Şimdi Ara

Ttnet Yıllar Önce Verdiği Modeme Bakın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

@LightningRaven

Kaç db kablosuzu var ?

http://www.airties.com/product-details.asp?pn=Air%205340&i=&ci=110&cat1=DSL+Modemler&cat2=Kablosuz+Modemler&dil=tr

Air 5340 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ Router

Portlar: Güç Girişi (9V, 1A DC), 4 x 10/100 Ethernet (RJ-45, auto MDI/MDIX)
    Kablosuz Çıkış Gücü (anten kazançları dağil): Max 20 dBm EIRP @2,4GHz.
    Kablosuz Güvenlik: WPA (802.1x, TKIP, PSK), WPA2 (IEEE 802.11i, AES, CCMP), WEP (64/128 bit), MAC Filtreleme, SSID Gizleme
    Kablosuz Standartlar: IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i standartları ile uyumlu.
    Kablosuz İletişim Hızları: 1,2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54, 72, 144, 150
    UPnP Tak&Çalıştır özelliği
    LED’ler: Güç, Kablosuz Ağ, Ethernet, AirTouch
    Fabrika Ayarları: Reset düğmesi ile fabrika ayarlarına dönüş imkanı
    Güç: Harici 12V güç adaptörü
    Sınıf 2 cihazdır

• Gayet iyi modem.
  • quote:

Gayet iyi modem.

Modem ışıkları cok güzel ama ya.. Airtouch ne işe yarıyor hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 11 Ocak 2013; 16:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

İşlem tarihi 10.01.2007
    Tahahhük fişinde Santral Saha Dolabı Dağıtım kutusu Santral mesefasine kadar herşey yazıyor. Bu aboneliğimi 2010 yılında iptal ettirmiştim.

Şimdiki Tahahhük fişlerinde böyle bir ayrıntı yok nedense..

2007 Yılında abone olduğum zamanlar bunu vermişlerdi tarife 3 GB Limitli ozamanlar hızım 1 mbps bile yoktu hızım. Port Hızı 1024-256

Bu Modemle Nete bağlanıyordum.

Ttnet Yıllar Önce Verdiği Modeme Bakın..

Yıl 2013 oldu halen 8 Mbps Üzerinde hız veremiyorlar..

Edit: Az önce modemi bağladım çalıştı geç ip alıyor ama.

bu modem taş gibi 6 senedir tık demedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

ilk modemim pikateldi ve hala öyle 2008 yılında aldım hala kullanıyorum elimde 2 tane huawei hg521 okadar dandik ki daha dsl sinyali bile sabitlenemiyor...

Bu modemde çok dandik kullandım bir süre.

bana verilende ttnet logo ve yazılımı yüklü deyil direkt pikatelin yazlımı mevcut..

• 256 k hız varken kullandığım modemi hala kullanıyorum banamısın demiyo ama dediğin gibi ip almada gecikmeler oluyo
  • Bende 2008 de abone olmuştum, 4gb kota 8 mbit hız, pikatel airmax 101 vermişlerdi kotaya para yetişmeyince 2 ay 8 mbit limitsize geçmiştim kör topal alıyorduk 8 mbit hızı, sonra tp-link, airties olarak devam ettik. Pikatel dandik mandik ama hala çalışıyor, ofiste access point olarak kullanıyorum :)
  • sizinkiler gene iyi yaa ben 9 10yıl önce zoom x4 le 256k abone olmuştum 2005 den sonra 512k olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

sizinkiler gene iyi yaa ben 9 10yıl önce zoom x4 le 256k abone olmuştum 2005 den sonra 512k olmuştu

Ozamanlar bağlantı hızı çok düşük olmasına rağmen sürekli kopma devam ediyordu o yıllar Turkiye'de internetin popüler olmaya başladığı yıllardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bende 2008 de abone olmuştum, 4gb kota 8 mbit hız, pikatel airmax 101 vermişlerdi kotaya para yetişmeyince 2 ay 8 mbit limitsize geçmiştim kör topal alıyorduk 8 mbit hızı, sonra tp-link, airties olarak devam ettik. Pikatel dandik mandik ama hala çalışıyor, ofiste access point olarak kullanıyorum :)

Ben 2008 yılında 1 mbit kullanıyordum Oo yılda 8 mbit hız varmıydı yaaa ?? 2010 yılında gecmistim 8 mbit hıza telefon açmışlardı hattınız 8mbit hız destekliyor diye geçtim ama maksimum 8 ulaşmıyor halen 6.80 mbit hız alıyorum yıllardır bakım yapmadılar..

• quote:

quote:

Bende 2008 de abone olmuştum, 4gb kota 8 mbit hız, pikatel airmax 101 vermişlerdi kotaya para yetişmeyince 2 ay 8 mbit limitsize geçmiştim kör topal alıyorduk 8 mbit hızı, sonra tp-link, airties olarak devam ettik. Pikatel dandik mandik ama hala çalışıyor, ofiste access point olarak kullanıyorum :)

Ben 2008 yılında 1 mbit kullanıyordum Oo yılda 8 mbit hız varmıydı yaaa ?? 2010 yılında gecmistim 8 mbit hıza telefon açmışlardı hattınız 8mbit hız destekliyor diye geçtim ama maksimum 8 ulaşmıyor halen 6.80 mbit hız alıyorum yıllardır bakım yapmadılar..

2008 sonlarıydı, 8 mbit vardı.
  • quote:

quote:

quote:

2008 sonlarıydı, 8 mbit vardı.

Doğrudur o yıllar askerdim hatirlamiyorum.

• Herhalde Linksys, USR veya Cisco verecek degillerdi di mi :) Basit firmanin modemleride ancak o kadar olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Herhalde Linksys, USR veya Cisco verecek degillerdi di mi :) Basit firmanin modemleride ancak o kadar olur :)

Haklısın..

• AIRTIES in dik modeli vardı. bulabilirsem fotosunu gödereyim. toz çamur içinde halen çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuz3

AIRTIES in dik modeli vardı. bulabilirsem fotosunu gödereyim. toz çamur içinde halen çalışıyor

Bekliyorum.

• quote:

quote:

AIRTIES in dik modeli vardı. bulabilirsem fotosunu gödereyim. toz çamur içinde halen çalışıyor

Bekliyorum.

bende kullandım bunu ping süreleri çok iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

quote:

Bekliyorum.

bende kullandım bunu ping süreleri çok iyidi

Üstüne basarak söylüyorum ki Airties Zyxel modemden çok daha performanslı ve kaliteli Airties bu işi biliyor.

• hay eline saglik, bana is dusmeden gondermissin.
    Abi bu modemi ilk defasinda istemeye istemeye almistik ya simdi elden cikarmak istemiyorum. acayip hızlı ve cok az sorun cikariyor. adamlar çok sağlamda yapmışlar, türünün ilk örneğimidir nedir. gerçi her nekadar övsekte uydunet gibi servislerle çalışmıyor
  • quote:

hay eline saglik, bana is dusmeden gondermissin.
    Abi bu modemi ilk defasinda istemeye istemeye almistik ya simdi elden cikarmak istemiyorum. acayip hızlı ve cok az sorun cikariyor. adamlar çok sağlamda yapmışlar, türünün ilk örneğimidir nedir. gerçi her nekadar övsekte uydunet gibi servislerle çalışmıyor

Evet Haklısın ama UyduNet kullanmıyorsanız sıkıntı yok..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.