Şimdi Ara

TTNET VDSL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
13.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1MB limitsiz TTNET'ten(49TL), 2MB limitsiz TURK.NET'e (55TL x 24 ay taahhut istiyor) gecsem mi diye..
    Vardıgım sonuc;
    Evim Antalya'da ve musait oldugu icin, 16MB limitsiz TTNET VDSL2 alıp (120TL X 24 ay taahhutle) bir komsumla paylasmak.

Ancak?
    -Bu 24 ay taahhut olayı canımı sıkıyor.
    -3G ile cep telefonuna laptopu baglayıp yer kısıtlaması da olmadan nete girebileceksem (ki OZUR DİLERİM, g.tu boklu Yunanistanda bu 40$"mış!"); 1MB hızda olsa bile bana yeter.

Bu konularda bilgisi olan arkadaslardan yorum tavsiyelerini bekliyorum?

Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isgoren Av -- 19 Şubat 2009; 2:03:55 >
  • 24 ay tahahüt ile vdsl2 alırsın kurulum/bağlantı/modem ücreti ödemezsin. ama 24 ay kullanmak istemezsen 24 ay bitmeden de aboneliğini iptal edersen senden sadece modem ücretini alıyorlar 300 YTL...

Anlaşmaları bunun üzerine kurulu.
  • Taahhute bu kadar takılmana gerek yok, iptal etsen bile sadece ücretsiz aldığın modemin parasını senden geri alcaklar.Eger ttnet ile zaten suan anlasma yapmazsan ,kendi modemini kendin almak gerekcek oda 200-300ytl arası bildigim kadarıyla.
  • yüksek hızlarda daha iyi fiyat düzenlemesi olması lazım..bu fiyatlar fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocazola

2 Saattir forumları okuyorum;
    1MB limitsiz TTNET'ten(49TL), 2MB limitsiz TURK.NET'e (55TL x 24 ay taahhut istiyor) gecsem mi diye..
    Vardıgım sonuc;
    Evim Antalya'da ve musait oldugu icin, 16MB limitsiz TTNET VDSL2 alıp (120TL X 24 ay taahhutle) bir komsumla paylasmak.

Ancak?
    -Bu 24 ay taahhut olayı canımı sıkıyor.
    -3G ile cep telefonuna laptopu baglayıp yer kısıtlaması da olmadan nete girebileceksem (ki OZUR DİLERİM, g.tu boklu Yunanistanda bu 40$"mış!"); 1MB hızda olsa bile bana yeter.

Bu konularda bilgisi olan arkadaslardan yorum tavsiyelerini bekliyorum?

Tesekkurler..

Yunanistanda 24 mbit adsl 30€ gibi bir fiyatı var. Yani 3G nin fiyatı ona göre oluyor.
    Tr de tahminen 15 GB kotalı 3G, 79-149 lira arasında olacaktır.
    Yer kısıtlaması 3G nin ilk geldiği zaman mutlaka olacaktır. Mesela turkcell bu işe 94 te başladıydı 2000 yılında bile hala kapsama alanı iyi değildi 2005 yılı civarında yani yaklaşık 10 yıl sonra istasyonlarını genişletti.
    3G için ise, büyük ihtimalle data akışının yüksek olduğu istasyonlara gelicektir. Tabi istasyonların önce R/L lerine bağlı olarak artmalı çünkü bazı istasyonların R/L leri hala 2 Mbit civarı...

• 16 mibte geçiş yapacam..geçen var mı burada??hangi modemi veriyorlar?memnunlar mı?paylaşım nasıl
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.