Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizinkilerde birşeymi arkadaşlar.32 mb ye kadar vdsl hız düşmüyor çok iyi kampanya var dediler.4 mb sabitten geçtik.Geçtiğimize geçeceğimize bin ğişman olduk. 5.gün geri iadeye gittim 200 tl modem parası istediler.Tarife değiştirmiyorlar.Elimizi kolumuzu bağladılar.bir dakikada abartısız söylüyorun hız on defa değişiyor.Karadeniz dalgası mübarek.bir inip bir çıkıyor.downloat yapıyorum 40-50-70-kb/sn 100 geçtiğimizi zor hatırlıyorum.İlk fırsattan gidip bir çaresine bakacağım.32 mb yi değil 10 mb yi bile arada bir sabah yada akşam üstü saatlerde görebiliyoruz.onuda birkaç dakika.Geçmeyi düşünenler sakın denemesin.tavsiye ederim.TTNET ten yakamı kurtarırsam ilk arayan net'ten sabit hız garantili sözleşme ben yapacağım.Onlara ben imza attıracam ki veremedikleri hizmetten yakamızı kurtarabilelim.
  • Ankara G.O.P'de 25 yıllık bir apartman dairesinde oturuyorum. Buradaki kutulara el attılar. Kutuya kadar fiber geyiği mevcut. Kutu Cadde'de ben bir sokak aşşağısındayım. Kutuyla aramdaki mesafe 250 metre değil. Fiber kutuya giriyor eyvallah. Ama Kutuda benim bağlı olduğum cihaz eski cihazmış. 14mbit internet verebiliyormuş, o yüzden 16mbit alamazmışım. "16mbit parası vereyim 14 verin" dedim. "Olmuyor." dediler. Ben de bir tanıdığımı aradım, direk o öğrendi 16mbit parası vererek 14mbit hizmet alabilirmişim. Ben de 16 parasına 14mbit internet, Tivibu full paket ve 500 dakika konuşmanın olduğu üçü bir yerde paketi almaya, digiturk'u ve ikinci hattı iptal ettirmeye, evdeki asıl hattı sadece baskaları bizi arasın diye açık tutmaya karar verdim. Takribi ayda 80TL karda olacağım. 3'ü bir yerde paketinde sanırım modemi de onlar veriyor. Eğer durum öyle ise internet hızı yerlerde süründüğünde "sorun göremiyorum sorun modeminizde olmasın" dediklerinde "Kaldır kıçını gel bak, modem de senin!" deme lüksüm olacak.
  • soytarı tivibu program açıldıktan sonra 5 dk kanal değiştirtmiyor. reklamdan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

soytarı tivibu program açıldıktan sonra 5 dk kanal değiştirtmiyor. reklamdan dolayı.

Değiştirilebiliyor, sağ üstte ekranda kanal numarasına tıkla kayboluyor reklam.
  • arkadaşlar...ülkemizin IPTV şebekesi telekom-tivibu-ev platformunun hedefinde gelecek zaman 400 kanal yayın yapmak olduğunu öğrendim...telekom-tivibu-ev abonelerinin bilgilerine sunarım...
  • Iki aydir kullaniyorum. Gayet memnunum. Net dahada hizlandi tividen sonra. Hdler tertemiz. Sanirim para vermek bazilarini bozuyor :(
  • bizde 8-9 aydır tivibu ev kullanıyoruz ve gayet memnunuz...
  • cevap süperonline fiber internetttt baglatın uçun ben uçuyorum yer ankara eryaman hız 20 mb telefon bedava sabit ücret yok yakında iptv de başlar. ttnet abonesı ol baglasınlar internetihd tv yi ama izleyeme sonra ara sana ''binanzdaki kablo 10 mbit kaldırmıyor size 2 mbit veritoruz o yüzden'' desinler çıkmak iste sana kol gibi bir fatura çıkarsınlar sende omrunden 2 yılı harca bayıl mecbur parayı ama izleyeme.. FİBER İNTERNET GERİSİ YALAN yanlız sunu soyleyeyim ıptv baslayamadı gitti süperonline fiber var am iptv yokk nezaman eyince hep ileride cevabı alıyorsun ilerinin zamanı yok...
  • 2.80 ile 3 dk aarası koptuğu andır
  • şu donanımhaberin haline bak yahu. reklam alacak başka kimse kalmadı arkadaş ...
  • Hiç gülesimyoktu ama beni güldürdün ya TTNET allah seni ağlatsın.

Normal yayınlar için 7 MBits/S HD yayınlar için 12 MBits/S erişim hızı gerekiyormuş.

Dalga geçecek başka bişey bulamadınız sizde milletle bu şekilde geçiyorsunuz??

8 MBits/S limitsiz pakete 55 lira ödeyen ve daha 2 MBits/S hızı görememiş ve santrale 1000 metre mesafede olan birisi olarak şunu söylüyorum;

Ufak atında civcivlerde yesin :(
  • arkadaşlar...telekom-tivibuev (IPTV) şifreli yayın şebekesine yeni kanalların 2012 yılında ekleneceğini düşünüyorum...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...hayırlı günler geçirmenizi dilerim inşallah...
  • kesinlikle önermiyorum. aldık rezil olduk. buda yetmez gibi internette iki güne bir gidip geliyor. yetkilileri arıyoruz yogunluk olabilir diyor. gerçekten teknik ve doyurucu bir açıklama.arkadaşlar lütfen fazla yogunlaşmayın bizde izleyelim sırayla:))
  • bu ttnet hala pahalı ülkemizde. resmen soyuluyoruz.
  • arkadaşlar...ülkemizin iptv şebekesi telekom-tivibu ev platformundan tekniken maksimum kaç adet kanal yayın yapabilir?...konu hakkında kesin bilgi sahipinin soruma cevap yazmasını rica ederim...saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...ülkemizin iptv şebekesi telekom-tivibu ev platformundan tekniken maksimum kaç adet kanal yayın yapabilir?...konu hakkında kesin bilgi sahipinin soruma cevap yazmasını rica ederim...saygılar...

İstediği kadar.
  • Bağlatmayıı düşünen arkadaslara bilgilendirme amaçlı:

Ankara'da yasıyorum 8mbit'e kadar sınırsız internet aboneliğim var.Baglantıyı 2. gün yaptılar. Herhangi bir takılma donma yok.Fakat hergün 22:30 da kısabir süre takılma yasanıyo sebebini çözmüş değilim. Seç izle olayı güzel ücretsiz olan filmler genelde izlediklerim cıksada sıkılınca bakılabilir.Herhangi bir kasmanın olmadıgını belirtmek isterim fakat 9,90TL olan paketi kullanacagınıza normal bir uydu alıcısınıda kullanabilirisiniz 2. ayda iptal edip D-smart kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammeD_ -- 3 Şubat 2012; 1:18:31 >
  • 2 aylık tivibu işkencem:

ön bilgi: ankara'dayım. 8mbit'e kadar sınırsız bağlantım var. hızımdan oldukça memnunum. hatta memnuniyetimi şu topic'te dile getirmiştim:http://forum.donanimhaber.com/m_36192573/mpage_150/f_/key_//tm.htm#msglink_51145946

download: 9413 Kbps
    upload: 799 Kbps şeklinde bağlantım vardı.

1- tivibu bağlattıktan sonra internet hızımı kestiler. download 4992 kbps'ye sabitlendi. bu hızla tivibu izlenmiyor. mozaiklenme oluyor. hd yayınlar açılmıyor, sd yayınlar sıkıntılı oluyor.

hız ile ilgili 4440375'i aradım. bilindik şeylerden bahsediyorlar. hızınız 8 mbit'e kadar olduğu için hız konusunda bir şey yapamayız, arıza kaydı açamayız. tivibu ile ilgili sıkıntılar için tivibu müşteri hizmetleriyle görüşün dediler. tivibu'yu aradık. onlar da hattınıza bir baktıralım dediler. arıza kaydı aldılar, sağolsunlar. ama elemanlara anlatamadım benim hattım gayet iyi. siz kıstınız benim hızımı. neyse bir süre idare ettik. bir kaç gün içinde aradılar. hızımın eskisine göre yavaş olduğunu belirttim. dediler ki "sd yayınlar dengeli olsun diye kıstık sizin hızınızı". ben anlam veremedim. teknik servis göndereceklerini söylediler. saati tarihi ayarladık, işten gerekli izni aldım, eve gidiyorum. yoldayken gelmesi gereken teknik servis elemanı aradı. derdimi sordu. ben de ona anlattım. sonra dedi ki "ben de onları öğrenmek için gelecektim artık gelmeme gerek kalmadı". neyse işten izin aldığımla kaldım öyle. bu görüşmeyi yapalı baya oldu ama maalesef bir gelişme olmadı.

2- airties marka kablosuz modem getiriyorlar. modemin kablosuz sinyali oldukça zayıf. televizyonun olması gereken odada modem de olması gerekiyor. evin diğer odalarındaki bilgisayarlar da kablosuz bağlanmak durumunda kalıyor. fakat ne yazıkki bu dandik modemin sinyal gücü zayıf olduğu için diğer odalardan bağlantı mümkün olmuyor. sinyali güçlendirmek mümkün değil. çünkü modemin anteni değiştirilebilir yapılmamış. ya harıl harıl kablo çekmek lazım ya da kablosuz sinyal güçlendirici ekipman almak lazım. ucuz olması gereken bir sistem için fazlasıyla gereksiz bir harcama olur tabi. ha bu arada eski linksys modemim airties modemin olduğu yerden canavar gibi çekiyor. ayrıca gerekli ayarları yapınca tivibu yayınını da destkekliyor. webde biraz araştırma yapınca gerekli ayarları buldum. kısacası dandik airties modeme muhtaç değilsiniz. fakat uğraşmanız gerek.

3- bir yolunu bulur da tivibu'dan bir şeyler izlemeyi başarabilirseniz internette gezinemezsiniz. çünkü bütün bant genişliğini kullanıyor meret maşallah. kapatmak da bazen yetmiyor. aletin internet bağlantısını kesmek lazım. zaten müşteri hizmetlerinde görüştüğüm eleman da "kullanmadığınız zaman tivibu'nun internet kablosunu çekmenizi öneriyoruz" dedi. dertsiz başımıza dert aldık yani.

özetle: UZAK DURUN! ben de pazartesi iptal ettireceğim.
  • beyler bayanlar genç insanlar bu tartışmalara noktayı koyacak bir cümle kurayım şu an 2 aylık bedava hizmetinden yararlanıyorum 8 megabit hızım var cam gibi izliyorum hdyi cam! O kadar trt hd izledim bir kere takılmadı şerefsizim. Hdmı kablosu ile baglanmasıda cabası ayrıca taahhütü yok. Yani hdmı kablosunu biraz zor iade ederim sevgili ttnete memnunuz ama dsmart var evde geri vercez ... en masrafsızı diye bilirim evler için düşünün uydu taktırcaksınız anten parası işçi parası kablo parası .... Binadan gelen kablo kopar ugraşır durursun tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetutku

beyler bayanlar genç insanlar bu tartışmalara noktayı koyacak bir cümle kurayım şu an 2 aylık bedava hizmetinden yararlanıyorum 8 megabit hızım var cam gibi izliyorum hdyi cam! O kadar trt hd izledim bir kere takılmadı şerefsizim. Hdmı kablosu ile baglanmasıda cabası ayrıca taahhütü yok. Yani hdmı kablosunu biraz zor iade ederim sevgili ttnete memnunuz ama dsmart var evde geri vercez ... en masrafsızı diye bilirim evler için düşünün uydu taktırcaksınız anten parası işçi parası kablo parası .... Binadan gelen kablo kopar ugraşır durursun tavsiye ederim...

Bende kullanıyorum gerçekten cam gibi görüntü var bu zamana kadar bir kere takılmadı ve ben üyeliği devam ettirmeyi düşünüyorum. Gerçekten benim çok beğendiğim bir hizmet...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.