Şimdi Ara

TTNETTEN BİRİ YE GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ttnet 8mbpt e kadar sınırsız kullanıyorum ama mağlumunuz akk yüzünden hız 1mbpt inde aşağısında bende şuan da Biri de olan kampanya için biri ye geçmek istiyorumhttp://www.biri.com.tr/kazanclibiri.aspx bunun için önce ttneti kapattırmam mı lazım yoksa biriyi internetten alsam ttnet otomatik kapanır mı ?

• hocam direk nakil yapılıyor ama ttnet bu yani belli olmaz sağlam kazığa bağlamak istiyosan kendin manual yap herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

hocam direk nakil yapılıyor ama ttnet bu yani belli olmaz sağlam kazığa bağlamak istiyosan kendin manual yap herşeyi

sabah olsun arayım konuşayım
  • Onu tam olarak bilmiyorum ancak yarın bunun için son gün. Pazartesi sabahtan işlemleri hallederseniz iyi olur.
  • ben de biri adsl e geçtim. Bir hafta falan sürüyor. Otomatik hattımı taşıdım. Ama onların iptal etmesi sözleşme için adamların gelmesi bilmemne derken 1 hafta netsiz kaldım. Kendin yaparsan ne kadar sürer bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ben de biri adsl e geçtim. Bir hafta falan sürüyor. Otomatik hattımı taşıdım. Ama onların iptal etmesi sözleşme için adamların gelmesi bilmemne derken 1 hafta netsiz kaldım. Kendin yaparsan ne kadar sürer bilemiyorum

peki ben mesela biri de kampanya için son gün 30 nisan ya 30 nisanda internetten başvursam 1 hafta sonra gelse internet kampanya fiyatınımı ödiyecem yoksa normal fiyatmı ?
  • Bu arada biriye geçersek hızımız ne oluyor? Malumunuz şu an 10 mbps kullanıyorum. Biri hızımı 8'e düşürür mü? Yoksa herhangi bir hız değişikliği olmadan 10 mbps ile devam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 29 Nisan 2012; 12:46:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şahsen ttnet ' ten biri adsl'e geçmiştim 8 mbit'e kadar 50 tl ödüyorum ama hızımı 12 mbit'e çekmişlerdi gayet güzeldi herşey taaa ki 50 gb'ı aşınca şu anda hızım 1 mbit :( kafamda superonline 100 gb Akn li olan yada Metronet var ama arayıp konuşacağım + simetrik internet cezbediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

ben şahsen ttnet ' ten biri adsl'e geçmiştim 8 mbit'e kadar 50 tl ödüyorum ama hızımı 12 mbit'e çekmişlerdi gayet güzeldi herşey taaa ki 50 gb'ı aşınca şu anda hızım 1 mbit :( kafamda superonline 100 gb Akn li olan yada Metronet var ama arayıp konuşacağım + simetrik internet cezbediyor

Kotalılarda yükseltiyorlardır diye düşünüyorum ama asıl önemli olan gerçek sınırsızlar için ne yaptıkları. Ben gerçek sınırsıza gerçmeyi planlıyorum ama hızımı düşürmelerini de istemiyorum. 12 den 8 e düşmesi de bayağı berbat bir durum diye düşünüyorum.
  • 2 hafta önce müşteri hizmetlerini arayıp sormuştum akk varmı diye.. 8 mbit sınırsız paketi için yok demişti ama güven vermiyor açıkçası ve çokta pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

ben şahsen ttnet ' ten biri adsl'e geçmiştim 8 mbit'e kadar 50 tl ödüyorum ama hızımı 12 mbit'e çekmişlerdi gayet güzeldi herşey taaa ki 50 gb'ı aşınca şu anda hızım 1 mbit :( kafamda superonline 100 gb Akn li olan yada Metronet var ama arayıp konuşacağım + simetrik internet cezbediyor

Kotalılarda yükseltiyorlardır diye düşünüyorum ama asıl önemli olan gerçek sınırsızlar için ne yaptıkları. Ben gerçek sınırsıza gerçmeyi planlıyorum ama hızımı düşürmelerini de istemiyorum. 12 den 8 e düşmesi de bayağı berbat bir durum diye düşünüyorum.

bilgim yok o konuda pek ama bence gerçek sınırsızlarda hızı sabit tutarlar diye düşünüyorum düşme yaşamazsın yada ara bir sor istersen detaylıca bilgi al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.