Bildirim
TTneT TP-LINK TD854W Modem Port Açamıyorum Yardım Lütfen.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu arkadaşlar bu konuda birşey bilen ? -
Konuya bakan cvp veren bile yok nasıl forum bura mk ?quote:
Orijinalden alıntı: mrt.ayebe
Yokmu arkadaşlar bu konuda birşey bilen ? -
ya evet lütfen biri yardım etsin bende açamıyorumquote:
Konuya bakan cvp veren bile yok nasıl forum bura mk ?
Alıntıları Göster -
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/default.htmquote:
Orijinalden alıntı: keremaktuna
ya evet lütfen biri yardım etsin bende açamıyorum
Alıntıları Göster
buradan listeden modemini seç ama seninki yok ama panik yok büyük ihtimalle user arayüzü seninkiyle aynı olan model vardır onu bul ve oradakileri adım aDIMuygula.
-
Arayüzlerin hepsine baktım hiç biri benzemiyor. :/ yokmu bu konuda bi bilgisi olan arkadaşlar ? -
bendede aynı modem var arkadaşın en üstte açtığı sayfayı açıyorum. ama diğer işlemler nasıl yapılıyor? bir network uzmanı arkadaş bu konuya bir el atsın artıkquote:
Arayüzlerin hepsine baktım hiç biri benzemiyor. :/ yokmu bu konuda bi bilgisi olan arkadaşlar ? -
Bir bilen yokmu arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun yau LÜTFEN ! -
Sizden gelecek yardıma koyim 3 aydır ugraşıodum kendim yaptım oldu lan.quote:
Orijinalden alıntı: Gentlement39
bendede aynı modem var arkadaşın en üstte açtığı sayfayı açıyorum. ama diğer işlemler nasıl yapılıyor? bir network uzmanı arkadaş bu konuya bir el atsın artık
Alıntıları Göster -
kardeş banada yardımın dokunabılırmı bendede aynı modemden var benımde haxball ıcın port açmam lazım resımlı veya normal bır sekılde anlatırmısn sımdıden cok tesekkur ederımquote:
Sizden gelecek yardıma koyim 3 aydır ugraşıodum kendim yaptım oldu lan.
Alıntıları Göster -
valla ben de aynı sorundan yakınıyorum. bu modemin arayüzü farklı.bende anlayamadım.hiç bir yerde yokquote:
Orijinalden alıntı: cagdas555
kardeş banada yardımın dokunabılırmı bendede aynı modemden var benımde haxball ıcın port açmam lazım resımlı veya normal bır sekılde anlatırmısn sımdıden cok tesekkur ederım
Alıntıları Göster -
arkadasım bunu soyleresenız allah sızen razı olsnquote:
Orijinalden alıntı: nazdevil
valla ben de aynı sorundan yakınıyorum. bu modemin arayüzü farklı.bende anlayamadım.hiç bir yerde yok
Alıntıları Göster
-
port tetikleme sekmesinden yapacaksınızquote:
Orijinalden alıntı: bhen01
arkadasım bunu soyleresenız allah sızen razı olsn
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kolinestera
port tetikleme sekmesinden yapacaksınız
port tetikklemede engelleme yazıyor hocam yanlış yönlendirmeseniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tzeberusx1
quote:
port tetikklemede engelleme yazıyor hocam yanlış yönlendirmeseniz..
hala aynı modemi kullanıyorum ve port tetikleme sekmesinden yapılıyor ve teyit amaçlı olarak şimdi tekrar kontrol ettim ve oradan yapıldığı kesin . sadece yardımcı olmak amaçlı olarak yazıyorum buradaki kullanıcılara karşı neyim olabilirki yanlış yönlerdireyim . bir kere bu düşünceniz çok yanlış ve muhtemelen siz becerememişsinizdir -
quote:
quote:
quote:
hala aynı modemi kullanıyorum ve port tetikleme sekmesinden yapılıyor ve teyit amaçlı olarak şimdi tekrar kontrol ettim ve oradan yapıldığı kesin . sadece yardımcı olmak amaçlı olarak yazıyorum buradaki kullanıcılara karşı neyim olabilirki yanlış yönlerdireyim . bir kere bu düşünceniz çok yanlış ve muhtemelen siz becerememişsinizdir
o.O Ben :D Beceremedim Madem 260 Spynet İ Bir Günde senmi Kastın :D
-
quote:
quote:
quote:
hala aynı modemi kullanıyorum ve port tetikleme sekmesinden yapılıyor ve teyit amaçlı olarak şimdi tekrar kontrol ettim ve oradan yapıldığı kesin . sadece yardımcı olmak amaçlı olarak yazıyorum buradaki kullanıcılara karşı neyim olabilirki yanlış yönlerdireyim . bir kere bu düşünceniz çok yanlış ve muhtemelen siz becerememişsinizdir
ve üstteki uyarıyı iyi okuyun ..
Bu tabloda yer alacak girişler yerel ağınızdan ağ geçidi aracılığıyla Internete çıkacak olan belirli tipteki data paketlerini engellemek için kullanılmaktadır. Bu tip filtreler yerel ağınızı güvenli hale getirmek veya kısıtlamak için faydalı olacaktır.
-
seçimi kullanıcı tanımlı olarak yapın protokol tcp olarak kalsın wan ayarıda aynı kalsın arayüzü herhangi olarak değiştirin wan potu ve lan portunu hangi torrent programını kullanıyorsanız onun seçtiği port no sunu girin lan ıp adresinizi 192.168.1.2 olarak değiştirip deneyinquote:
Orijinalden alıntı: tzeberusx1quote:
quote:
quote:
ve üstteki uyarıyı iyi okuyun ..
Bu tabloda yer alacak girişler yerel ağınızdan ağ geçidi aracılığıyla Internete çıkacak olan belirli tipteki data paketlerini engellemek için kullanılmaktadır. Bu tip filtreler yerel ağınızı güvenli hale getirmek veya kısıtlamak için faydalı olacaktır.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bu msj nızı yeni gördüm heralde kafa yapacak eleman arıyorsunuz aslında yakınlarımda olsan seninle iyi kafa yaprdım ama nerede olduğunu bilemiyorum bu arada ben eskişehirdeyim yolun düşerse ağırlayım seni bi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bu msj nızı yeni gördüm heralde kafa yapacak eleman arıyorsunuz aslında yakınlarımda olsan seninle iyi kafa yaprdım ama nerede olduğunu bilemiyorum bu arada ben eskişehirdeyim yolun düşerse ağırlayım seni bi
:P forumda bitek etic benmiyim :( yazık be .. spynet kullanmak bile suç..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X