paket yoktur?...superonline yeni kuracağı şifreli yayın iptv şebekesinde erotik yayın yapacaklarını öğrenmiştim...!!!...
  • internete hızda versede izleyebilsek şu tivibu denen zımbırtıyı
  • Ttnet bitmistir artik superonline a gecin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü kalitesi berbat
  • Bugün Tivibu Ev kullanma imkanım oldu, görüntü kalitesi maalesef uydu yayını gibi bir kalitede değildi. Düz anten ile alınan en iyi görüntü seviyesi ayarında diyebilirim.
  • bugun bagladılar arkadaslar bana 2 ay ücretsiz miş ondan sonra istersem 9 küsür lira dediler gelen arkadas bagladı baktım hd kanallar acık sıkıntı yokdu 2 saat sonra bakayım dedim bi baktım ki hd kanallar acılmıyor müşteri hizmetlerini arayın diye bir yazı geliyor nedir bu anlamadım bir türlü şimdi anlayan birileri varmı acaba yardımcı olucak yoksa gidip teslim mi edeyim.
  • arkadaşlar...ülkemizin iptv şebekesi tivibu-ev platformunun üzerinden daha fazla sayıda kaliteli avrupa özel televizyon kanallarıyla anlaşma sağlanarak yayın yapmalarını isterim inşallah...saygılarımı sunarım...hayırlı ramazanlar geçirmenizi dilerim...sağlıcakla kalın...hoşçakalın...
  • Babamı arayıp kandırmışlar bir şekilde. Beni arasalar neler diyeceğimi biliyordum. Bugün eve gelip modem falan kurmuşlar, uydu alıcısına benzer bir cihaz kurmuşlar. Cihazı söktüm, modemi çıkarttım eski modemimi taktım. İptal için müşteri hizmetlerini aradım, kız en kısa sürede geri dönüş yapılacak, servis aktif edilmemiş falan diyerek saçmaladı. Telefonla iptal işlemi yapılıyor değil mi? Bir de modemle cihazı benim telekom müdürlüğüne teslim etmem gerekiyormuş! Olaya bak...
  • benim hattım 20 mbps ye yakın destekliyor snrdede sıkıntı yok tivibu ev maxi paketine gectim 9.90 TL aylık Hadı bakalım :D insallah sorun olmaz adamlarada 10 defa üstünde dura dura dedm airties ürünlerini istiyorum airtiesin malından getitmezseniz interneti telefonu televizyonu hepsini kapattirim dedim adam korktu tabi tabi efendim dedi :D [8|][8|]
  • Merhaba arkadaşlar IPTV üyeliği almak istiyorum önerileriniz varmı donmayan seri hızlı bir üyelik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.