Şimdi Ara

Ttnet Ve Ev Telefonunu Kapatıırdım Az Önce Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son iki aydır hızımız daha ayın 3 ünde 1mbite düşünce sinirlendim ve tepki olsun diye ttneti kapattırmaya karar verdim. Hem ayda hiç kullanmadığımız telefona 23 25 tl civarı ücret ödüyorduk hem de sınırsız internete 60 lira civarı toplamda 90 lirayı buluyordu. Yılda 1100 tl gibi çok absürd bir rakam var ortada.

Neyse müşteri hizmetlerini aradım, internet faturalarının her ayın 1 inde kesildiğini, nisan 2012 faturasını ödeyip kapatma talimatı veri isem Mayıs ayında bir fatura çıkmayacağını söylediler.

Neyse bir kaç saat önce telekoma gittim, faturaları ödedim ve iptal için başvuruyu yaptım. İki kağıt imzalattılar iptal talebinizi aldık, genel merkeze bildirdik dediler. İnternet eve gidince artık kullanamayacaksınız dediler. Telefonda 1-2 güne kapanacakmış. Ben de gittim 3g modem aldım 5gb 19 tl olanından.

Şimdi eve geldim. İnternet ve telefon kapanmamış, sabah 1 mbit olan hızım yine eski seviyesine dönmüş.105 ile download ederken 1,2mbit ile download yapabiliyor pc?

Şimdi bu adamlar ne yaptılar? Bu net ne zaman kapanır? Şu an Mayıs ayı kotasından yeme gibi bir durum söz konusu olur mu?

Son bir şey söyleyeyim; bugün telekoma gittiğimde saat 11:40 idi ve saat 12:00 a kadar önümdeki 2 kişi ve ben toplamda 20 dakikada 3 kişi adsl ve telefonunu iptal ettirdi. Gerekçeler hep aynı. Yani 120.000 nüfuslu bir ilçede günde ortalama 10 iptal olsa Tüm Türkiye de günde 100o lerce ayda 10 binlerce iptal yapılıyor demektir. Halk biraz bilinçlense 1 ay internetini telefonunu kapatsa ya seve seve ya sıka sıka çok daha uygun fiyatlara bu interneti satmak zorundalar. En azından ev kullanıcıları bunları düşünsün derim.

• 0.65 megabit cikiyor 1 mbit bile vermekten acizler ben de uydunete gececem onumuzdeki ay
  • sade doping e geç telefonsuz..
  • Cik iyi yapmissin kapatmakla bende ayin 24 unde sali gunu kapattim gunde 2 defa ariyorlar internetinizi actirin telwfonu bedava verelim diyorlar musait degilim yarin 5 gibi musaitim o zaman arayin deyip tas.ak geciyorum yinede ariyoyorlar.haha cok zevkli
  • Tepki olarak, 2012-04-26 Perşembe tarihi itibarı ile telefon ve interneti kapattırdım.
    Telekomda işlem yaptığım an itibarı ile internet kapandı.
    Telefon bir hafta gelenlere açık sonra kapanacak.
    GSM operatörden 3g mobil modem aldım, devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşlar son iki aydır hızımız daha ayın 3 ünde 1mbite düşünce sinirlendim ve tepki olsun diye ttneti kapattırmaya karar verdim. Hem ayda hiç kullanmadığımız telefona 23 25 tl civarı ücret ödüyorduk hem de sınırsız internete 60 lira civarı toplamda 90 lirayı buluyordu. Yılda 1100 tl gibi çok absürd bir rakam var ortada.

Neyse müşteri hizmetlerini aradım, internet faturalarının her ayın 1 inde kesildiğini, nisan 2012 faturasını ödeyip kapatma talimatı veri isem Mayıs ayında bir fatura çıkmayacağını söylediler.

Neyse bir kaç saat önce telekoma gittim, faturaları ödedim ve iptal için başvuruyu yaptım. İki kağıt imzalattılar iptal talebinizi aldık, genel merkeze bildirdik dediler. İnternet eve gidince artık kullanamayacaksınız dediler. Telefonda 1-2 güne kapanacakmış. Ben de gittim 3g modem aldım 5gb 19 tl olanından.

Şimdi eve geldim. İnternet ve telefon kapanmamış, sabah 1 mbit olan hızım yine eski seviyesine dönmüş.105 ile download ederken 1,2mbit ile download yapabiliyor pc?

Şimdi bu adamlar ne yaptılar? Bu net ne zaman kapanır? Şu an Mayıs ayı kotasından yeme gibi bir durum söz konusu olur mu?

Son bir şey söyleyeyim; bugün telekoma gittiğimde saat 11:40 idi ve saat 12:00 a kadar önümdeki 2 kişi ve ben toplamda 20 dakikada 3 kişi adsl ve telefonunu iptal ettirdi. Gerekçeler hep aynı. Yani 120.000 nüfuslu bir ilçede günde ortalama 10 iptal olsa Tüm Türkiye de günde 100o lerce ayda 10 binlerce iptal yapılıyor demektir. Halk biraz bilinçlense 1 ay internetini telefonunu kapatsa ya seve seve ya sıka sıka çok daha uygun fiyatlara bu interneti satmak zorundalar. En azından ev kullanıcıları bunları düşünsün derim.

normalde kapanması lazım internetin ve telefonun.bence tekrar git telekoma sor.

• bu telefonu ücretsiz verme olayı kafamı karısıtırıyor. eğer öyle bir uygulama varsa gidip ben de iptal basvurusu yapim de ücretsiz versinler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3G çıktıda şu üçkağıtçılardan kurtuldum.
  • keşke avea nın sınırsız 59tl olan 3g modemini alsaydın hiç değilse 5gb gibi komik bi kotan olmazdı
    ancak avea da 2 tarife var biri 65 diğeri 59 olan 21mbit destekleyen modem dikkat edin alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

keşke avea nın sınırsız 59tl olan 3g modemini alsaydın hiç değilse 5gb gibi komik bi kotan olmazdı
    ancak avea da 2 tarife var biri 65 diğeri 59 olan 21mbit destekleyen modem dikkat edin alırken

Sınırsız değil.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/sinirsiz_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.sinirsizjet

Küçük ve soluk yazı ile yazılmış:
    *15 GB kullanımdan sonra bağlantı hızı 128 Kbps'ye düşürülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: tan

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

keşke avea nın sınırsız 59tl olan 3g modemini alsaydın hiç değilse 5gb gibi komik bi kotan olmazdı

Sınırsız değil.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/sinirsiz_jet.shtml?pagemenu=3glinet.pcden.sinirsizjet

Küçük ve soluk yazı ile yazılmış:
    *15 GB kullanımdan sonra bağlantı hızı 128 Kbps'ye düşürülür.

5gb değilde 15 gb olsun hiç değilse 128kb ile idare ederiz 0.04 mbit ile değil

• Ne iyi yapmışsın kapattırıp da. Neden kapatıyorsunuz şu kampanyamız var bi dünya anlatmışlardır kesin.
  • Evet arkadaşlar bugün yeni pc açabildim ve şu an 3g ile bağlanıyorum. Ev telefonu ve internet kapanmış durumda. Adsl ve internet ışıkları yanmıyor modemde. Bizde modemi ve telefonu söktük 3g ile bağlanıyoruz. Biraz duyarlı olup millet de iptal ettirse sıka sıka hem fiyatları indirecekler, hem daha çok hız sunacaklar.

Ben iptal ettirmek isterken sadece 6 ay donduralım falan demişlerdi. Telefon ile arayıp teklif sunan, ya da internet ve telefonunuz kapandı diye yok son 4 ayda en ucuz 83,5 tl ödemiştim internet ve kullanmadığım telefona. Oh olsun.
  • Ben ay başında sabit ücret ödüyorum diye iptal ettirdim.

edit:eminönü telekom müdürlüğü bedava telefon hakkında bana bilgi vermedi olsaydı böyle birşey iptalden vazgeçerdim sonuçta internet olarak ttnet ten memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 28 Nisan 2012; 21:59:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.