Şimdi Ara

TTNET VDSL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
13.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar vodafone 3g+ sebekesını sunacak olan cın HUWAI fırması bugun gıttım gordum cıhazı abone kaydımı adılar kesıf yapacaklar cıhazı getırıp takacaklar 24 ay abone oldum 300 ytl bu modemı yanında verdıler
  • şimdi tam açıklayıcı olmamış söylediklerin arkdaşım 300 verdin ve 24 ay boyunca 3g kullanacakmısın başka hiç bir ücret ödemeden ve hızın ne olacak ?
  • vdsl modemın fırması HUWAI yanı bu cın fırması vodafone 3G+ sebekesını sunacak olan fırma bunun modemını verıyor telekom gıttım gordum 24 ay taahut yapınca bu 300 ytl modem hedıye edılıyor yanı 2 sene telekomda kalmak kosuluyla ımza atınca hedıye edılıyor eger ıkı seneden once ayrılmak ıstersen telekomdan 300 ytl gerı ıstıyor telekom senden ben 2 sene daha devam etmeye karar verdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevrans

arkadaslar vodafone 3g+ sebekesını sunacak olan cın HUWAI fırması bugun gıttım gordum cıhazı abone kaydımı adılar kesıf yapacaklar cıhazı getırıp takacaklar 24 ay abone oldum 300 ytl bu modemı yanında verdıler

"keşif yapacaklar" demişsin.

"keşif" için geldiklerinde neler yaptıklarını(nasıl ve ne tip ölçümler) ve ortaya çıkan sonuçları bizlerle paylaşır mısın.

Hangi ilde oturuyorsun?

Eğer İzmir'de oturuyorsan,

Aynı modemi NiobeWeb(İzmir'de) 249 TL'ye satıyor. Telekom ise 300TL'ye satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge_s -- 4 Şubat 2009; 18:10:54 >

• ttnet sayfasında vdsl göremedim nasıl bağlatacaz
  • http://www.ttnet.com.tr/web/204-924-1-1/tr/evde_ttnet/ttnet_vdsl2/ttnet_vdsl2

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

ttnet sayfasında vdsl göremedim nasıl bağlatacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: golge_s

quote:

arkadaslar vodafone 3g+ sebekesını sunacak olan cın HUWAI fırması bugun gıttım gordum cıhazı abone kaydımı adılar kesıf yapacaklar cıhazı getırıp takacaklar 24 ay abone oldum 300 ytl bu modemı yanında verdıler

"keşif yapacaklar" demişsin.

"keşif" için geldiklerinde neler yaptıklarını(nasıl ve ne tip ölçümler) ve ortaya çıkan sonuçları bizlerle paylaşır mısın.

Hangi ilde oturuyorsun?

Eğer İzmir'de oturuyorsan,

Aynı modemi NiobeWeb(İzmir'de) 249 TL'ye satıyor. Telekom ise 300TL'ye satıyor.

izmirde oturuyrum bahcelıevlerde gordum benım anlayamadıgım ttnette numaramı sorguladıgımda vdsl2 baglananılabılır dıyor kayıt olmaya gıttıgımde kesıf yapılacak dıyor 16mb yazıldım beklıyorum bakalım ne olacak

• sorgulama sadece santralinizde vdsl2 hizmeti vercek cihazın olup olmadığını gösteriyor. vdsl2'yi evinize bağlamak için belli bir mesafece olması gerektiği için o mesafede olup olmadığınızı ölçüm yapmadan anlaşılmadığı için evinize/iş yerinize gelmeleri gerekiyor

quote:

izmirde oturuyrum bahcelıevlerde gordum benım anlayamadıgım ttnette numaramı sorguladıgımda vdsl2 baglananılabılır dıyor kayıt olmaya gıttıgımde kesıf yapılacak dıyor 16mb yazıldım beklıyorum bakalım ne olacak
  • kusbakısı google km hesabı yaptım harıtada 1.5 km santral uzaklıgım hesapladı google sanırım alabılırım telekomdan gelsınler her seyı paylasacagım sızınle
  • Santral uzaklıgından kasıt nedir telekomun Çorum'daki ana binası hemen bizim evin 50 metre yanında santral de ordadır demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Santral uzaklıgından kasıt nedir telekomun Çorum'daki ana binası hemen bizim evin 50 metre yanında santral de ordadır demi

Ordadır tabi
    />

• quote:

quote:

Santral uzaklıgından kasıt nedir telekomun Çorum'daki ana binası hemen bizim evin 50 metre yanında santral de ordadır demi

Ordadır tabi
    />

Süper haber ilerde geçebilirim
    Acaba pingler baya düzeliyomudur?
    Kullanan arkadaslardan yorum bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 5 Şubat 2009; 22:26:07 >

• arkadaslar en son kac km lazım vdsl2 yazılabılmek icın
  • quote:

arkadaslar en son kac km lazım vdsl2 yazılabılmek icın

Uzaklık da önemli,ancak daha önemli olan telekom yetkililerin bu hizmeti size verip vermeyeceklerine karar vermeleri.
    Mesela 32 Mbps olan için 30 Mbps'ın altında bir hız olursa bağlamak istemiyorlar.
    Bizim bina 325metre uzakta santrale yani 2 sokak arkasındayız. En az 30 Mbps garantisi verebilirler mi diye kontrol edecekler.
    Bekliyoruz gelsinler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge_s -- 6 Şubat 2009; 1:04:11 >
  • quote:

arkadaşım bende çorumda oturuyorum. bahabey caddesi üzerinde. özdoğanlar sineması yanı. çorumdaki vdsl gelişmelerinden benide haberdar edermisin.
  • quote:

quote:

quote:

Ordadır tabi
    />

pingler aynı. Eğer tracert yaparsan santral pingin yüksek ise düşme şansı yüksek çünkü dslam yenileneceğinden santral pingin düşer ha diğer bir şans ise santral direk vpn ile ilçe/il merkezine bağlı olabilir R/L ler yavaşlık yaratıyor olabilir...

• Selamlar. Bugün hattımın bağlı olduğu Dslam kutusunun önünden geçerken bir ekip gördüm. Alcatel ekibi kutulara bir şeyler takıyorlardı. Evimin 700-900 metre kadar uzakta olduğunu söylediğimde Alcatel görevlisi yüksek ihtimal 16 mbiti rahatlıkla alabileceğimi ancak 32 mbitin olamayabileceğini söyledi.En ideal şartlarda 1 km uzaklığa kadar 32 mbit verebildiklerini bunun da Dslam kutusuyla ev arasındaki hattın kalitesine bağlı olduğunu anlattı. Alcatel ekibi sadece yenilemeyi yapıyormuş ve testleri Telekom yapacakmış.
  • yazıldık beklıyoruz zaten ttnet vdsl2 hemen haletmezse 3g sıstemıne atlar mıllet 3g sıstemınde kabloydu bakır kabloydu bunlara hıc gerek dısardan sınyalle aynı hızı alacagız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.