Şimdi Ara

TTNET VDSL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
13.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SysEdit

Yani tamamen ticari zihniyet... Şirketler hat kiralamaz diye upload sınırlı tutuluyor öyle mi?

aynen öyle ttnetin 2048/2048 download/upload veren bağlantısı 377 YTL . şimdi adam sana 5 mbit upload verirse nasıl kazık atacak

Download ve Upload Hızı (Kbps) G.SHDSL Perakende Fiyatları (KDV, ÖİV dahil) TL

256/256 = 85 ytl (1024/256 daki uploaddan ne farkı var anlamadım ama neyse)

512/512 = 139 ytl

1024/1024 = 227 ytl

2048/2048 = 377 ytl

• Bia alamayacağız nasılsa. Neyse, en azından alabilecekler kullanacaklar. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostweb

quote:

Yani tamamen ticari zihniyet... Şirketler hat kiralamaz diye upload sınırlı tutuluyor öyle mi?

aynen öyle ttnetin 2048/2048 download/upload veren bağlantısı 377 YTL . şimdi adam sana 5 mbit upload verirse nasıl kazık atacak

512/512 = 139 ytl

1024/1024 = 227 ytl

2048/2048 = 377 ytl

Tamda ben bunu soracaktım sende sormuşsun..
    1024/1024 =227YTL 4096/1024 = 89 YTL.. Ama bu 227 TL veren adam elbette aradaki farkı biliyordur ama ne? ADSL de download dan ötürü uploadda azalma olduğu doğru ama Downloadı 1024 de sabitlersen upda 1024 de rahat ulaşabilir düşüncesindeyim ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 24 Ocak 2009; 12:32:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

512/512 = 139 ytl

1024/1024 = 227 ytl

2048/2048 = 377 ytl

1024/1024 =227YTL 4096/1024 = 89 YTL.. Ama bu 227 TL veren adam elbette aradaki farkı biliyordur ama ne? ADSL de download dan ötürü uploadda azalma olduğu doğru ama Downloadı 1024 de sabitlersen upda 1024 de rahat ulaşabilir düşüncesindeyim ???

Simetrik DSL'de garanti veriliyor bu hizlarin her zaman ve sabit sekilde verilecegi yonunde..

• arkadaşlar şuan itibariyle ttnet web sitesine vdsl2 seçeneğini sunmuş bulunmakta

http://www.ttnet.com.tr/web/98-924-1-1/tr/evde_ttnet/baglanti_cesitleri/vdsl2

kolay kolay ev kullanıcılarının alamayacağı ücetleri olsada bu adsl ücretlerini düşürebilecek bir haber olabilir herkeze hayırlı olsun şimdiden
  • benim verdiğim link te doğru arkadaşım ama sayfada sürekli değişiklik yaptıkları için bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şuanda yine çalışmaya başladı
  • Santral malesef yaşadığım yerde desteklemiyor.Yattı bizim VDSL işiBu yüzyılda inşallah değişir santral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 24 Ocak 2009; 16:28:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: watcherb

benim verdiğim link te doğru arkadaşım ama sayfada sürekli değişiklik yaptıkları için bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şuanda yine çalışmaya başladı

evt şuanda benim bağlantıda çalışmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

512/512 = 139 ytl

1024/1024 = 227 ytl

2048/2048 = 377 ytl

Simetrik DSL'de garanti veriliyor bu hizlarin her zaman ve sabit sekilde verilecegi yonunde..

Sadece yurtiçinde.

Ayrıca VPN de yapabiliyoırsunuz(bence gereksiz ama...)

• quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

16/1 olucak herhalde ya cok sacma inş. o hızı o upload kaldirir yoksa rezillik olur.

Herkes kendini hostingini yapar sonra diye böyle tutuyorlar.
    Mesela bizim şirkette internet tabanlı bir program kullanıyoruz ve upload hızı önemli.Dolayısıyla mecburen
    2MBps/2Mbps g.hsdsl hatta ayda 700 gayme bayılıyoruz.

ya bu mantikta sacma hosting şirketi millet kuracak diye biz iyi bir upload alamiycaz mi !
    benım işime torrentlerde yariyor .
    ayrica 32/1 alanlar bence o hıza biraz zor ulasirlar o upload'la upload tıkanırsa DL biraz zor olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

Arkadaşlar Sokağımın başında ki ( İst/Kozyatağı/Yıldız Sok.) DSLAM ve telefon kutusunda sabah 09.00 sularından beri çalışma olduğunu söylemiştim.
    Çalışma ayrıca yerin kazınmasıyla birlikte büyük çaplı olarak yapılıyor.
    Saatlerce çalışma sonrası ilk 6 saat sonra ev telefonu devreye girdi ve akşam 20.00 sularında da adsl erişimimin bağlı olduğu telefon aktifleştirildi.
    Sigara almak için dışarı çıktığımda görevlilerden,bilirkişi olduğunu düşündüğüm kişinin yanına gittim ve bir kaç soru sordum.
    Kendisi büyük kutularda herşeyi toparlanma işleminin olduğunu ve amacının ip tv,adsl,vdsl ve ghdsl için iyileştirme olduğunu söyledi.
    Merakımı onunla paylaştım ve oda doğruladı.
    Doğruladığı şey ise direk fiber kablo ile santralden gelen kabloyu dslam da toplayarak santrale olan uzaklığın yeni hizmete sunulacak bağlantılarda mesafe kavramını ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.
    Bu sayede santrale olan uzaklığım olan 5 km,50 m. mesafeye düşmüş oldu.

Hayırlı olsun arkadaşlar.
    Sanırım bu sayede sunulan hizmeti mesafe sorunu yaşamadan artık kullanabileceğiz.

Cuma gunu bende kozyatagı yıldız sokaktan geciyordum. tam 4 yoldaki kapagı acmıslardı. etrafında 7 8 adam taburelerde oturuyorlardı ve dünyanın kablosu vardı.adamlar 2li grup olusturmuslardı. biri cihazı tutuyordu dieride kabloları cihaza takıyordu. ama arabayla hızlı gectigim icin pek net goremedim.

• bana 4-5 mbit interneti 50 liraya versin başka bişe istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

Arkadaşlar Sokağımın başında ki ( İst/Kozyatağı/Yıldız Sok.) DSLAM ve telefon kutusunda sabah 09.00 sularından beri çalışma olduğunu söylemiştim.
    Çalışma ayrıca yerin kazınmasıyla birlikte büyük çaplı olarak yapılıyor.
    Saatlerce çalışma sonrası ilk 6 saat sonra ev telefonu devreye girdi ve akşam 20.00 sularında da adsl erişimimin bağlı olduğu telefon aktifleştirildi.
    Sigara almak için dışarı çıktığımda görevlilerden,bilirkişi olduğunu düşündüğüm kişinin yanına gittim ve bir kaç soru sordum.
    Kendisi büyük kutularda herşeyi toparlanma işleminin olduğunu ve amacının ip tv,adsl,vdsl ve ghdsl için iyileştirme olduğunu söyledi.
    Merakımı onunla paylaştım ve oda doğruladı.
    Doğruladığı şey ise direk fiber kablo ile santralden gelen kabloyu dslam da toplayarak santrale olan uzaklığın yeni hizmete sunulacak bağlantılarda mesafe kavramını ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.
    Bu sayede santrale olan uzaklığım olan 5 km,50 m. mesafeye düşmüş oldu.

Hayırlı olsun arkadaşlar.
    Sanırım bu sayede sunulan hizmeti mesafe sorunu yaşamadan artık kullanabileceğiz.

Cuma gunu bende kozyatagı yıldız sokaktan geciyordum. tam 4 yoldaki kapagı acmıslardı. etrafında 7 8 adam taburelerde oturuyorlardı ve dünyanın kablosu vardı.adamlar 2li grup olusturmuslardı. biri cihazı tutuyordu dieride kabloları cihaza takıyordu. ama arabayla hızlı gectigim icin pek net goremedim.

Kesinlikle haklısınız.
    Hatta bugün işe giderken tekrar rastladım telekom çalışanlarına.
    Bugünde logardan çıkan fiber optik kablolarla birşeyler yapıyorlardı.
    Aynı zamanda da dslam kutusunda gene bir takım ayarlamalar yapıyorlardı.

• bu son 3 gündür baglantı ve ping yerlerde sürünürken daha 1mbit adsl de performans alamazken bunu pazarlamaya calışmak cok sacma....
  • Santrale uzak kullanıcılar için bir çalışma yapmadıkları sürece bir işe yaramaz.
    Ha ben başvuru yapınca benim için özel pizzabox takacaklarsa o zaman tamam
  • 4 mbit 89 lira 16 mbit 119 lira..

sanırım tt net fiyatlarda bi ayarlama yapıcak.. ocak ayından sonra bu tarz uygulamaları olacağı konusunda duyum almıştım..Dünyanın en pahalı internetşnş kullanan kullanıcılar olarak artık yeter diyorum..

Umarım fiyatlarda bi düzelme olur.. Ben 49 ödüyordum limitsiz 1024 e bu ay ne hikmetse 53 oluvermiş rezalet resmen..

umarım vdslle beraber diğer tarifelerinide gözden geçirir tt net
  • vdsl de olsa 3g yi bekliyorum . mobil olmadıkça bunllar işe yaramaz . abone oluyosun sadece evde bağlanıyosun . aynı şifreyle başka yerden giremedikçe bana yaramaz. ttnet indirim beklemeyin . sadece yeni abonelere soyulma noktalarında alıştırmalık indirim yapıyorlar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: netrex2

vdsl de olsa 3g yi bekliyorum . mobil olmadıkça bunllar işe yaramaz . abone oluyosun sadece evde bağlanıyosun . aynı şifreyle başka yerden giremedikçe bana yaramaz. ttnet indirim beklemeyin . sadece yeni abonelere soyulma noktalarında alıştırmalık indirim yapıyorlar .

abone oluyorsun ama girdiğin yerden de verim alamıyorsun.
    Buda bana yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Santrale uzak kullanıcılar için bir çalışma yapmadıkları sürece bir işe yaramaz.
    Ha ben başvuru yapınca benim için özel pizzabox takacaklarsa o zaman tamam

o cihazların kapasitesi 96. 40-50 tane daha abone bul çevrende pizzaboxunu kapına ben getirecem söz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.