< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TTNET VDSL MODEM TP LİNK TD-W9970 (88. sayfa)
-
-
Hocam ellerinize sağlık öncelikle. Çok güzel yazmışsınız. Çok da yararlı bir bilgi.
Aynı modemi yaklaşık 7 yıldır kullandım. Son 2 yıldır Wifi çekim gücü sinir krizi geçirtiyordu. Ben de ikinci el VMG3312-B10B almıştım bu sebeple. Sorunum da çözüldü aslında.
Demek burada asıl suçlu yazılımmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta bu modemim bozuldu yedek parça olarak isteyen bana PM atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kaç yıl oldu ki. Servis 3 yıl destekliyordu diye biliyorum bu modeme.
Çevremde yıldırım sayesinde elektrikler gidip geldi diye ölen bu model modem vardı.
Servisi aradık Seri numarasını istedi. Garanti içi kutu ve adaptörü ile size vereceğimiz kod ile MNG kargo teslim edin serviste inceleyelim dediler.
Size de önerim bu olur açıkçası.
selamlar elimde türk telekomun verdiği bu modem var. şimdi ben hattımı türknete taşıdım. bu modemi kullanabilir miyim? yeni modem almak istemiyorum.
-
Evet, kullanabilirsiniz.
TD-W9970 v3 Modem dün bir anda gitti ışıkları falan yanmıyor, uzun süredir kullandığım modemdi, neden bozulmuş olabilir, son gönderilen yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum?
-
Garantisi varsa sentim bilişime yollayın. Yoksa onu tamir edecek usta bulmak biraz zor.
Garantisi doldu malesef yıllardır sorunsuz çalışan modem bir anda gitti.
-
uzun zamandır mesaj atmıyordum foruma. sırf teşekkür adına yazmadan yapamadım. her şey şimdi daha süper oldu. modem dns istiyordum oda aktif oldu. teşekkürler @feramor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necox -- 6 Ekim 2020; 22:22:55 > -
Bu modemi hangi kafayla yapmışlar.tp link td w9970 internet sitesinde wds ayarı var gözüküyor elimdeki w9970v3 modelinde wds ayarı bölümü yok. Cihazın üstündeki wds tuşu da çalışmıyor. Eski modemle köprülemeye çalıştım ne wep seçeneği var ne başka birşey. Böyle yapmak zorundalar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 7 Ekim 2020; 22:51:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem arayüzü kablosuz ayarlarindan KANAL yazan kısmı 9,11 veya 13 yapın bu çok önemli kesinlikle otomatik YAPMAYINIZ böylece sinyal kaybi ve kopmalar kesilecektir.
bu ayarı 13 yapınca cep telefonundan hız testim 30mbps den 38mbps çıktı
modemim;
TD-W9970(TR) v2
Merhaba, sanırım bu en son ki yazılım güncellemesi ile sorunum başladı. Cihaz bir aralar rootluydu eski firmware sürümündeyken, modemi resetlemem gerekti sonrasında tekrar uğraşmadım. Şuanda kablosuz bağlantım durmadan kopuyor birkaç saniyede bir. Kablosuza bağlı cihazları görüntüleme sayfasına girdiğimde modem arayüzünden, yine birkaç saniyede bir sayfanın bağlı cihaz sayısını 0 gösterecek şekilde yenilendiğini fark ettim. Tanılama sekmesinden internet bağlantısı tanılama yaptığımda da alttaki hatayı veriyor.
Rootlayarak bir ayar ile düzeltilebilir mi eğer öyleyse donanım versiyonum 00000002 görünüyor bir sorun yaşarmıyım sayın @feramor'un yayınladığı bu firmware için olan root yönteminde.
EKLEME
Türk telekomu aradım bir sorun olmadığını devam ederse tekrar aramam gerektiğini söylediler lakin bir çözüm sunamadılar.
Tp-Link'in Sayfasında canlı yardımdan yararlandım ve bana Sentim Bilişimin numarasını attılar, müşteri temsilcisi kadın sadece wireless kanalı değiştirmemi söyledi bu kadar.
Tekrar bir ekleme
Kadın ısrarla bu modeme en son güncellemenin 2016 da geldiğini söyledi ya bi kere ben bu modemi 1 senedir kullanıyorum neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnasonRüyası -- 12 Ekim 2020; 15:23:38 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
Modem arayüzü kablosuz ayarlarindan KANAL yazan kısmı 9,11 veya 13 yapın bu çok önemli kesinlikle otomatik YAPMAYINIZ böylece sinyal kaybi ve kopmalar kesilecektir.
bu ayarı 13 yapınca cep telefonundan hız testim 30mbps den 38mbps çıktı
modemim;
TD-W9970(TR) v2baska ne yapmamız lazım hocam cok kopma oluyo wifide ama ethernet taş gibi
wifi ful cekiyo bu arada yan odadayım hemen
-
Firmware Version:
20.08.05.01006
Hardware Version:
TD-W9970 v3 00000001
yazıyor bende, sanırım yeni güncelleme gelmiş, root ile giriş yapmaya çalıştığımda da modem kendini kapatıp açıyor. deneyimleyen var mı benzeri bir şeyi?
-
güncelleme sonrası yıllardır kullandığım kablosuz köprüleme devre dışı kaldı. modem yeniden başladığında bağlantı kopuyor. client olan modemi tekrar ayarlamam gerekiyor. eski firmwire e nasıl dönebilirim?
-
bende de buna benzer mac adresi değişiyor mu tespit edemedim tam.
-
koskoca forumda benden başka alan yok mu bu güncellemeyi?
-
Açıkçası benim cihazım 20.05.16.01006 sürümünde 😊
bende durum bu şekilde:
eski 20.05.x olan metodu kullandıp root hesabını aktif ettikten sonra panelden giriş yapınca modem kendine restart atıyor. tekrardan root olarak giriş yapmaya çalışınca bu sefer root hesabının var olmadığını belirten bir uyarı alıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X