Şimdi Ara

Ttnet Yıllar Önce Verdiği Modeme Bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
7.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tahahhüt kağıdında Santral Saha Dolabı Dağıtım kutusu Santral mesefasine kadar herşey yazıyor. Bu aboneliğimi 2010 yılında iptal ettirmiştim.

Şimdiki Tahahhüt kağıdında böyle bir ayrıntı yok nedense..

2007 Yılında abone olduğum zamanlar bunu vermişlerdi tarife 3 GB Limitli ozamanlar hızım 1 mbps bile yoktu hızım. Port Hızı 1024-256

Bu Modemle Nete bağlanıyordum.

Edit: Az önce modemi bağladım çalıştı geç ip alıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 15 Nisan 2013; 19:27:31 >

• Bu modemi hatırladım. Banada en ilk pikatel vermişlerdi çok dandik bişeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bu modemi hatırladım. Banada en ilk pikatel vermişlerdi çok dandik bişeydi

Allah'tan bunu kullanmıyorum.. Çalışıyo halen yanlız kurulumu zor yaptım unutmuşum geç ip aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vegabond81

quote:

Allah'tan bunu kullanmıyorum.. Çalışıyo halen yanlız kurulumu zor yaptım unutmuşum geç ip aldı.

Hocam bunlar kullanılmaz ki zaten. Bendeki pikatel 1024den fazlasını almıyordu kafayı yiyordu modem

2008de kullanmaya başladım bende interneti , o zamanlar 1024/256ydı.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bunlar kullanılmaz ki zaten. Bendeki pikatel 1024den fazlasını almıyordu kafayı yiyordu modem

2008de kullanmaya başladım bende interneti , o zamanlar 1024/256ydı.

Ewet kullanılmıyo modem arayüzü ilgilizce kablosuz özellği yok bir köşeye kutusu ile kotmuştum öyle bugün görünce bir takıyım dedim.çöpe atsam yeridir.

• Hey gidi günler. Ben 2005 yılında öğretmen-öğrenci kampanyasından abone olmuştum. Bağlantı ücreti yok, ilk ay ücretsiz. 512 kbit 3 gb kotalı. (başvuru formunda 256 kbit yazıyordu ozamanlar yeni yükseltmişlerdi hızı) O zamanlar modem falan vermiyordu ttnet kendim almıştım modemi speedtouch 510v5 adsl2+ destekli. Birkaç ay sonra da 1 mbit yaptılar hızı. Modemin saçma sapan sorunları vardı. ADSL ışığı yanıyor ama ip almıyordu. Bir keresinde fabrika ayarlarına döndürdüm adsl kullanıcı adı ve şifreyi yazıp kaydet diyordum ama kaydetmiyordu. Sinirden çıkardım modemi, üstüne bir güzel bastım Power kırmızı ışıkta kaldı boot edemedi bir daha modem ben de airtes rt204 almıştım, 2009 yılbaşıydı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Hey gidi günler. Ben 2005 yılında öğretmen-öğrenci kampanyasından abone olmuştum. Bağlantı ücreti yok, ilk ay ücretsiz. 512 kbit 3 gb kotalı. (başvuru formunda 256 kbit yazıyordu ozamanlar yeni yükseltmişlerdi hızı) O zamanlar modem falan vermiyordu ttnet kendim almıştım modemi speedtouch 510v5 adsl2+ destekli. Birkaç ay sonra da 1 mbit yaptılar hızı. Modemin saçma sapan sorunları vardı. ADSL ışığı yanıyor ama ip almıyordu. Bir keresinde fabrika ayarlarına döndürdüm adsl kullanıcı adı ve şifreyi yazıp kaydet diyordum ama kaydetmiyordu. Sinirden çıkardım modemi, üstüne bir güzel bastım Power kırmızı ışıkta kaldı boot edemedi bir daha modem ben de airtes rt204 almıştım, 2009 yılbaşıydı sanırım.

Bende Airties RT 205 aldım ne olduysa ondan sonra bağlantım sürekli kopmaya başlamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pikatelden sonra hep tp link aldım , halende tp link kullanıyorum.
  • quote:

Pikatelden sonra hep tp link aldım , halende tp link kullanıyorum.

Tp link hiç kullanmadım onların kablosuz özelliğini zayıf gibi biliyorum ama modeline göre değişir sanırım..
  • quote:

Pikatel Airmax 101 512 veya 1024 / 256 hatırlıyorum hayal meyal..
  • quote:

quote:

Tp link hiç kullanmadım onların kablosuz özelliğini zayıf gibi biliyorum ama modeline göre değişir sanırım..

5db kablosuz kapsama alanı var modemimin. Bu baya mesafe demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

He önü mavili bişeydi. Öyle dandik modem görmedim ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

quote:

He önü mavili bişeydi. Öyle dandik modem görmedim ben.

yıl oldu 2011 8mbitlik tarifeye geçtik modemde kaldırmıyor babam dedi gel yeni modem alalım eski modemi airmaxi bir parçaladım bir parçaladım içindeki karta kadar söktüm anahtarlık yaptım kartı

edit : onun yüzünden line kablosunun giriş jackı varya onu tutan küçük parça koptu şimdi uraşamıyorumda jack alcanda takcanda elektrikci lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 11 Ocak 2013; 16:02:06 >

• quote:

quote:

quote:

5db kablosuz kapsama alanı var modemimin. Bu baya mesafe demek.

Eğer modem değiştirirsem zaten Tp link alıcam sanırım airties çok tuzlu bee..

• @LightningRaven

Benim yakın zamana kadar duruyordu ama kayboldu galiba.

@Vegabond81

Bakabilirsin golda falan , baya kaliteli tp linkler.
  • quote:

@LightningRaven

Benim yakın zamana kadar duruyordu ama kayboldu galiba.

@Vegabond81

Bakabilirsin golda falan , baya kaliteli tp linkler.

Airties Air 5340 var.. evin heryerinde 4 çekiyor en uzak nokta yatak odası bir kapı var arada salon var yatak odasının kapısı var..ordan bile 4 çekiyor mükemmel sinyal..
  • @LightningRaven

Kaç db kablosuzu var ?
  • ilk modemim pikateldi ve hala öyle 2008 yılında aldım hala kullanıyorum elimde 2 tane huawei hg521 okadar dandik ki daha dsl sinyali bile sabitlenemiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

ilk modemim pikateldi ve hala öyle 2008 yılında aldım hala kullanıyorum elimde 2 tane huawei hg521 okadar dandik ki daha dsl sinyali bile sabitlenemiyor...

Ttnet zaten sağlam modem vermiyorki hepsi dandik modeme kendi yazılımını yüklüyor ondan sonra ne yaptıkları belli değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

ilk modemim pikateldi ve hala öyle 2008 yılında aldım hala kullanıyorum elimde 2 tane huawei hg521 okadar dandik ki daha dsl sinyali bile sabitlenemiyor...

Bu modemde çok dandik kullandım bir süre.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.