Şimdi Ara

ttnet yeni kampanya yapmış sakın aldanmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay limitsiz 20 liraymış.ama tahahhüt süresi tam 24 ay boyunca ttnetten çıkamazsınız.ayrıca 27 lira activitasyon ücretide var.geriye kalan 18 ay boyunca ise 49 tl ödeyeceksiniz değişen hiçbirşey olmayacak.

ttnet müşteri kaybetmeye başladı ve kendileride bunun çok iyi farkında millet uyandı artık umarım dahada uyanır.umarım birgün batarsın ttnet.kaç yıldır internette tek kuruş indirim yapmadın en yavaş bağlantıyı en pahalı şekilde bize sattın millet artık bunlara kanmaz.

daha iyi kampanyalar bul kendine kaşıkla verip kepçeyle almaya kalkma.ömür boyu ttnete ambargo koydum.

• Kaç takla atıyorlar müşteri çekmek için yahu
  • 27sinde benim taahütte doluyor. Nereye geçeyim sizce arkadaşlar?
  • Bu gün arandım...Yarım saat dil döktüler...Sürem dolsun hemen 512 GB limitsiz uydunete geçecegim..aylık limitsiz 17 Lira... Hız deyip insanları kandırıyorsunuz..8 -10- 100 MB hızlı olsa ne işime yarayacak ?.. Parası çok tuzlu.....Fiyatı ucuzlatın dedim....Kapattım...
  • TTNet'i kullananın internetten anladığını düşünmüyorum. Smile ADSL'e geçtim, çok güzel bir kampanyaydı 16 ay taahüt veriyrsunuz. 12 ay indiirmli 2Mbit sınırsız 35TL ödüyorum. Cidden ucuza geliyor ve daha önemlisi param tt'ye gitmiyor. O baştak Türk kaldırılmalı. Rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bu gün arandım...Yarım saat dil döktüler...Sürem dolsun hemen 512 GB limitsiz uydunete geçecegim..aylık limitsiz 17 Lira... Hız deyip insanları kandırıyorsunuz..8 -10- 100 MB hızlı olsa ne işime yarayacak ?.. Parası çok tuzlu.....Fiyatı ucuzlatın dedim....Kapattım...

Kablo internet kullanma gibi bir ayrıcalığın varken adsl kullanarak hata yapmışsın zaten. Neyseki doğru yolu bulmuşsun sonunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

TTNet'i kullananın internetten anladığını düşünmüyorum. Smile ADSL'e geçtim, çok güzel bir kampanyaydı 16 ay taahüt veriyrsunuz. 12 ay indiirmli 2Mbit sınırsız 35TL ödüyorum. Cidden ucuza geliyor ve daha önemlisi param tt'ye gitmiyor. O baştak Türk kaldırılmalı. Rezillik.

Aynı şartlarda bende Smile Adsl' e geçmiştim. @Shadow_Shooter 'a katılıyorum.10 Ay oldu en ufak bir sorun dahi yaşamadım.Üstelik kotalı fiyatına 2Mbit sınırsız kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende smiledeyim 26 ödüyorum 1mb sınırsıza hiçbir sorunla karşılaşmadım.her ay ttnte 50 ödemektense aynı hizmete 26 öderim akıl var mantık var.

www.internetinitasi.com ordan kaydoldum.activitasyon yok 27 lira bana kaldı.
  • varya insan tahahhüt sresini hiç olmazsa 16 ay yada 18 falan yapar ama soyabildikleri kadar soyacaklar ya illa 24 ay yapacaklar ellerinden gelse 48 ay yaparlar.

kapmayayı ikl okuduğumda içimden kesin dedim tahahhüt süresi 24 aydır.ttnet.coma girdim açtım baktım 24 aymış gerçektende.bi kerede beni şaşırt be ttnet vatandaşa azcık hayrın dokunsun ölürmüsün be:))))
  • quote:

TTNet'i kullananın internetten anladığını düşünmüyorum. Smile ADSL'e geçtim, çok güzel bir kampanyaydı 16 ay taahüt veriyrsunuz. 12 ay indiirmli 2Mbit sınırsız 35TL ödüyorum. Cidden ucuza geliyor ve daha önemlisi param tt'ye gitmiyor. O baştak Türk kaldırılmalı. Rezillik.

yahu böyle komik olmayı nasıl beceriyorsunuz?

smile dediğin kimin adsl'ini pazarlıyor önce onu öğren.

sen internetten hakikaten süper anlıyormuşun.

parası tt ye gitmiyormuş

• quote:

Knight online veya Oyun bölümlerinde post kasdığınız belirli İnternet hakkında temel bilginiz bile yok.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ayrıca Telekomun artık 1m bağlantıyı kaldırması lazım heryere 2m verilebilir artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 20 Ekim 2009; 10:24:25 >

• 1mbit bağlantıyı kaldırmadan önce 8mbit 15 gb tarifesinde hızın 512kb düşmesi nedir?????? nasıl bir kurnazlıkıktır bu birde sonra genişbant internet verdiğinden bahsediyor utanmadan genişbant en az 1mbit olur....
  • Shadow_Shooter , canım smile nerden cıkıyor sanıyorsun yurt dışına kendi cıkışları olmadıgından mecburen ttnet e para veriyorlar.
    Unutmayın smile de toptan adsl dagıtımı fiyatı üzerinden ttnetden hat kiralıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

Shadow_Shooter , canım smile nerden cıkıyor sanıyorsun yurt dışına kendi cıkışları olmadıgından mecburen ttnet e para veriyorlar.
    Unutmayın smile de toptan adsl dagıtımı fiyatı üzerinden ttnetden hat kiralıyor.

Telekomdan alıyor ttnetten değil, ttnet ile telekom kağıt üzerinde ayrıldı ya ttnet smile gibi bir şirket herkez telekoma bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.