Şimdi Ara

TTnet Yeter Artık Yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU AN SİNİRİMDEN BİLGİSAYARI KIRACAM...

1 MPS SINIRSIZDAN 8 MPSEYE KADR SINIRSIZA GEÇTİM..GEÇER GEÇMEZ İNTERNET HIZI DÜŞTÜ.80 KB / SN İNDİRİO.DEDİM DÜZELİR ,ŞİMDİDE İNTERNET GİDİYOR BİDAHA DA GELMİYOR.SABAHDAN BERİ TTNETİ ARIYORUM.Bİ SORUN YOK DİYİOLAR.

DİORUM GEÇMEDEN ÖNCE SORUN YOKTU.KADIN HALA SORUN YOK MODEMDENDİR DİYOR.OZMN BENİ ESKİ TARİFEYE GEÇİRİN DİYORUM.1 AY İÇİNDE Bİ KERE DEGİŞTİREBİLRİNZ DİOLAR.SÖLEDİĞİNİZE GÖRE ŞİMDİ 100 YTL FLN GELCEKMİŞ FATURA.YA BU KADR OLMAZ ARTIK.SABAHDAN BERİ TELE VERDİİM PARANIN HATTI HESABI YOK ZATEN.BU KONUYU AÇASAYA KADR BİLE CANIM ÇIKTI.İNTERNET GİDİYOR.

AMA BU KADR ARTIK.ÖBÜR AYA İNTERNETİ KAPATTIRIORUM.BENDEN ÇALDIĞI TÜM PARAYI DA HARAM EDİYORUM.

ALLAH BELANI VERSİN TTNET.BATMANI 4 GÖZLE BEKLİYORUM.

• Aynı durum bende var hocam dün geçtim o an net bi gitti hala uğraşıyorum gidip duruyor net öğlen ekip geldi 4mbit e düşürdü.Şimdi aradılar sanırım 2mbit e düşürcekler şaka gibi.Benim aradığım zamanda yok modem yok kablo bir ton palavra sıkıyorlar alakası yok maksat oyalamak daha 8mbit için altyapı yok kimse geçmesin 1mbit sahip çıkın ondan da olmayın öbür ayı sabırsızlıkla bekliyorum...
  • öbür aya tekrar 1 mpsye geçince bu sefer tekrar faturaya yanıscak 2 ücret.....

bence sırf o parayı almak içn böle yapıolar aç herifler
  • yani bana adam diyor ki siz 8mbit geçerken bulunduğunuz yerin uygun olduğunu öğrendiniz mi ? az daha ağzımı bozuracakdı yazsana ozaman siteye bu işlemi yapmadan önce arayın öğrenin v.s şimdi 2mbit düşürdüler hızımı sorun yok gibi sende bunu talep et önce 4 e çeksinler olmadı 2 e yoksa böyle internet kullanılmaz...ayrıca boşuna zaman kaybı...
  • 2 ye çekildi zaten
  • Kullandığınız modemin marka modeli nedir?
    Alakası olmayabilir ama modem gibi geliyor bana.
  • USR 8200
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi smileye geçmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 26 Temmuz 2009; 15:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kullandığınız modemin marka modeli nedir?

modemle alakası yok oturduğunuz yerde kesinti olmayabilir ama
    Türkiyenin farklı bölgelerinde sürekli bu sorunlar olmakda
    internet gidiyor ve ardından tekrar geliyor 1 2 dk içinde gene gidiyor ve tekrar geliyor
    bunu ben biçok kişide gördüm ttnet bu sorunu bir türlü çözemiyor ve utanmadan birde sorun yok diyecek kadar alçalıp küçülebiliolar müşteri karşısında ne yüzsüz kuruluşmuş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeNRy__

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kullandığınız modemin marka modeli nedir?

modemle alakası yok oturduğunuz yerde kesinti olmayabilir ama
    Türkiyenin farklı bölgelerinde sürekli bu sorunlar olmakda
    internet gidiyor ve ardından tekrar geliyor 1 2 dk içinde gene gidiyor ve tekrar geliyor
    bunu ben biçok kişide gördüm ttnet bu sorunu bir türlü çözemiyor ve utanmadan birde sorun yok diyecek kadar alçalıp küçülebiliolar müşteri karşısında ne yüzsüz kuruluşmuş be

evet özellikle 2 gündür net gidip 10 saniye sonra tekrar geliyor sık sık oluyordu.. bugün hiç olmadı.. modem (airties rt-206v2)

• Arkadaslar modemle ilgisi yok kesinlikle, ben de gecen gun 2 mb den 4 mb ye gectim ve sadece 3 saat 400 ile dl yaptım, sonra tam 12 saat boyunca arkadasların dedigi gibi net gitti ve sadece 10 ar saniye seklinde geldi durdu, aradım tabi, bana da sorun yok dediler na alakaysa, ben net yok diyorum, teknik destek var diyor, neyse, arıza kaydı alındı, sabah kalktım ve netin geldigini gordum, cok sevindim 4 mb kullanıcam diye, ama bi baktım hızım tekrar 2mb ye dusmus, beni aramadılar bile, telefon ettim ve hattımın 4mb yi bile desteklemedigini o yuuzden 2mb ye geri alındıgını solediler.

Ilk mesajda ayda 1 kere gecebilirsiniz denilen arkadasım, oyle sey olur mu hic, tekrar ara hakkını savun, ben 1 gunde eski haline getirdim, daha dogrusu onlar getirdi, bu arada TTNET ile bedduana da ktılmamak icten degil...
  • Benim internet de gidiyor. Bu durumda modemi(USR 9106) kapatıp açmam yetiyor.
    Yetmediği nadir durumlarda DNS i değiştiriyorum modemin arayüzünden.
    İşte alternatif olarak kullandığım DNS serverları:

ODTÜ DNS
    144.122.195.13
    144.122.199.90

Koçnet
    193.140.62.200
    193.140.61.200
  • sabır sabır son 1 gün 3G Hızıyla Sınırsız hızda ınternete son 1gün kaldı
  • opendns kullanın

208.67.222.222
    208.67.220.220
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

En iyisi smileye geçmek

Bi ara smile için de battı gibisinden şeyler söyleniyordu o tarz bişeyler duymuştm
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

sabır sabır son 1 gün 3G Hızıyla Sınırsız hızda ınternete son 1gün kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.