Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET internet üzerinden yerli ve yabancı televizyon kanallarına erişim sunduğu Web TV hizmetinden sonra Tivibu çatısı altında ev kullanıcılarına yönelik paketlerini de duyurdu. Tivibu Ev olarak lanse edilen ve genişbant internet bağlantısı üzerinden IPTV alıcısı ile sunulan yeni nesil televizyon platformu, kullanıcılara HD kalitesinde TV yayını ve video iletimini, 5.1 Dolby Digital ses desteği ile birlikte sunuyor ve bu sayade gelişmiş çoklu ortam deneyimi vaad ediyor. Ulusal kanallara ek olarak tematik kanallarla zenginleştirilen Tivibu Ev, istediğiniz zaman izleyebileceğiniz film, dizi, belgesel, çocuk, müzik klibi ve daha pek çok içerikle birlikte çeşitli interaktif servisler de içeriyor.

59 yerli kanal, 49 yabancı kanal olmak üzere toplam 108 kanal ile başlayan Tivibu Ev, NHK World HD, National Geographic Wild HD ve TRT HD gibi yüksek çözünürlükte yayın yapan çok sayıda kanalı bünyesinde barındırıyor ve izleyicilere herhangi bir programı yayın esnasında durdurup 90 dakikaya kadar geri alma olanağı da sağlıyor. İnternet kotasına etki etmeyen Tivibu Ev hizmetinden yararlanabilmek için ADSL internet bağlantısı ve ADSL modem'e ek olarak Tivibu Ev alıcısına ihtiyaç duyuluyor. TTNET, Tivibu Ev hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılardan, gerekli cihazlar için herhangi bir ücret talep etmediğini belirtiyor yani IPTV servisi için gerekli alıcı TTNET tarafından sağlanıyor.

Akıllı telefon pazarındaki gelişmeleri dikkate alan TTNET, büyük önem verdiği Tivibu hizmetini telefonlara da getirebiliyor. İnternet bağlantısına sahip olan telefonlar sayesinde kullanıcıların okulda, vapurda, trafikte yani diledikleri her yerde cepten televizyon kanallarını takip edebileceği, film ya da belgesel izleyebilecekleri belirtiliyor. Seç izle, durdur izle, geri al izle, kirala izle ve tekrar izle gibi Tivibu Web ve Tivibu Ev'deki pek çok özelliğin aynı şekilde yerini aldığı Tivibu Cep için son hazırlıklarını yapan TTNET, yeni servisini yakında kullanıma sunmayı planlıyor. Tivibu Ev ile birlikte kullanıcılara sunduğu paketlerde de güncellemeler yapan TTNET, şu seçenekleri sunuyor;

Yeni Tivibu Web Paketleri;

alt="TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi"

Başlangıç Paketi: 1 TL

• 55'i yerli 13'ü yabancı kanal olmak üzere toplam 68 TV kanalı

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (100 adet film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Paket: 4 TL

• 55’i yerli 31'i yabancı kanal olmak üzere toplam 86 TV kanalı

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (1000'e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Plus Paket: 8 TL

• 5’i yerli 31’i yabancı kanal olmak üzere toplam 86 TV kanalı

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (10 adet  “Kirala-İzle” filmi hediye; 2.500’e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Yeni Tivibu Ev Paketleri;

alt="TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi"

Başlangıç Paketi: 9,90 TL

• 56'sı yerli 21'i yabancı ve 4 HD kanal olmak üzere toplam 77 TV kanalı

• Ücretsiz Tivibu Başlangıç Paketi üyeliği

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (100 adet film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Paket: 19,90 TL

• 56'sı yerli 50'si yabancı ve 10 HD kanal olmak üzere toplam 106 TV kanalı

• Ücretsiz Tivibu Standart Paketi üyeliği

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (1000’e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

Standart Plus Paket: 29,90 TL

• 56'sı yerli 50'si yabancı ve 10 HD kanal olmak üzere toplam 106 TV kanal

• Ücretsiz Tivibu Standart Plus Paketi üyeliği

• Kirala-İzle, Tekrar İzle, Durdur-İzle, Geri–Al İzle ve Seç-İzle (10 adet “Kirala-İzle” filmi hediye. 2.500'e yakın film, müzik, dizi ve belgesel)

TTNET'in Yeni Üçü Bir Yerde Paketleri;

Üçü Bir Yerde Paketi 39 TL

• TTNET Yalın İnternet 1Mb 1GB

• Tivibu Ev Başlangıç

• TTNET Alo 100  

Üçü Bir Yerde Paketi 49 TL

• TTNET Yalın İnternet NET6

• Tivibu Ev Başlangıç  

• TTNET Alo 100  

Üçü Bir Yerde Paketi 99 TL

• TTNET Yalın İnternet NETLİMİTSİZ

• Tivibu Ev Standart Plus  

• TTNET Alo Limitsiz

TTNET'in Tivibu hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak için;

www.tivibu.com.tr
    TV'nin sizi bu kadar eğlendirmesine seyirci mi kalacaksınız?
    http://www.tivibu.com.tr

- Tivibu Ev ile sunulan IPTV hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtları için; http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=21&vid=1668

- TTNET'in Tivibu hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak için;
    www.tivibu.com.tr
    TV'nin sizi bu kadar eğlendirmesine seyirci mi kalacaksınız?
    http://www.tivibu.com.tr

• Bizim buraya daha 8 mbit veremiyor birde HD TV yayınımı verecek.. 20 yıldır aynı yerde yaşıyorum bakır kabloyu çekip gittiler başka bir şey yok. Altyapı sürünüyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 25 Şubat 2011; 12:26:49 >
  • bu haberin altı akarrrrrrr niye berbat bir internet sağlayıcısı ben youtube dan video izleyemiyorum adam gibi kalkmış hd filim diyorlar komedi gibi bide şartları var sadece telekom satralinin etrafındakiler yararlanır diye kardeşim sen halka hizmet vermiyormusun kapısına kadar götüreceksin fiber interneti bu tekel bunlarda oldukça biz daha çok ağlarız internetim düşük diye
  • Aynen katılıyorum 1 mgbit bağlantıyı dahi stabil bir şekilde veremeyen ttnet bide çıkmış hd yayın vericem diye... sen ilk önce abonelerine adam gibi hizmet ver parasının karşılığını ver ondan sonra uzaya mı yayın yapacaksın ne yaparsan yap.....
  • aRKADAŞIM 8 mbit ile izleyemiyor donamalar yaşıyormuş.

Ben ise 2 mbit ile kesintisiz izliyorum.

Gelde çık işin içinden..
  • Ben 8M bit internet kullanıyorum. TiviBu Ev için Müşteri tesicisiyle konuştuğumda HD Kanalları izleyebilmem için hizmet aldığım hattın 12 MBit desteklemesi gerekiyormuş. Bana HD kanalları izlemem konusunda garanti veremeyeceklerini söylediler. İşte Tipik Türk Telekom mantığı. Altyapıyı hazırlamadan böyle işe kalkışırsan böylede komik cevaplar verirsin. Bunlar '' Cin olmadan Adam çarpmaya kalkıyorlar ''
  • Bunu Bağlatçan sen diğer odada download yapsan öteki odadakiler tv izleyemiyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet TİVİBU EV [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TTNET Hangi hizmeti adam gibi verebildi ki bu hizmeti verebilecek. Bu paketlere üye olmak isteyenlere ayrıca birde psikolojik danışman vermesi lazım ki toplumda cinnet vakıaları artmasın Mesajı DİREK aldın mı? TTNET
  • Vay be. Hiç olumlu bir yorum yok. Bir firma bu yorumlar karşısında ne yapar merak ederim.
  • buradaki yorumları neden beğenemiyoruz rekora giderdi bence :D
  • Ön yargılardan arınarak konuşsak iyi olacak arkadaşlar..

Merak ettiğim şeyler var..

Şimdi normalde örneğin bazı maç günleri tivibu ya erişim olanağımız olmuyor aşırı yopunluktan

Acaba Tivibuev de bu durum olacak mı ?

Bunu soran oldumu. Örneğin diyelim Şampiyonlar Liginde Maç var ve aşırı yoğunluk var. Bunu garanti edebiliyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı batasıca firmadan başka birşey değil benim için."Altyapı" kelimesi sadece bir ilizyondan başka birşey değil TTNET için.Ha altyapı olayını çözerlerse gelip şu iptv tivi midir nedir gidip üye olmazsam adımda helsinki vampire değil ki zaten değilde neyse.Ha bide şunuda söylemek içimden geldi: Güzelim şirketi elin Arabına satarsan böyle olur.OH!
  • tivibu da görüntüyü iyice çamur yaptılar. bide hd kanalmı verecekler gülerim

zaten donma sorunları canımı sıktı 1tl yi bile vermem artık tivibu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Ön yargılardan arınarak konuşsak iyi olacak arkadaşlar..

Merak ettiğim şeyler var..

Şimdi normalde örneğin bazı maç günleri tivibu ya erişim olanağımız olmuyor aşırı yopunluktan

Acaba Tivibuev de bu durum olacak mı ?

Bunu soran oldumu. Örneğin diyelim Şampiyonlar Liginde Maç var ve aşırı yoğunluk var. Bunu garanti edebiliyormu ?

TTnet'in altyapısı nasıl bilmiyorum ama yurtdışındaki örneklerde şöyle bir sistemin uygulandığını duydum: aynen torrent mantığı var. yani kullanıcı hem download hem upload yapıyor. yani bir kanalı ne kadar çok izleyici izlerse o kadar iyi oluyor sağlayıcı santral için...

Ama dediğim gibi TTnet'in altyapısı nasıl onu bilemiyeceğim.
  • lan adi herifler neti 45 tl den 55 tl ye çektiniz sizin verdiğiniz hizmet buysa yerin dibine girersiniz bir gün inş.

yıllık ciro üstüne ciro kırıyorlar sırtımıza vurdular onca parayı 2 gün sonra ben vuracam o darbeyi size bakalım kim güler
  • benim anlamadığım 3 bir yerde paket var yukarda belirtilmiş 1 mb 1gb kotalı bu hizmeti, 39 tl ye veriyorlar nasıl olcak onu merak ediyorum ben şimdi, bu hızla ve buı kotayla
  • 20 gündür Tivibu ev kullanıyorum son derece memnunum,Hd kanallar süper,8 mbit sınırsız kullanıyorum,tv bağlandıktan sonra web dahada hızlandı 8 mbitten aşağı düşmedi daha evvel yerlerde sürünüyordu..
  • Daha 8mbit hızı doğru düzgün veremiyorlar. Birde kalkıp IP TV başlatmışlar. Önce alt yapılarını düzeltsinler.
  • Bizim buraya daha 8 mbit veremiyor birde HD TV yayınımı verecek.. 20 yıldır aynı yerde yaşıyorum bakır kabloyu çekip gittiler başka bir şey yok. Altyapı sürünüyor resmen.
  • Firmaları batar insallah , cebimizden soymadıkları kalmadı eli mahkum kullanıyoruz yapcak birşey yok...Adam akıllı net adam akıllı hat versinler ne hızımız hız ne pingimiz düzgün nede verdiğimiz para uygun Allah topunu bildiği gibi yapsın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.