Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    izmirde araştıracağım
  • Zaten ayrı hatla vermeseler nereye verecekler 1 Mbit geçmiş yüzyılın bağlantısı ile bırakın HD'yi SD yayını. Bakanlar da çıkıp, nasıl peşkeş çektik, sizi yolduruyoruz diye çıkıyorlar ekrana... Bu tt kadar iğrendiğim başka firma yok, sırf elimde başka seçenek olmadığı için 60 lira ödüyorum 1 mbit internete(45 internet,15 Lira kullanmadığım mecburi(!) telefonun fix ücreti).
  • geçende 16 mbps dediler ve kota 25+50 gb arası bu tv buyu kullanmaya başladıkmı limit yetmez bir dizi en az 1 gb civarı 10 dizi seyrettimi 50 gb dolcak.zaten 16 mbps hızda veremiyorlar daha 8 mbps ye veremiyorlar ama reklamlarda övüyorlar tivibuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

geçende 16 mbps dediler ve kota 25+50 gb arası bu tv buyu kullanmaya başladıkmı limit yetmez bir dizi en az 1 gb civarı 10 dizi seyrettimi 50 gb dolcak.zaten 16 mbps hızda veremiyorlar daha 8 mbps ye veremiyorlar ama reklamlarda övüyorlar tivibuyu.

IP tv kotayı etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

geçende 16 mbps dediler ve kota 25+50 gb arası bu tv buyu kullanmaya başladıkmı limit yetmez bir dizi en az 1 gb civarı 10 dizi seyrettimi 50 gb dolcak.zaten 16 mbps hızda veremiyorlar daha 8 mbps ye veremiyorlar ama reklamlarda övüyorlar tivibuyu.

IP tv kotayı etkilemez.

hızıda etkilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

tivibu da görüntüyü iyice çamur yaptılar. bide hd kanalmı verecekler gülerim

zaten donma sorunları canımı sıktı 1tl yi bile vermem artık tivibu için.

aynen ya nasıl HD verecekler
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

quote:

aynen ya nasıl HD verecekler
    quote:

nasıl hd vereceklerini yukarda video paylaştım ordan bakabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar bilmeden görmeden konuşmayalım... Bakın burada kullanan bir çok insan var ve çoğu memnun. Yani bol keseden atmayalım. Tamam altyapı çok iğrenç, kimse memnun değil zaten bu durumdan fakat hattı iyi olan arkadaşlar sırf sizin yorumlarınız yüzünden belkide vazgeçiyorlar denemekten...

Bu arada geçen gün bir Superonline'dan yetkili ile görüştüm test aşamasının sonuna geldik yakında başlıyoruz dedi. Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utq745

Arkadaşlar bilmeden görmeden konuşmayalım... Bakın burada kullanan bir çok insan var ve çoğu memnun. Yani bol keseden atmayalım. Tamam altyapı çok iğrenç, kimse memnun değil zaten bu durumdan fakat hattı iyi olan arkadaşlar sırf sizin yorumlarınız yüzünden belkide vazgeçiyorlar denemekten...

Bu arada geçen gün bir Superonline'dan yetkili ile görüştüm test aşamasının sonuna geldik yakında başlıyoruz dedi. Merakla bekliyoruz.

arkadaşlar... süperonline yakında iptv şebekesini kurup normal yayına geçiş yaparak telekom iptv şebekesinden çok daha fazla kanal sayısıyla birlikte telekomun kesinlikle şebekesinde yer vermeyeceği kaliteli erotik paket kanallarınıda devreye alıp diğer kaliteli tematik paket yayınlarıyla beraber abonelerinin hizmetine sunacaklarını öğrendim... süperonline fiberoptik internet yayınıyla beraber önümüzdeki yıl şubat ayının sonuna doğru uydunet ve d-smart aboneliğim sonlandığı vakit yeni iptv şebekesiyle birlikte internet dahil full abone olacağım inşallah... dikkatinizi çekerim... bilgilerinize sunarım... saygılarımla...
  • en ufak yağmurda , rüzgarda net giden , net hızı yavaşlayan bir Altyapıdan bahsediyoruz .
    Yarın birgün eve alırsınız , yağmurlu havada izleyemezsiniz .
    Benden demesi .

• yaw Beyler çıkın şu Edirneden Bulgaristana,bakın görün herifler ne yapmışlar! sonra fiyatlarına bakında kafanızı duvarlara vurun gari
    yaw yol çok uzan değil derseniz gidin şöyle Almanya veya Fransaya filan bir tur atın Internet ve hizmetleri nedir diye!

yukarıda bir arkadaş çok güzel yazmış ......memlekette bu hizmet varmı,var... mealinde,evet ayne öyle kağıt üstünde ülen memleket uçuyor be!!
    zaten bir hazret var böyle memleketi sürekli uçuran

TTNet,yaw bundan ne köy olur nede kasaba herifler "hala" devletçi yönetim zihniyeti ile çalışıyor kaldıki herifler %55 ini aldılar gerisi(%15 i saymazsak
    ki aslında sayacağız)devletin

Türksat/KabloTV cart curt hepsi aynen Devlet işi yaw bunların,ülen nesini sattılar yada özelleştirdiler,kafamı buluyorlar TÜRK milletiyle,sonra bunlar
    yani bu boktan alt-yapı ve kalitesiz hizmetler için alınan paralara bakıyormusuz,hele hele net fiyatlarına ayop be,bunlarda ne utanma kalmış
    nede sıkılma!!!

Halada birileri bu kurumları savunuyor,alooooo uyanın gari sene 2011 be,1990 da değiliz veya 1980 de sene 2011 oldu,uyanın gari

Bütün gelişmiş ülkelerde bu hizmetler artık "komik" paralara yapılıyor(USA yı hiç saymıyorum bile!!)bizdeki rakamlara bakın!
    bu uyanıklar böyle hizmetleride verirken sankim dünyada olmayan bir sistemi bulmuşlarda bu millete veriyorlarda böyle havayı girmişler!!!
    ülen fahiş fiyatlara,kalitesiz ve stabil olmayan hizmetlere,memleketin çoğu yerinde hatta en büyük şehirlerde bile hala altyapısı olmayan yerlere!!!
    ve bunları verirkende adeta millet keriz ve böyle şeyleri dışardan bilmiyor yada duymamış gibi davranmalarına uyuz oluyorum!

Bütün bu sistemler TEKEL dir,ama hesapta biz bilmem neyi sattık,bilmem neyi özelleştirdik diyoruz aslında hiç bir bok milletin hayrına olmadığı gibi resmen
    soyulmaktayız!!! maalesef çoğu insanımızda bunun bile farkında değil,kalkıp bu illet şirketleri filan savunuyorlar!! ülen bunun nesi savunuluyor be,bari
    kuldan değil ama Allahtan korkun!!!

Örnek;TTNET>>2048 net-limitsiz 69 kağıt,adiler birde 62 den 69 a çıkarmışlar
    Bunun Türkçeside şudur aslında,...yaw benim tarife pahalı git özele.... diyorlar;o özel dedikleride kendilerinin toptan
    mal sattıkları şirketler;al gülüm-ver gülüm!!! bu memlekette birde Devlet Denetleme Dairesi var veya Rekabet Kurulu var değilmi,evet var
    ama "hesapta" var yani!!

TR de her bir şeyi sattık "hesapta"!!! TT yide sattık!! iyide ne özelleşti memlekette!! hiç bir şey,çünkü özelleşme olsaydı en azından rakamlar böyle olmazdı
    Rekabet varmı;yine hesapta var,ama gerçekte hiç yoktur!! rakamlara bakacaksaınız varmı yokmu!

2048 net-limitsiz 69 kağıt yani $ 43-46 ülen varmı böyle absürt bir rakam Batıda/USA da veya diğer gelişmiş pazarlarda!!!

+
    Tarifeler bir kere inanılmaz "tuzak"!! hileli v.s!! tarifeler ve hizmetler inanılmaz kandırmaya yönelik ve müthiş kafa karıştırıcı!!
    kısaca tamamen art-niyetli vede amiyane tabirle heö geçirmece hemde ciddi şekilde tuzak!!! zaten bu çakalların tuzaklarına hileleri göremeyenler
    ilk önce düşüyor,kimisi benim elimden bir şey gelmez diyor kimisinin zaten umurunda değil kısaca milletin zaafiyetleri bu çakallar tarafından
    çok iyi bilindiği için bunlar mallarını satabiliyorlar,"Kamuoyu" bilinci maalesef 2011 e geldik ama hala yoktur!! zaten bu çakalları kurtaranda bu oluyor yani
    millet hala uyuduğu için ve toplu tepki gösteremediği için uyanıklar-çakallarda malı götürmekteler!

yaw her bir şeyi bu hizmetlerin sakat-eksik-hileli-hatalı,kazık v.s v.s

Çıkın sokağa bağımsız-tarafsız olarak bir TTNET ve benzeri hizmetler anketi yapında o zaman görün sonuçları!!!
    TR de en çok şikayet edilen kurum-şirket v.s bu hizmetleri verenlerdir!!

++
    Ama Allah için TTNET in ben personel çalışmasını ve müşteri ilişkileri v.s yerlerini ne zaman arasam çok kibarlar,bağırsam hatta sövsem bile(çok yaptım ayrıca)
    hiç bir şey demeyip sizi sakinlikle ve kibarlıkla dinliyorlar,bu konuda adamların günahlarını alamam,kendilerini tebrik ediyorum,diğer personelde genelde çok iyi
    v.s yani bu konuda herifler çok iyiler,ama başka hiç bir şey yok yaramazlar! buda Devletin ve bu sözde "özel" Kurumların suçudur!

++
  • Ya HD kalitesinde yayın verebilecek bi şebekenin kapasitesini bilen arkadaşlar bilirler. Ya başka bir ttnet var ya da biz başka bi ülkede yaşıyoruz. Kaldı ki daha istanbul içinde dahi heryere doğru düzgün 8mbit internet götüremiyorlar. Biraz fazla uçmuş bu sefer TTnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Snake -- 27 Şubat 2011; 19:51:22 >
  • TTNET ve Hizmet,ne kadarda tezat ve trajik gerçekler !

TTNET hizmet yapacak ve sizlerde ciddi ciddi inanıp yazıyorsunuz öylemi ?

TTNET sadece paraya bakar,tek gerçekleri budur !

Hizmetmi Kotalı fahiş aslı olmayan İnternet hızları ile vatandaştan biraz daha fazla para koparmak !

Ayda 60 Liraya yakın sözüm ona 8mbit kotalı hizmet alan biriyim,yani ayda 25 Euro civarı ödeyen biriyim !

TTNET halen ucuz desin,Bulgaristanda durum gerçektir ama TTNET bir Türlü bunu göremez yada görmek istemez,belkide Lübnanlı olduğundan Avrupa Kıtası onları ilgilendirmez !

Tvbu-IPtv yada diğer hizmetleri,ben hizmet falan demiyorum sadece TTNET'in nasıl daha fazla kazanırım politikasından öteye geçmez benim için !

Ayda 25 Euro para veren biri olarak,TTNET denen firmaya sözleşmem bitene kadar malesefki sabretmek zorundayım !

TTNET ve Hizmetmi ? Geçin bunları bundan sonra bana deselerki sana 2 sene 8 Mbit sınırsız internet ayda sabit 30 lira çok yürekten söylüyorum asla ve asla kabul etmem !

TTNET'e güvenim bitmiştir ama dediğim gibi sözleşmem süresince katlanmak zorundayım,sonrasımı inanın hiç fark etmez hangi firma olursa olsun TTNET olmasın yeter !

Sabit ücret adı altında soyuylmaktan,Kotalı internete keyfi zamlardan,aslı olmayan ama vaad edilen İnternet hız yalanlarından bıktım artık !

IPTV-TİVİBU'u TTNET'in olsun ben almıyım Teşekkürler !
  • çoçuk sakat dogdu bence
  • ben bu videoyu çok önceden izledim yeni sürümünde cümleleri bile değşmemiş..
  • İptv çok güzel bir teklonoji aslında ama ilk başta ttnet el attığı için kimsenin güveni kalmamıs Diğer firmaların gelmesiyle birazda alt yapı çalışmaları yapılsın direk geçiçem.
  • tivibuda bikaç tane arap kanalı var çıkartıp güzel bişeyler koysalar
  • arkadaşlar... telekom iptv şebekesinin üzerinden yayın yapan kanalların sayısı şimdilik malesef azdır... üstelik yerli ve yabancı kaliteli kanallar sınırlıdır... ayrıca kesinlikle erotik paket kanallarının yayını yoktur... süperonline iptv şebekesini inşallah yakında kurarsa telekom iptv şebekesine nazaran kanal sayısı açısından daha kaliteli yayın yapacağına inanıyorum... üstelik süperonline iptv şebekesinde erotik paket yayını yapılacağını daha önce öğrenmiştim... dikkatinizi çekerim... bilgilerinize sunarım...
  • TTNET, Türk Telekom, Garanti , Finansbank, Turkcell, Digiturk firmaları kara listeme giren, Türkiye'nin en terbiyesiz ve saygısız firmalarıdır ve bunların hiçbir hizmetini kullanmayacağıma kendime söz verdim. Bu şirketlerin hemen hemen tüm ürünlerinde bir kandırmaca, bir yalan, bir üç kağıt bulabilmeniz mümkündür... (Bu arada listeye Vodafone u eklemek üzereyim şu an takipteyim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depelerx -- 1 Mart 2011; 13:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdirim
    Bunlar iki gün sonra altyapıları kaldırmadığı için ADİL İZLEME SINIRI koymazlarsa adımı değiştiririm.

Bundan sonra söze gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.