Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tivibu Ev potansiyel müşterileri lütfen dikkatle okuyun:
    11 Şubat'ta Tivibu Ev servisinde bir arıza oluştu ve yayınım kesildi. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. İlk birkaç gün ses çıkmadı. İlerleyen günlerde sorunum konusunda ısrarcı oldum ve şikayet kayıtları açtırdım. TTnet ve Türk Telekom müşteri hizmetleri günde 4-5 kez aramaya başladı. 1 kez evime teknik servis geldi. Bu 20 günlük süreç boyunca hiç bir şekilde çözüme yönelik işlem yapılmadı. Beni arayan yetkililer modemi yeniden başlatıp denememi söylediler. Her seferinde başka birisi aradı ve aynı şeyleri söyledi. 18. gün ADSL'i taşıyıp Tivibu Ev'i iptal etmeye karar verdim. Bugün öğrendim ki ADSL'i taşıdığım için bu sorunu çözmemeye karar vermişler. Ben iptal edeceğim için sorun değil. Ama yarın öbür gün aynı sorun başka birisinde oluşursa, sorunun ne olduğu ve nasıl çözüleceği bilinmiyor. TTnet şu anda destek veremediği bir hizmeti satmaya çalışıyor
  • Mecbur kalmasam ttnetten internet bile almam başka birşeyde almam kaldıki tvbuymuş bilmem ne zaten dandik hız sorunları var hergün başım dertte heriflerle.
    Bulunduğum bölgede 4mb üstü yok desteklemiyor ama satarken 8mb satıyorlarmış bu nasıl bir keklemektir vatandaş çantada keklik olmuş sormasam bilmesem 8mb diye satacaklar bilmeyen alıp en hızlısını aldım diye kullanıyor tek bildikleri para toplamak kazançlarına kazanç katmak kimin umurunda senin adam gibi hizmet alabilmen veya paranın karşılığını alabilmen.Bu memlekette herşeyin karşılığını aldıkta internetinmi alacağız bendekide boş laf.Kaldıki bu altyapıyla bu dandik iş bilmezlik teknik elemandan yoksun halleriyle tv bu yapacaklarda millete hizmet verecekler asıl millet bunlara bir güzel hizmet veriyor mecbur almak zorundayız.
    Neden başka seçenek yok ee hani tekel yasaktı memlekette.Adamlar at koşturuyor altyapı sıfır gelişme yok ama ha bire aboneler çoğalıyor ha bire arızalar yamalar ekler yamalı bohça oldular ama tarifeler değişiyor zamlar geliyor eski tarifeler kaldırılıyor oh ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild
    Mecbur kalmasam ttnetten internet bile almam başka birşeyde almam kaldıki tvbuymuş bilmem ne zaten dandik hız sorunları var hergün başım dertte heriflerle.
    Bulunduğum bölgede 4mb üstü yok desteklemiyor ama satarken 8mb satıyorlarmış bu nasıl bir keklemektir vatandaş çantada keklik olmuş sormasam bilmesem 8mb diye satacaklar bilmeyen alıp en hızlısını aldım diye kullanıyor tek bildikleri para toplamak kazançlarına kazanç katmak kimin umurunda senin adam gibi hizmet alabilmen veya paranın karşılığını alabilmen.Bu memlekette herşeyin karşılığını aldıkta internetinmi alacağız bendekide boş laf.Kaldıki bu altyapıyla bu dandik iş bilmezlik teknik elemandan yoksun halleriyle tv bu yapacaklarda millete hizmet verecekler asıl millet bunlara bir güzel hizmet veriyor mecbur almak zorundayız.
    Neden başka seçenek yok ee hani tekel yasaktı memlekette.Adamlar at koşturuyor altyapı sıfır gelişme yok ama ha bire aboneler çoğalıyor ha bire arızalar yamalar ekler yamalı bohça oldular ama tarifeler değişiyor zamlar geliyor eski tarifeler kaldırılıyor oh ne ala.

Evet malesef tekeller. Hemen hemen tüm isp'ler turk Telekom altyapısını kullanıyor. Bölgesel olarak hizmet veren ve ttnet/turk Telekom altyapısı kullanmayan az sayıda isp var. Mümkünse onları tercih etmek lazım. Ornegin İstanbul Batı Atasehir'de turbonet vardı. Hizmet kalitesi mukemmeldi.
    Sadece turk.net sadece kabolari kullanıyor. Onun disinda kendi omurgasından çıkış yaptıgı icin telekom'a digerlerine oranla daha az bağımlı.
  • beklemek lazım daha erken hele bir otursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: s

Tivibu Ev potansiyel müşterileri lütfen dikkatle okuyun:
    11 Şubat'ta Tivibu Ev servisinde bir arıza oluştu ve yayınım kesildi. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. İlk birkaç gün ses çıkmadı. İlerleyen günlerde sorunum konusunda ısrarcı oldum ve şikayet kayıtları açtırdım. TTnet ve Türk Telekom müşteri hizmetleri günde 4-5 kez aramaya başladı. 1 kez evime teknik servis geldi. Bu 20 günlük süreç boyunca hiç bir şekilde çözüme yönelik işlem yapılmadı. Beni arayan yetkililer modemi yeniden başlatıp denememi söylediler. Her seferinde başka birisi aradı ve aynı şeyleri söyledi. 18. gün ADSL'i taşıyıp Tivibu Ev'i iptal etmeye karar verdim. Bugün öğrendim ki ADSL'i taşıdığım için bu sorunu çözmemeye karar vermişler. Ben iptal edeceğim için sorun değil. Ama yarın öbür gün aynı sorun başka birisinde oluşursa, sorunun ne olduğu ve nasıl çözüleceği bilinmiyor. TTnet şu anda destek veremediği bir hizmeti satmaya çalışıyor

:)
    benim internet bağlantım çöktü geçenlerde, müşteri hizmetlerini aradım, teknik yetkiliye ulaşınca tesadüf sorun ortadan kalktı, yetkili "şu an bir şey yapamam, sorun olunca arayın dedi
    bir saat sonra bağlantı gidince yine aradım, modeminize kablo ile bağlanın, öyle arayın dedi, kabloyu bulup bağladım, aradım
    şu an teknik destek veremiyoruz dedi. şaka gibiydi
  • Downloadı etkiliyor mu? sorusuna; etkilememesi lazım çok uğraştık nasıl bir cevaptır
  • Daha Tokat Merkez'in en merkezi yerine, Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki binaya (evet arada sadece yol var) 4 mbit veremeyen bir şirketten bahsediyoruz. Sorun apartmanın kablolarında değil, civarda yeni yapılan binalarda da yok 4mbit.

Türkiye, TTNet ve IPTv.. Güldürmeyin insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelephant

Downloadı etkiliyor mu? sorusuna; etkilememesi lazım çok uğraştık nasıl bir cevaptır

TTnet
  • Merhaba,
    Bugün tivibu ev kurulumunu yaptırdım. Tek kelime ile olaganustu. Forumu okuyunca basvurumdan pisman olmustum ama tum kanallarda goruntu harika HD'lerde inanılmaz. Su an 1 ay denemek bedavaymis herkese tavsiye ediyorum... ( Basvuru oncesinde ve sonrasında hiz testi yaptim 2-3mbps yerine 8-10mbps'ye cikti)
  • Memnun olan arkadaşlara sorum olucak,size aylık maliyeti ne kadar ?

TTNET para kazandığını düşüneceği her şeye el atar oldu,Avea-iptvsi-v.s-vs-vs,Türkiye'de para tatlı geldi belli oluyor halen İnternet fiyatları uçuyor malesef !

Tivibu abonesiyim asla ve asla abartmıyorum yaklaşık 6 aydır 1 defa dahi ne açtım nede baktım hatta pcden kaldırdım,gerek yok normal bir online yayın yapan siteye abone olsamki üstelikte bedava,Tivibudan kanal ve kalite olarak çok daha iyi bedava paketler mevcut !

TTNET yekilileri okursa şahsen onlara para ödemekten sıkıldım,kotalı 8mbit internet kullanıyorum ayda 50 kusur lira ödüyorum,aldığım hizmetmi herkesle aynı yetersiz saçma sapan hızlar ve fahiş bir fiyat !

TTNET yönetimi,çevremde inanın insanlar sıkıldı bıktılar,herşeyden kar etme fazla para kazanma hırsınız gına getirdi artık !

Biraz hizmet verin,biraz fiyatlarınızı indirin,Reklamlara harcadığınız Milyon dolarları insanların fautralarına yansıtın fiyatları düşürün !

TTNET yönetimi gerçekten bıktım,Telefona ödediğim sabit ücret,İnterenete ödediğim fahiş fiyat,hangi Ülkede vardır acaba (Geri kalmış Afrika Ülkelerini örnek vermeyin) ?

Bana IPtv bedava verseniz çok samimiyim,TTNET ibaresi olan herşeyden nefret eder hale geldim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Memnun olan arkadaşlara sorum olucak,size aylık maliyeti ne kadar ?

TTNET para kazandığını düşüneceği her şeye el atar oldu,Avea-iptvsi-v.s-vs-vs,Türkiye'de para tatlı geldi belli oluyor halen İnternet fiyatları uçuyor malesef !

Tivibu abonesiyim asla ve asla abartmıyorum yaklaşık 6 aydır 1 defa dahi ne açtım nede baktım hatta pcden kaldırdım,gerek yok normal bir online yayın yapan siteye abone olsamki üstelikte bedava,Tivibudan kanal ve kalite olarak çok daha iyi bedava paketler mevcut !

TTNET yekilileri okursa şahsen onlara para ödemekten sıkıldım,kotalı 8mbit internet kullanıyorum ayda 50 kusur lira ödüyorum,aldığım hizmetmi herkesle aynı yetersiz saçma sapan hızlar ve fahiş bir fiyat !

TTNET yönetimi,çevremde inanın insanlar sıkıldı bıktılar,herşeyden kar etme fazla para kazanma hırsınız gına getirdi artık !

Biraz hizmet verin,biraz fiyatlarınızı indirin,Reklamlara harcadığınız Milyon dolarları insanların fautralarına yansıtın fiyatları düşürün !

TTNET yönetimi gerçekten bıktım,Telefona ödediğim sabit ücret,İnterenete ödediğim fahiş fiyat,hangi Ülkede vardır acaba (Geri kalmış Afrika Ülkelerini örnek vermeyin) ?

Bana IPtv bedava verseniz çok samimiyim,TTNET ibaresi olan herşeyden nefret eder hale geldim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşım... ülkemizde telekom IPTV şebekesine rakip yakında hizmete başlayacağını öğrendiğim süperonline IPTV şebekesinin üzerinden kaliteli paket yayınları yapılacakmış... sizin mekanınızda süperonline fiberoptik internet yayını altyapısı mevcutsa telekoma veda edip süperonline geçiş yapın... uydunet aboneliğimin sözleşme süresi şubat 2012 tarihinde sona erince mekanımızdaki mevcut altyapıyla süperonline fiberoptik internet yayını ve aynı özel şirketin yeni IPTV şebekesine abone olacağım inşallah...dikkatinizi çekerim... bilgilerinize sunarım... hayırlı akşamlar dilerim... sağlıcakla kalın... hoşçakalın... saygılarımla...
  • Sn.Kartilkisi ,keşke bölgemde Spüeronline olsa inan 1 dakika TTNET'e para ödemem,her ay 70 Liraya yakın para ödüyorum senede 1.000 Liraya yakın çok ciddi bir para veriyorum !

TTNET paramın karşılığı ne veriyor,hemen söylemek isterim hiç bir ŞEY,sözüm ona 8mbit kotalı internetim var 50 kusur lira her ay benden alınan para,verilen hizmet 3-4 Mbit oluyorsa şükür etmek lazım,ama TTNET bu 30-40 senelik alt yapıyla havadan para kazanmak kolay elbetteki !

IPTV,videoya baktım daha öncede baktım,o kadar komikki,giriş paketi vericekler 9.90 kuruş ıvır zıvır kanallarla dolu,sinema paketi istersem ayrı bir para,film izlersem ayrı bir para,üstelikte enaz 3-4 mbit sınırsız internet almak zorundayım ve bunun adıda HİZMET oluyor,resmen alay etmek gibi birşey !

İngilterede,Almanyada,Polonyada,benim ödediğim paraya yani ayda yaklaşık 40 euroya lütfen bir araştırın nasıl hizmet veriliyor,İnternet dahil,HD yayınlar,Sinema paketleri ve Telefon aboneliğide dahil,Yurt dışında nerdeyse bedavaya geliyor,Asgari ücreti göz önüne alarak hesaplarsanız,durumun vahameti ortaya çıkıyor zaten !

TTNET düşmanı falan değilim,ayda yaklaşık 70 lira ödeyen biri olarakta ayıp artık,Devlet bu TEKELCİLİĞE artık dur desin !

Devlet'e sesleniyorum bizim hakkımızı arayın artık,senede 1.000 Liraya yakın para ödüyorum,Devlet yetkilileri İngilterede yaşamıyorum,Almanyada yaşamıyorum Asgari Ücretin 300 Euolarda olduğu bir Ülkede yaşıyorum ama ne hikmetse,Yabancılardan daha çok para ödüyorum !!!
  • beğenmeyen hizmeti almasın ancak bu kurumlara böyle cezaverebiliriz.
  • @ albani hocam aynen katılıyorum.
    @ andy1 ben ttneti bıraktığımda çok aradılar niye falan filan sonra işte iptal etmeyin 4 ay bedava gerçekten nefret ediyom bu şirketten

tivibu filan alan olmaz herhalde bu foruma giren.
  • Arkadaşlar zoruma giden aslında,utanmadan verdikleri her hizmete ayrı ayrı para almaları,Avrupaya bakıyorum bu adamlar kazanıyorlar,bizdekiler demekki 1000 katını kazanıyorlar !

Örnek vermek istiyorum İngiltereden,firma ismini yazmıycam Reklam yada yanlış anlaşılma olmasın !

İngiliz firmasına bakalım IP+30 Mbit sınırsız internet+HD kutu verilen HD kutu 80 saate kadar kayıt yada hafızada istediğiniz programı tutabiliyor,gerçek Upscale yapıyor,3D özelliği mevcut+Blackburruy 8 seriside yanında hediyesi !

Fiyatmı,ilk 6 ay 12.95 Sterlin yani 34 Lira kaba taslak 6 ay sonrası içinse ayda 63 Lira,HD kanlları yazmıyorum bile,Digital ama gerçek dijital kanalları ise dolu,buna SKY'ın kanallarıda dahil !

TTNET'e bakalım çok ucuzlar ya,Benim gibi kotalı kullanıyorsanız 8 mbit ayda 52 Lira+Telefon enaz 20 Lira+IPTV Full paketide ekleyelim,elbetteki İngiliz firmasının yanına yaklaşamaz orası başka konu,ödediğimiz süper kazık net ortaya çıkıyor !

TTNET belki merak eder bu adam yalan söylüyor falan der,site ismi yazmak serbestse İngiliz IPTV sininde linkini eklerim,belki utanırlar !

Elbetteki sadece TTNET demiyorum,diğer süper ama süper Firmalarımızıda dahil ediyorum !

Özetlersem,Türkiye havadan zengin olmak isteyenler için gerçekten bir cennet,nasılsa tekelcilik serbest,Tüketici hakları sadece lafta,rekabet kuruklları sadece lafta,Tüketici dernekleri ne iş yapar gerçekten bilmiyorum,bilen varsa biri banada anlatsın !

Türkiye kadar kolay para kazanılacak hiç bir Ülke yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Arkadaşlar zoruma giden aslında,utanmadan verdikleri her hizmete ayrı ayrı para almaları,Avrupaya bakıyorum bu adamlar kazanıyorlar,bizdekiler demekki 1000 katını kazanıyorlar !

Örnek vermek istiyorum İngiltereden,firma ismini yazmıycam Reklam yada yanlış anlaşılma olmasın !

İngiliz firmasına bakalım IP+30 Mbit sınırsız internet+HD kutu verilen HD kutu 80 saate kadar kayıt yada hafızada istediğiniz programı tutabiliyor,gerçek Upscale yapıyor,3D özelliği mevcut+Blackburruy 8 seriside yanında hediyesi !

Fiyatmı,ilk 6 ay 12.95 Sterlin yani 34 Lira kaba taslak 6 ay sonrası içinse ayda 63 Lira,HD kanlları yazmıyorum bile,Digital ama gerçek dijital kanalları ise dolu,buna SKY'ın kanallarıda dahil !

TTNET'e bakalım çok ucuzlar ya,Benim gibi kotalı kullanıyorsanız 8 mbit ayda 52 Lira+Telefon enaz 20 Lira+IPTV Full paketide ekleyelim,elbetteki İngiliz firmasının yanına yaklaşamaz orası başka konu,ödediğimiz süper kazık net ortaya çıkıyor !

TTNET belki merak eder bu adam yalan söylüyor falan der,site ismi yazmak serbestse İngiliz IPTV sininde linkini eklerim,belki utanırlar !

Elbetteki sadece TTNET demiyorum,diğer süper ama süper Firmalarımızıda dahil ediyorum !

Özetlersem,Türkiye havadan zengin olmak isteyenler için gerçekten bir cennet,nasılsa tekelcilik serbest,Tüketici hakları sadece lafta,rekabet kuruklları sadece lafta,Tüketici dernekleri ne iş yapar gerçekten bilmiyorum,bilen varsa biri banada anlatsın !

Türkiye kadar kolay para kazanılacak hiç bir Ülke yok !

• ben aldım son derece memnunun bazı eksıklıklerı var gıtıkce gıderıyorlar. uydu goruntusunden de kat kat daha ıyı goruntu saglıyor tuplu tv de ızlıyordum farkını gercekten cok hısetım yayın olarak kalıtelı. bende donma gıbı vs. olmuyor belkıde santrale yakınım ondandır. hd kanallar var onlardada takılma yok. hd sınema salonalrı falan gercekten guzel. gittim samsung 40c6000 led tv aldım ve tv budur dıyorum :)) sorusu olanlar cevaplamaya calısırım ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

ben aldım son derece memnunun bazı eksıklıklerı var gıtıkce gıderıyorlar. uydu goruntusunden de kat kat daha ıyı goruntu saglıyor tuplu tv de ızlıyordum farkını gercekten cok hısetım yayın olarak kalıtelı. bende donma gıbı vs. olmuyor belkıde santrale yakınım ondandır. hd kanallar var onlardada takılma yok. hd sınema salonalrı falan gercekten guzel. gittim samsung 40c6000 led tv aldım ve tv budur dıyorum :)) sorusu olanlar cevaplamaya calısırım ;))

Kaç Lira ödüyorsunuz merak ettim,bu kadar övmeniz için çok ucuz olmalı !

Teledünya Kullanıyorum,Full paket HD +Sinema kanalları dahil,17 Lira,125 tane kanal mevcut !

TTNET'i öven birilerini görmek şaşırtıcı gerçekten !

TTNET yakında Emlak işinede girer o kadar saçma sapan ve millet aptal yerine koyan ifadeleri varki ben Türk Vatandaşı olarak bana yapılan bu muammeleden utanıyorum !

TTNET İnternet hizmeti iyi olması için santrale yakın olmak gerekirmiş,yakında TTNET şu reklamı verecektir ''TTNET'ten Santrale yakın Daireler,toplu konutları bizden alın'' bu firmdan gerçekten böyle bir reklamı beklerim !

Yazın sonunda bu firma ile sözleşmem bitiyor,TTNET firmasının adını dahi duymak istemem bundan sonra !

Türk Vatandaşı olarak,bana pahalı hizmet satan,yaptığı her hizmet sadece para almayı düşünen bir firma !

Hakkımıza sahip çıkmayan,bizleri bu firmaya mahkum eden Devleti'de kınıyorum !
  • 20 tl verıyorum tvbuev için. mac yayınlarınıda alsaydılar bunada mahkum olucaktık bıdakı ihaledede alıncak dıe dusunuyorum.
  • 2 yıl önce yaptığım en güzel şey Türk Telekom'a gidip TTnet üyeliğimi iptal etmekti o kadar büyük bir keyif almıştımki anlatılmaz :) Geçtim Superonline'a rahatladım o kadar nefret ettim yani o TT grubundan. Tivibu'suda Avea'sıda benden uzak olsun. Yukarıda yorumları okuyorum herkes şikayetçi ama adım atan yok doğal olarak sömürür bu kadar sadık tüketiciyi her şirket. İşinize gelmedi mi kaçacaksınız bu kadar basit. Superonline'a geçin yada fiber bölgede değilseniz yine Superonline, Doping, Smile, Biri gibi firmaların ADSL hizmetleri var onlara geçin. Onlarda TTnet'in altyapısını kullanıyorlar diyeceksiniz ama ne kadar az kazandırırsanız TT'de buna göre zamanla daha uygun fiyat politikasına dönmek zorunda kalacaktır...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.