Şimdi Ara

TTNET'ten yeni Tivibu paketleri; Tivibu Ev ile IPTV dönemi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
60.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben quiknetime bağlasam olur mu bu tivibuyu?
  • Ağlamayana mama yok demişler ya çok doğru;
    2 gündür TTNet'i resmen taciz ettim, ankesörlü telefonların 1 dakikası bedavaymış, yolumun üzerindeki her ankesörden aradım, yaklaşık 65 kez aramış oldum, 18 tane mail attım, derken bugün adıma kayıtlı 6 telefondan da TTNet ayrı ayrı geri dönüş yaptı, özürler dilendi, şikayetim incelendi ve hemen bir teknik ekip yönlendirilerek sorunun çözümü için gerekli çalışmalar başlatıldı, şu an ekip evimde çalışıyor bakalım sonuç ne olacak?
  • ben de taahhüt süresi bitince iptal ettireceğim. verilen paranın karşılığını alamıyoruz
  • "alla beni pulla beni" diye bir şarkı vardı...
  • Eveeeeeet arkadaşlar sonunda TTNet adam oldu; benim sözlü ve yazılı tacizlerime dayanamadılar ve tüm sorunlarım giderildi, şu anda 10.352 Mbps ile Adsl kullanıyorum, TiViBu Set-Top Box sorunsuz ve herşey çok iyi çalışıyor şimdilik, bakalım ne kadar sürecek?
  • Tivibu Ev 2 gün önce bağlandı ve 2 akşam seyrettikten sonra yorum yazıyorum.
    Öncelikle internet durumum hakkında bilgi vereyim, sorunsuz bir bağlantıya sahibim (kopma vb. anlamında) ama ne yapsam ne etsem hızımın üst limiti 7 Mbpsi asla geçmiyor.Bu şartlarda pek beklentim yoktu açıkçası.
    Zyxel modem ve Motorola STB bağlandı, cihazlarla ilgili bilgi vermiyorum forumda var zaten.Şunu ekleyeyim, modem gereksiz büyük,ciddi yer işgal ediyor.
    Standart paketi seçtim,içinde 6-7 tane HD kanal var.
    Yayınlar gayet düzgün,donma,pikselleşme çok nadir yaşadım (salonda teledünya var,onda donma daha fazla),kanal geçiş hızı bu tarz cihazlara alışık olanlar için yeterli ama benim gibi tvnin anında geçişine alışıksanız yavaş geliyor.
    İnteraktif servisler (hava,haber,yemek sepeti vb.) sorunsuz çalışıyor.
    Hafif pikselleşmeler HD yayınlarda anlık olabiliyor ama o da rahatsız edecek düzeyde değil.
    Özetle beklemediğim bir performans elde ettim, lütfen görmeden yorum yapmayın (benim de pek aklım kesmiyordu).
  • az önce ttnet'ten aradılar hala gülüyorum..Ya bu ttnet böyle bu işten anlamayan özellikle bayanları nereden buluyor anlamadım :D:D...konuşma aynen şöyle

tt:tivibu ev hakkında bilgi verecektim müsait misiniz ?
    b: tabi buyrun
    tt:özellikleri sayar ve ekler.İlk 10bin üyemiz içinizdesiniz bir ay ücretsiz taahütsüz alabilirsiniz..

(ben tivibu evi alacak olsam hd bir tv'im olması taraftarıyım sd yayın için mantıksız geliyor..Diğer özellikleri zaten giriş paketinde kullanıyorum)

b: şu an normal tüplü tv kullanıyorum..gerek duymuyorum bu yüzden

ve beni dumur eden cevap

tt: TÜPLÜ TV İLE NE ALAKASI VAR ?

yuh be kardeşim nasıl bi insansın sen :D:D

b: alacak olsam hd tv'im olmalı diye düşünüyorum..Diğer türlü normal uydu işimi çok çok görüyor..Diğer özellikleri zaten giriş paketinden kullanıyorum..

tt:peki siz bilirsiniz çaaat dııııt dııııt dıııııııtt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay26 -- 7 Mayıs 2011; 14:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

az önce ttnet'ten aradılar hala gülüyorum..Ya bu ttnet böyle bu işten anlamayan özellikle bayanları nereden buluyor anlamadım :D:D...konuşma aynen şöyle

tt:özellikleri sayar ve ekler.İlk 10bin üyemiz içinizdesiniz bir ay ücretsiz taahütsüz alabilirsiniz..

(ben tivibu evi alacak olsam hd bir tv'im olması taraftarıyım sd yayın için mantıksız geliyor..Diğer özellikleri zaten giriş paketinde kullanıyorum)

ve beni dumur eden cevap

b: alacak olsam hd tv'im olmalı diye düşünüyorum..Diğer türlü normal uydu işimi çok çok görüyor..Diğer özellikleri zaten giriş paketinden kullanıyorum..

TV tüplü olunca tehlikeli diye kapalı kanallara almıyorlar, sadece açık kanallara alıyorlar deseydin...
  • quote:

az önce ttnet'ten aradılar hala gülüyorum..Ya bu ttnet böyle bu işten anlamayan özellikle bayanları nereden buluyor anlamadım :D:D...konuşma aynen şöyle

ve beni dumur eden cevap

Bu zavallı kadıncağızlar ne yapsınlar :)

Hangi firmanın Müşteri temsilcileri sattıklarından haberdarki,dünyadan haberleri yok !

TTNET arıza için arıyorum adam modemi kapat aç diyor !

Hocam dedim İnternet yasağı var kapatıp açmak artık suç !

Beyfendi siz açın birşey olmaz,Peki dedim açtım ama yine sorun var !

Cevap tekar deneyin,Hoacam erotik yanına döndük dedim bak konuşmalarımız kayıt altına alınıyor,Beyefendi biz o zaman arıza kayıdı alalım dedi ve kapattık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 7 Mayıs 2011; 4:54:46 >
  • TTNet'ten beni de aradılar. Kırmadım bağlattım bakalım gelcekler nasılmış görelim...
  • TTNet'in ilgisizliği ve elemanlarının bilgisizliği bir yana bırakılırsa ben son yazdığım mesajdan bu yana TiViBu'dan çok memnunum , sorunsuz taahhüt ettiği tüm kanalları seyredebiliyor ve tüm interaktif uygulamaları kullanabiliyorum, veeee en önemlisi internet hızım 10.321 Mbps ile geliyor evimde 4 notebook aynı anda açık ve çok fazla broadband yiyen online alışveriş sitelerinde surf yaparken aynı anda 4 filmi birden indirebiliyor ve bunun yanında da online oyunlarımı oynayabiliyorum tabii ki TV de açık bu arada...
  • quote:

ve beni dumur eden cevap

....keske su ıs daha fazla rekabet olsada belkı kaybetmemek ıcın bıraz bılınclı calısırlar .. bende ttnet ıle cok ugrastım ..basdan sagma ıs yapmaları nedenıyle evımın telefon tesısatını bıle degıstırdıler bana ..sonunda baglı oldugumuz sebekedı baglantının desteklemeyen hızlara cıkması sonucu kopmalar oluyormusı.... santralden atıyorum 4mbt max desteklıyorsa 4 de lımıtlıyor .. ama her bır calsıma yada bakım oldugunda yaptıkları bu lımıtlemeyı nasıl yapıyorlar bılmıyorum ama yıne degısıyor ..yanı 10-15 gunde bır tekrar kopmalar oluyor ..artık ttnet yerıne santralın numarasını almısdım dırekt arıyordum dayı bızım baglantııy sabıtle bak kopuyor yıne dıye

....
  • Arkadaşlar merhaba.
    Beni tivibudan aradılar.Aradıkları numara : 0312 444 1687 bu numaranın tivibuya ait olduğunu bilen varmı ? dolandırılma durumumuz yoktur inşAllah ? gerçi isim soyisim adres ve telefon bilgileri teyit edildi sadece.1 hafta içerisinde teknik ekip iletişime geçiçekmiş ve 1 ay ücretsiz şekilde deneme yapabilecekmişim.Bende kabul ettim.Sizleri aradılarmı ?1 ay ücretsiz kullanan varmı acaba ?
  • arkadaşlar soruma cevap yok mu? ttnet adsl abonesiyim ve birde superonline fiberinternet var. bu tivibu evi fibernete baglayabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Arkadaşlar merhaba.
    Beni tivibudan aradılar.Aradıkları numara : 0312 444 1687 bu numaranın tivibuya ait olduğunu bilen varmı ? dolandırılma durumumuz yoktur inşAllah ? gerçi isim soyisim adres ve telefon bilgileri teyit edildi sadece.1 hafta içerisinde teknik ekip iletişime geçiçekmiş ve 1 ay ücretsiz şekilde deneme yapabilecekmişim.Bende kabul ettim.Sizleri aradılarmı ?1 ay ücretsiz kullanan varmı acaba ?

Ben de aynı şekilde ücretsiz kullanıyorum, ilk günlerde STB arıza nedeniyle sorun yaşadım ama biraz sesimi çıkarınca arızam giderildi şu an çok memnunum, deneme süresi sonunda ücretli olarak devam etmeyi düşünüyorum hatta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Arkadaşlar merhaba.

Ben de aynı şekilde ücretsiz kullanıyorum, ilk günlerde STB arıza nedeniyle sorun yaşadım ama biraz sesimi çıkarınca arızam giderildi şu an çok memnunum, deneme süresi sonunda ücretli olarak devam etmeyi düşünüyorum hatta...

cevabınız için teşekkür ederim.
    Yalnız ayda 10 tl vermekte çok geliyor bana.internete zaten her ay 49 TL + sabit telefon faturasıda 21.89 TL veriyorum (hiç konuşmadığım halde)
  • banada önerdiler bu tivibu yu.... 30 gün ücretsiz olarak.. 1 - 2 gün denedim ama işe yaramaz bence, 8 mbit internet var.. sözde 100 tane film vs veriyorlar ama hikaye, saçma sapan filmler.. geri verdim..
  • konum itibari ile evime çanak takamıyorum
    kablo tv de yok sokağımızda
    benim gibilere iptv süper bir fırsat ancak ttnet bu satış strayejisi ile alacak adamım almıyorum.
    zırd bırd aramalar,internet için sabit hat kullanma zorunluluğu getirmeleri gibi bezdirici hareketlerden dolayı inanın bedava versinler almayacağım.
    ttnet
  • Kablo tv olsa zaten hemen ona geçeceğim ancak maalesef yok
  • Ben de ön yargılı idim önceleri TTNet'e olan nefretimden dolayı..Evimde DSmart var ancak deneyince gördüm ki TiViBu yayını daha kaliteli hem de ben LCD olmayan bir TV de de izliyorum yayını oldukça iyi, hele LCD full HD TV de mükemmel, en önemlisi de ADSL hızımı 10.3 de sabit tutmaları....30 günlük denemeyi herkese öneriyorum, deneyin farkı görün, TTnet gibi soyguncu bir firmaya rağmen yayında bariz kalite farkı var maalesef....:))))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.