Şimdi Ara

ttnet yalın hipernet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mevcut kullanmiş olduğum adsl bağlantımla 8 mbs alıyorum,nisanda taahüdüm doluyor ve hipernette geçmek istiyorum.modemden aldığım hat değerlerim şunlar,
    Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 8191 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 13664 1117
    SNR Sınırı (dB): 13.2 16.3
    Hat Zayıflaması(dB): 33.5 19.3
    Güç (dB): 18.9 12.1

bu değerlere göre alableceğim maksimum kaç mbs?hipernette geçmelimiyim?tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum,
    şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım

• ghettomania G kullanıcısına yanıt
    13 den fazlasını alamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

13 den fazlasını alamassın.

Arkadaşım ulaşılabilir hızdan yola çıkarak mı yorumladadın?pek anlamıyorum bu verilerden,peki hat değerlerim nasıl?sizce hipernete geçmeye değermi bu durumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hipernet alamassın zayıflaman fazla ve snr düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Hipernet alamassın zayıflaman fazla ve snr düşük.

Bu durumda tavsiyeniz nedir?ttnete tekrar taahüt vermek istiyorum,bölgemde fiber yok ,nisanda taahüdüm bitiyor ttnetle sıkı bir pazarlığa giricem,tavsiyeniz varmıdır?

O konuda arkadaşlar umuyorum yardımcı olucaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 27 Mart 2014; 22:39:36 >
  • o hat hipernet kaldırmaz. sana işin olurunu söyliyelim mevcut tarifenden tekrar taahhüt verir devam edersin yada yalın netlimitsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım zaten halihazırda 8mbs yalın net limimitsiz internet kullanıyorum ve 5 nisanda bir yıllık taahüdüm bitiyor,bu nedenle tekrar bir taahüt vermek istiyorum.peki hipernet olmuyorsa ultranet 16 mbsye kadar netlimitsize geçsem hat değerlerime göre kopma kesilme olmadan maksumum hız ne alırım?

• 13mb maksimum ama kopma olur. 16mb başvurur verilebilir derlerse hattın santrale çok uzak değil belki teknik ekip daha iyi hat sağlayabilirler.
  • Hipernet yani vdsl alıp alamayacaginiza siz ya da biz bu degerlere bakarak karar veremeyiz, anlayamayiz. Turk Telekom'a gidip soracaksınız, vdsl verebiliyor musunuz bana diye. Veririz dıyorlarsa modülasyon değişecek ve orda gördüğünüz ulaşılabilir hiz 30-40 mbit falan gösterecek (vdsl modemle tabii). Modülasyon iyi yonde değiştiğinde mevcut hatla ulaşılabilir hiz artacaktır. 30-40 diye sadece tahmin ediyorum tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.ulke

13mb maksimum ama kopma olur. 16mb başvurur verilebilir derlerse hattın santrale çok uzak değil belki teknik ekip daha iyi hat sağlayabilirler.

Hattımın santrale çok uzak olmaması sonucuna hangi değerlerden anladınız arkadaşım,buna istinaden telekomla irtibata geçeyim,ayrıca şimdiye kadarki modem değerlerimi göz önünde bulundurursak 8 mbs alıyorum ve herhangi bir kopma yaşamadım,buna istinaden 13mbsyi kopmalar olmadan tam alma şansım varmıdır?ttneti arasam ban hattımın tam kaç mbs alabileceğimi bilgisini verebilirler mi acaba?

4440375i ara sana 16mb verilir diyecekler hattını 16ya çektiklerinde kopmalar başlıyacak tekrar arızaya bildireceksin bu kez düzeltecekler.
    staj bilgilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Hipernet yani vdsl alıp alamayacaginiza siz ya da biz bu degerlere bakarak karar veremeyiz, anlayamayiz. Turk Telekom'a gidip soracaksınız, vdsl verebiliyor musunuz bana diye. Veririz dıyorlarsa modülasyon değişecek ve orda gördüğünüz ulaşılabilir hiz 30-40 mbit falan gösterecek (vdsl modemle tabii). Modülasyon iyi yonde değiştiğinde mevcut hatla ulaşılabilir hiz artacaktır. 30-40 diye sadece tahmin ediyorum tabii.

Arkadaşım ikamet ettiğim yer bir site olduğu için malum çok fazla müdahale etme şansım yok bu nedenle modülasyon nasıl olur,veya hipernetle ilgili nasıl bir yol izlemem lazım bilemiyorum.Tek bildiğim bundan 1ay önce sitenin önünde bulunan yoldaki ttnet ait 400 m uzunluğnda bakır kabloların çalındığı ve telekomun bu kabloyu tekrar yenilediğidir.

• Hipernet kalkmadımı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.