Şimdi Ara

ttnet vdsl modem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun ttnet 16mb tarifemi 20mb hipernet tarifesine 24ay tahattütlü geçirdim ve modem almam gerekiyor.

ttnet bölge müdürlüğe gittim ellerinde modem olmadıgnı söylediler internetten arastırdımda 250tl civari modemler 200tl ye de var gerçi ama vdsl destekli.

ttnetten almakmı mantıklı dısardanmı 12tlx 12tl alabiliyoruz sanırım. 144tl ye takabül ediyor.

bölge müdürlüğü modem isteğinde bulundu sizce nekadar sürede temin ederler.istedigim yer izmir Bornova bölge müdürlügü

ayrıca suan hattım onaylanmadığı için kullanabiliyorum 2gün içinde tam olarak hipernete geçeceğini söylediler. oyüzden internetsiz kalmakta istemiyorum 260tl vermek istemiyorum bir modem için.
    sizce ttnetten bekleyip modemmi almak mantıklı yada 250tl vermekmi. sonuçta gördüğüm 2-3cesit modem var aynı modemi misal airties 5650 250tl nette zxyel 210tl internette ttnet ise 144e geliyor ttnetten alan kişiler varmi bilgi verirse iyi olur

arkadaşlar ayrıca

Airties 5650 240 TL
    Zyxel VMG3312 182 TL

sizce en kötü hangisini almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 26 Mart 2014; 17:26:18 >

• neyse arkadaşlar TTNET çıkışlı Airties air 5650 aldım 179TL ye gittigidiyordan sıfır
  • 2. el alın diyecektim ama geç kalmışım. Ben 50 liraya almıştım, çok para vermişsiniz ama hayırlı olsun artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

2. el alın diyecektim ama geç kalmışım. Ben 50 liraya almıştım, çok para vermişsiniz ama hayırlı olsun artık :)

saolsn valla hocam forumda 2.eller 125-150 arası istiyolardi Airties'e oyüzden sıfır aldm ttnet cıkıslı torret detegi yok galiba zaten torent kullanan biri değilim.

bu arada wifisi biraz düşük gibi geldi elimde eski modemim TP-LINK TD-W8961ND var bunu acaba diğer modemle wifi güclendirmesi yapabilimiyim ? acses point gibi kullanabilirmiyim.
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Torrent desteği olması lazım. Sinyal zayıfsa haricen bir kablosuz router alıp modemin wifi'sini kapatabilirsiniz. Tp-link'in uygun fiyatlı güzel routerları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.