Şimdi Ara

Ttnet Tivibu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık ücretsiz deneme kampanyası kapsamında dün eve Tivibu bağlandı. Fakat nedir ne değildir pek bir bilgim yok. Forumlarda anlatıanların hiç bir faydası olmadı. Anlayabilceğim şekilde kısa ve öz olarak nasıl kullanacağım ne işe yaradığı püf noktaları vs. bilgi verirseniz çok sevinirim. Örneğin dün Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisnin başını kaçırdım ancak geri gitmek istediğimde 10 dakika kadar geri gidebildim dizinin en başına kadar değil. "Seç İzle" menüsündeki "Tekrar İzle" bölümünden baktığımda geçen haftaki bölümü bulabildim sadece. Dün izleyemediğm bölüm bugün "Tekrar İzle"ye gelmiş midir mesela, nedir bunun ortalaması. Bu tarz ufak bilgiler. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 9 Mayıs 2012; 20:31:05 >

• 2 ay ücretsiz diyor ama sanırım 2 aydan sonra kapatmak için başvuruyorsun tekrar.ona dikkat edin sonra fatura gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

2 ay ücretsiz diyor ama sanırım 2 aydan sonra kapatmak için başvuruyorsun tekrar.ona dikkat edin sonra fatura gelmesin

Teşekkür ederim dikkat edicem

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar?
  • Ayrıntılı konuşulan diğer konu var oradan inceleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Ayrıntılı konuşulan diğer konu var oradan inceleyebilirsiniz

Tivibu ana konusunu da inceledim fakat Tivibu Anasayfasına göndermekten başka bir işe yaramadı. Ben sadece nasıl kullanabilirim şeklinde ufak ipuçları istiyorum.
  • Ben de bugün bağlattım. Ama iki ay sonunda direk fatura yazıyorlar sanırım. O yüzden memnun kalmaz isen, 2 ay dolmadan iptal başvurunu yap. Ayrıca, her ne kadar ücretsiz deselerde ve hatta gelen görevliler iade durumunda bir kuruş istenmeyecek desede pek inanamadım. Çünkü internette okuduklarıma göre, 2 ay dolmadan önce iptal başvurusu yapanlardan 40 küsür tl kullanım bedeli isteniyormuş.
    Bunlar, bu sefer yok öyle bir şey dediler, ama pek inandırıcı gelmedi. Bakıp göreceğiz.
    Zaten donma olursa, tivibu yüzünden bağlantı hızım da rahatsız edici düşüş olursa anında gönderirim. Şimdilik bazı donmalar, kanal geçişlerinde takılmalar var. Ancak çok da sorun değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron_us

Ben de bugün bağlattım. Ama iki ay sonunda direk fatura yazıyorlar sanırım. O yüzden memnun kalmaz isen, 2 ay dolmadan iptal başvurunu yap. Ayrıca, her ne kadar ücretsiz deselerde ve hatta gelen görevliler iade durumunda bir kuruş istenmeyecek desede pek inanamadım. Çünkü internette okuduklarıma göre, 2 ay dolmadan önce iptal başvurusu yapanlardan 40 küsür tl kullanım bedeli isteniyormuş.
    Bunlar, bu sefer yok öyle bir şey dediler, ama pek inandırıcı gelmedi. Bakıp göreceğiz.
    Zaten donma olursa, tivibu yüzünden bağlantı hızım da rahatsız edici düşüş olursa anında gönderirim. Şimdilik bazı donmalar, kanal geçişlerinde takılmalar var. Ancak çok da sorun değil gibi.

Aynen ben de hafif donmalar yaşıyorum ama rahatsız edici seviyede değiller henüz. Tekrar izle özelliği hakkında ne diyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben hd ve sinema hd kanallarını da izliyorum ilk 2 ay ücretsiz 3-4 gün önce yeni bağlandı. Çok memnunum takılma falan olmuyor. Motorola cihaz airties modem bağladılar.
  • quote:

Valla ben hd ve sinema hd kanallarını da izliyorum ilk 2 ay ücretsiz 3-4 gün önce yeni bağlandı. Çok memnunum takılma falan olmuyor. Motorola cihaz airties modem bağladılar.

Ben izleyemiyorum o kanalları. İlk gün açıktı sonra kapattılar. Paketim başlangıç paketi olduğu için öyleymiş. Bende pek kurcalamadım. Deneme diye mi öyle acaba ?
    Eğer iki ay bedavaysa bende arayıp açtırayım. Böyle bir hizmet varsa mahrum olmamak lazım.

Seç izle ise pek kullandığım bir özellik değil. Ama iyi gibi... Yalnız içerik bakımından kısır diyebilirim. Zaten tivibu'nun esas sorunu içerik bakımından zengin kanallar olmaması.
    Kanallar az. Belgesel kanalları az. HD kanal ise bir TRT Hd, bir de nat gea wild var iyi olan. Diğerleri gereksiz gibi. BBC HD çok farklı değil.
    Ama TRT hd dışındıkiler ve hd sinema kanalları kapandı bugün. En azından bende.

• Bu ttnet çok üçkağıtçı bizi 2010 un sonlarına doğru sanırım 2009 un eylül ayı falandı.Bize dedikleri ay sonuna kadar 1 tl deneme olarak veriyoruz.Buraya dikkat SENE SONUNDA SİZİN BİR İŞLEM YAPMANIZA GEREK YOK yeni sene ile otomatik kapatılacak, tamam dedik faturada otomatik ödeme olduğu için ilgilenmedik bize kullanmadığımız tvbu için 2 yıl boyunca fatura kesmişler.Parayıda iade etmediler lanet olsun bu ttnet e uydunet e geçiyorum ttnetten kurtuluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: patron_us

quote:

Valla ben hd ve sinema hd kanallarını da izliyorum ilk 2 ay ücretsiz 3-4 gün önce yeni bağlandı. Çok memnunum takılma falan olmuyor. Motorola cihaz airties modem bağladılar.

Ben izleyemiyorum o kanalları. İlk gün açıktı sonra kapattılar. Paketim başlangıç paketi olduğu için öyleymiş. Bende pek kurcalamadım. Deneme diye mi öyle acaba ?
    Eğer iki ay bedavaysa bende arayıp açtırayım. Böyle bir hizmet varsa mahrum olmamak lazım.

Seç izle ise pek kullandığım bir özellik değil. Ama iyi gibi... Yalnız içerik bakımından kısır diyebilirim. Zaten tivibu'nun esas sorunu içerik bakımından zengin kanallar olmaması.
    Kanallar az. Belgesel kanalları az. HD kanal ise bir TRT Hd, bir de nat gea wild var iyi olan. Diğerleri gereksiz gibi. BBC HD çok farklı değil.
    Ama TRT hd dışındıkiler ve hd sinema kanalları kapandı bugün. En azından bende.

Benimde kapattılar bende hemen aradım dedim 2 ay hd ve bütün kanalları denemek istiyorum yoksa hizmetinizle ilgili nasıl karar vereceğim dedim. Tabi haklısınız dedi geçiş işleminizi yapıyorum dedi. Sonra bütün herşey açıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.