Şimdi Ara

TTnetin 2 Yıl Sonra Hızı Düşürmeye Başlamasının Nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiniz Dreambox Uydu Alıcılarını duymuşsunuzdur.Cardsharing özelliği ile Dijital Platformları sanki yasal abonelikle izliyormuşsun gibi Uydudan illegal izletir.Bu sene Digitürk çok önemli sistem değişiklikleri yaptı.Çok fazla para harcadı.Ama sonunda Yabancı Platformlar hala Irdeto2 Şifreleme Sistemiyle Cardsharing ile Dreamboxlarda açıkken Digitürk Irdeto2'yi kendi Platformu için Paylaşım Yapmayı önlemeyi başardı.Şuan Irdeto2 Cardsharing ile kırılamıyor ve Dreamboxlarda Lig TV ler izlenemiyor.Bu yüzden bütün Cardsharing için Kartlarını Paylaşıma açan Server Sahipleri yeni bir yöntem bulmak zorunda kaldı çünkü irdeto2 hala çözülemedi.Sonunda Hepsi Birer WEBTV kurdu (bu WEBTV ler Öyle Beleş Siteler ya da program değil yanlış anlamayın her kişiye özel yayınlar IPTV gibi). Böylece Digitürk'ün planı tutmamış oldu çünkü WEBTV ile Normal Uydu kalitesinde Yayınları İzleyen server kullanıcıları bütün çabasına rağmen Digitürk'e yine abone olmadı.Son çare olarak gelecekte İnternet Yayınlarını iyi bir ücrete TTnete IP TV gibi bir uygulama olarak satacak olan Digitürk TTnete başvurdu ve hızlar düşmeye başladı.Digitürk WEB TV leri kapatamaz mıydı diyeceksiniz.Hayır kapatamazdı.Kapatacak olsaydı şimdiye kadar Cardsharing için köprü görevi gören DNS Adreslerini kapatırdı.İşte bütün mesele bu.Adil Kullanım falan hikaye.Adil Kullanım gibi bir saçmalık gerçek olsaydı 2 yıldır hızları düşmeyen kullanıcıların Stabil Olarak aynı hızı almamaları,sorunlar oluşması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C1CCBFBB -- 23 Nisan 2012; 20:51:02 >

• filler oynaşırken çimler ezilirmiş. bu büyük firmalar birbirlerine pas atacaklar diye türk halkını geri bırakmaktan utanmıyor yüzsüz arsız adi adamlar
  • alakası yok.1mbit ile de yayınlar izlenebilir.
    superonline uyguladığı için.ttnete bask yaptı.ttnet te devreye soktu akn yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnike_85_85

Hepiniz Dreambox Uydu Alıcılarını duymuşsunuzdur.Cardsharing özelliği ile Dijital Platformları sanki yasal abonelikle izliyormuşsun gibi Uydudan illegal izletir.Bu sene Digitürk çok önemli sistem değişiklikleri yaptı.Çok fazla para harcadı.Ama sonunda Yabancı Platformlar hala Irdeto2 Şifreleme Sistemiyle Cardsharing ile Dreamboxlarda açıkken Digitürk Irdeto2'yi kendi Platformu için Paylaşım Yapmayı önlemeyi başardı.Şuan Irdeto2 Cardsharing ile kırılamıyor ve Dreamboxlarda Lig TV ler izlenemiyor.Bu yüzden bütün Cardsharing için Kartlarını Paylaşıma açan Server Sahipleri yeni bir yöntem bulmak zorunda kaldı çünkü irdeto2 hala çözülemedi.Sonunda Hepsi Birer WEBTV kurdu (bu WEBTV ler Öyle Beleş Siteler ya da program değil yanlış anlamayın her kişiye özel yayınlar IPTV gibi). Böylece Digitürk'ün planı tutmamış oldu çünkü WEBTV ile Normal Uydu kalitesinde Yayınları İzleyen server kullanıcıları bütün çabasına rağmen Digitürk'e yine abone olmadı.Son çare olarak gelecekte İnternet Yayınlarını iyi bir ücrete TTnete IP TV gibi bir uygulama olarak satacak olan Digitürk TTnete başvurdu ve hızlar düşmeye başladı.Digitürk WEB TV leri kapatamaz mıydı diyeceksiniz.Hayır kapatamazdı.Kapatacak olsaydı şimdiye kadar Cardsharing için köprü görevi gören DNS Adreslerini kapatırdı.İşte bütün mesele bu.Adil Kullanım falan hikaye.Adil Kullanım gibi bir saçmalık gerçek olsaydı 2 yıldır hızları düşmeyen kullanıcıların Stabil Olarak aynı hızı almamaları,sorunlar oluşması gerekirdi.

e ben şimdi digiturk web tv yi de izleyemiyorum. senin neden saçma olmuş

250 lira verdim pert oldu

Sebebi şu:

Önce bizi 8mbit keyfine alıştırdılar. Şimdi de zamları dayayıp elimizden aldılar.

Alışmış kudurmuştan beterdir, millet 115 TL verir kullanır diye düşündüler ama bence tutmayacak

• belki bi nedeni de bu olabilir ama limitsizlerin çoğu 60 liralık pakette.. haliyle ne kadar kullanıcıyı 109 tl lik tam sınırsıza geçirirlerse o kadar fazla kazanç... belki yeterli sayıya ulaşıldığında akk yi kaldırabilirler ama şu bi gerçek ki bundan en çok etkilenen yine cepler ve milyarlık pc lerimiz olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 23 Nisan 2012; 21:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnike_85_85

Hepiniz Dreambox Uydu Alıcılarını duymuşsunuzdur.Cardsharing özelliği ile Dijital Platformları sanki yasal abonelikle izliyormuşsun gibi Uydudan illegal izletir.Bu sene Digitürk çok önemli sistem değişiklikleri yaptı.Çok fazla para harcadı.Ama sonunda Yabancı Platformlar hala Irdeto2 Şifreleme Sistemiyle Cardsharing ile Dreamboxlarda açıkken Digitürk Irdeto2'yi kendi Platformu için Paylaşım Yapmayı önlemeyi başardı.Şuan Irdeto2 Cardsharing ile kırılamıyor ve Dreamboxlarda Lig TV ler izlenemiyor.Bu yüzden bütün Cardsharing için Kartlarını Paylaşıma açan Server Sahipleri yeni bir yöntem bulmak zorunda kaldı çünkü irdeto2 hala çözülemedi.Sonunda Hepsi Birer WEBTV kurdu (bu WEBTV ler Öyle Beleş Siteler ya da program değil yanlış anlamayın her kişiye özel yayınlar IPTV gibi). Böylece Digitürk'ün planı tutmamış oldu çünkü WEBTV ile Normal Uydu kalitesinde Yayınları İzleyen server kullanıcıları bütün çabasına rağmen Digitürk'e yine abone olmadı.Son çare olarak gelecekte İnternet Yayınlarını iyi bir ücrete TTnete IP TV gibi bir uygulama olarak satacak olan Digitürk TTnete başvurdu ve hızlar düşmeye başladı.Digitürk WEB TV leri kapatamaz mıydı diyeceksiniz.Hayır kapatamazdı.Kapatacak olsaydı şimdiye kadar Cardsharing için köprü görevi gören DNS Adreslerini kapatırdı.İşte bütün mesele bu.Adil Kullanım falan hikaye.Adil Kullanım gibi bir saçmalık gerçek olsaydı 2 yıldır hızları düşmeyen kullanıcıların Stabil Olarak aynı hızı almamaları,sorunlar oluşması gerekirdi.

cs de 1mbit upload 1000 aboneye yetiyo bunu bi yere yaz ben bu işin içindeyim öyle anlama gerekyok download ile bu iş olmaz
    alakası yok ancak web tv den izleyenler için download hızı düşük olduğunda problem olur gerisi traş yani

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

alakası yok.1mbit ile de yayınlar izlenebilir.
    superonline uyguladığı için.ttnete bask yaptı.ttnet te devreye soktu akn yi

1 mbit ile 1400 Kbps olan yayını nasıl izleyeceksin Beleş Yayın değil bunlar özel Servercılar Tarafından kurulmuş Dreambox Cihazlara Bir Plugin Atarak Dreambox üzerinden izlenen IP TV Yayınları!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para. Tek neden; daha fazla para.
  • Arkadaş Sopcast tarzı programlar gerektiren yayınlardan bahsediyor, haklı olabilir.
  • bu kurumu denetleten birileri yokmu 2 senedir düşürülmeyen hız neden şimdi düşürülüyor dava açsak kim haklı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

bu kurumu denetleten birileri yokmu 2 senedir düşürülmeyen hız neden şimdi düşürülüyor dava açsak kim haklı çıkar.

eski üyeler açsa bide iyibi avukat ile biz alırız davayı 2011 ve 2012 aboneleri zaten bu işte baştan yatıyo
    mesala ben 8 yıllık aboneyim ilk 4mbiti ben almıştım bulunduğum bölgede ama gel görki adamlar
    100mt için bana yeni hat çekmediler
  • nedeni açık bu sırt daha çok yük götürür dediler altyapı yenilemelerini bırakıp yatışa geçtiler
    sindire sindirede bu akk saçmalığını millete engaje etmeye çalışıyorlar edecektirlerde he zaman kazanırlar çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 23 Nisan 2012; 21:25:45 >
  • akk uygulanmaya başladı ama hala youtube den videoları takılmadan izleyemiyorum, idm ye atıyorum oradan indirip izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

bu kurumu denetleten birileri yokmu 2 senedir düşürülmeyen hız neden şimdi düşürülüyor dava açsak kim haklı çıkar.

Sizce kim haklı çıkar? Adamlar daha bu bağlantıyı ilk kez satışa çıkarttıkları zaman bile AKN sistemi vardı. Sözleşmede yazıyordu ve herkes bunu bilerek imza attı. Uygulanır veya uygulanmaz, burası TTNet'i ilgilendirir. Superonline fiberde olan şey bundan daha farklı. Superonline bu bağlantıları satarken AKN sistemi yoktu ve eski abonelerine zorla dayattı. Sözleşmede yazmadığı için de millet dava açıp çatır çatır kazandı. Ama TTNet AKN olayı en başından beri vardı ve herkes bunu bilerek aldı. Verilecek hizmet en başından belliydi ve TTNet'in 2 sene boyunca bu hizmeti fazla fazla vermesi TTNet'i bu konuda suçlu yapmaz. Yani dava açarsanız 1 dk içinde düşer. Açık ve net. Bu konuda dava açması gerekenler ise benim gibi 2-4-8Mbit gerçek sınırsız kullanıcılarıdır. 2 sene boyunca AKN'nin uygulanmaması bizi mağdur durumuna düşürdü çünkü. Sizi değil. Yani hukuki açıdan ne yazık ki TTNet haklı.

quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

nedeni açık bu sırt daha çok yük götürür dediler altyapı yenilemelerini bırakıp yatışa geçtiler
    sindire sindirede bu akk saçmalığını millete engaje etmeye çalışıyorlar edecektirlerde he zaman kazanırlar çünkü

Aynen. Daha başka sebep aramak yersiz olur bence. Öyle bazı kişilerin dediği gibi 8Mbit sınırsız satmak için yapmış olsalar, bu ilgili tarifeye zam yaparak 115TL'ye satmazlardı. Çünkü aynı tarife diğer ISS'lerde 100TL'ye satılıyor. Dolayısıyla TTNet'in böyle bir amacı olsa tüm abonelerini kaybeder. Bu tip saçma bir işe girmezler. Adamların amacı vanaları zaman zaman açıp kapatarak, bu sistemi millete yavaş yavaş yedirmek. Ardından gelsin paralar. Altyapı geliştirmesi yaparak yılda 2 milyar dolar kar elde etmektense, aynı altyapıyı koruyup daha fazla müşteri alarak yılda 3-4 milyar dolar kar elde etme peşinde adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 24 Nisan 2012; 0:29:22 >

• Zammı haklı kılma çabası bu. Mayısta herşey eskisi gibi olacak görün.
  • merhaba arkadaşlar 24 martta ttnetin ilk 2 ay bedava 22 ay 52.90tl 16 mbitlik modemsiz tarifeye abone oldum biraz önce şikayetvar.com daki şikayetleri okudum tahaüdlü abonelere bile zam yapmışlar vatandaş ilk yıl 39 tl olan kampanyadan faydalanmış bu ay 59 tl fatura gelmiş bu nasıl bir ikilem çözemedim acaba banadamı zam yaparlar 52.90 olan fstura 64 tl mi gelir
  • Neredeyse 3 yıl oldu NETLİMİTSİZ Tarifesi çıkalı... İlk çıktığında Ne TTNET ne de TTNET aboneliği satan bayiler..AKK den hiç bahsetmedi çünkü amaçları Olabildiğince paket satmaktı, abone kazanmaktı ..amacı sadece satmaktı. Utanmadan yalan söyleyerek bu paketi sattılar..Limitsiz dediler 8 mbit dediler... TTNET artık insanların cebine dikti gözünü bu bir gerçek.. TTNET 8 mbit hızdan tam olarak yararlanamayan abonelerinin hızlarını iyileştirmeye stabilleştirmeye daha iyi ve kaliteli hizmet anlayışına yönelmesi gerekirken. yapması gerekeni yapmadı.. Gitti milletin internet özgürlüğüne sınır koydu hızları düşürdü.. Ve bunu yine utanmadan NETLİMİTSİZ .SINIRSIZ diyerek gözümüzün içine baka baka yaptı... yazık Bu kadar millet TTNET CEO ları para içinde yüzsün altlarında son model cip lerle dolaşsın servetlerine servet katsın diye mi kazanıyor bu 60 TL yiii ..yazıkkkk.. İnşaallah yüzlerine gözlerine dizlerine durur bu paralar..Çoluğundan çocugundan torunlarından çıkar..

• ne alaka tek neden adam piyasada rakipsiz .istediği gibi at koşturuyor.2-3 tane daha rakibi ciddi çıksın bakayım akk yapabiliyor mu ? bakın nasıl indirim kk yapıyor.
  • Böyle konuşuyorsunuz ama bu söylenenleri ispatlamak veya en azından kaynak göstermek de gerekmez mi? Bu haliyle yüzlerce AKK teorisinden biri gibi geldi bana bu söylenenler.
  • ne alakası varçaklına birşey gelen konu açar oldu.
    receiver a kb boyutunda keyler geliyor altı üstü.
    1 mb le bile rahat izlenebilir.
    tv den onnline video izlemiyorsun.
    sana gelen şifreyi key kırıyor görüntü uydudan geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.