Şimdi Ara

TTNETTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 2 sene TTnette 16 mbit ultranet kullandım. Torrent ve YouTube ve bazı siteler hariç diğer dosya payaşım siterinden dosyaları 1.7 MBit saniyede indiriyorum.(aynı hızla 2 tb doldurdum) Yaklaşık 5 ay oldu HDD'min dolalı. TTnette memnun olduğumu kullandığım tarifenin ne olduğunu sordum. Eğer başka bir ile taşınırsam aynı hızım geçerli olacakmı diye sordum. Benden telefonumu istedi. Ben verdim (vermemeliydim, vermemelisiniz, vermeyin). Abartmıyorum Ertesi gün hızım 3 Mbit'e düştü. Artık diğer TTnet kurbanlarındanım. Eğer benim durumumda olan varsa kimseye bir numarasını söylemesin. Sizide keser TTNET.

• quote:

Orijinalden alıntı: genc53

Ben yaklaşık 2 sene TTnette 16 mbit ultranet kullandım. Torrent ve YouTube ve bazı siteler hariç diğer dosya payaşım siterinden dosyaları 1.7 MBit saniyede indiriyorum.(aynı hızla 2 tb doldurdum) Yaklaşık 5 ay oldu HDD'min dolalı. TTnette memnun olduğumu kullandığım tarifenin ne olduğunu sordum. Eğer başka bir ile taşınırsam aynı hızım geçerli olacakmı diye sordum. Benden telefonumu istedi. Ben verdim (vermemeliydim, vermemelisiniz, vermeyin). Abartmıyorum Ertesi gün hızım 3 Mbit'e düştü. Artık diğer TTnet kurbanlarındanım. Eğer benim durumumda olan varsa kimseye bir numarasını söylemesin. Sizide keser TTNET.

akk diye bişey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Mayıs 2013; 8:00:43 >

• AKN olaydan bir habersiniz.Aylık 50GB kotanız var bunu geçerseniz hızınız 3MB'da düşer...Kime geçerseniz geçin durum aynı olacaktır.
  • Bu forumda hiçmi yararlı bişey öğrenmediniz sayğıdeğer forum kulanıcısı adil kulanım diye bişey geldi bilmeme hatırlarmısın 50 gb gibi bir kulanımı aştıktan sonra ay sonuna kadar 3 mbt le devam edersin yok dersin ki benim param var 118 lira verebilirim dersen alırsın 118 liralık paketler var o paketlerde edil kulım bulnmamaktadır ADİL KULANIM ülkemizin dandik altyapısınını bi ürünüdür kısacası 8 mbt bile veremeyen ıss ler alt yapı yatırımı yapkatan çakçınmak için ay sonuna kadar 3 mbt sınamaktadır bizler bizde bu oyunu yemekteyiz
  • Akkyle ilgili detaylı bilgiyi yukarıdaki arkadaşlar vermiş. Ek olarak bilgisayar başında oturuyorsanız biraz gündemi takip edin , böyle şeylerden haberiniz olsun.
  • akk
  • Ben zamanımın çoğunu arşiv yapmak için geçirirdim.Adil kullanım olduğunu,tabiki biliyorum. 50 gb ı geçince hızımın 3 mb e düşütüğünü biliyiorum.Başka bir forumda da yazdım kimse inanmıyor.Size şöyle bir örnek vereyim.Bazı siteler(Uplo*aded.to,R*pidshare ile) 1 ay içinde 2 tb (belgeseli) aynı hızla indiriyordum.1.7 MB saniyede.Demek istediğim bazı sitelerde adil kullanıma takılmıyordum .Adil kullanımla takılan ve takılmayan yerler vardı.Bu 2 senedir böyle devam etti.Artık etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc53 -- 14 Mayıs 2013; 16:11:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmarttan Uzak Durun!!
    2 yıl önce açıldı
    3 beyazdan uzak durun
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 senedir akk olayına takılmadan bi şekilde bazı sitelerden akk'den etkilenmeden download yapmışsın ve son zamanlarda olmayan hakkını alamadığın için ttneti suçluyorsun yanlışmı anladım?
  • Şimdi ne desem bilmiyorum.Millet onuda alamıyo.Şimdi suçlasam, olmayacak.Bundan sonra isteyenlerle topluca başka internet servis sağlayıcısna yönelelim diyorum.16 mbitten 3 e inmek.Büyük şehirde yaşayan bi insanın aniden köyde yaşamaya başlması gibi bünyeyi etkiliyor.Evet sınırsız hakkım yok TTnette ama 60 liraya sınır koymak haksızlık.Benim isyanım bu noktada başlıyor.
  • Maalesef yine en sağlamı ttnet gibi görünüyor. AMa harbiden 60 liraya böyle berbat internet mi olur. Bu ülkenin ekonomik seviyesi ne alemde de sen 60 liraya adı üstünde sınırısz net sağlıyoum diyorsun.
  • quote:

Şimdi ne desem bilmiyorum.Millet onuda alamıyo.Şimdi suçlasam, olmayacak

Burda herkes gayet iyi anlamış durumdada siz bugüne kadar gözden kaçıp AKK kesintisine uğramadan kullanmışsınız , sonra kendi kendinizi ihbar etmiş ttneti uyandırmışsınız ama hızınız azalıncada bunada söylenip duruyorsunuz .
    Ayrıca eklediğiniz resimle konunun alakası ne ? Orda ben 39Mbps hız görünüyor siz 16 mbps tariesindeyim demiştiniz ?
  • Orası doğru,evet kendi kendimi ihbar etmiş oldum.Yoksa başka bir ile gittiğim zaman memnun olduğum için aynı tarifeden alıcaktam.Sınırlama belki torrent ve youtube gibi bazı yerler içindir.Diye düşünerek yapmıştım bunu.Neyse oldu bir kere.Zamanında üzüldüm ama ttnet böyledir.Başkaları da bilgilensin,benim başımdan böyle bir olay geçti anlatayım dedim.Resim ise hattımda bir gariplik sezdiğim için koydum.Eskiden j dowloaderda indirmeye birden 4 mb ile başlıyordu,sonradan azalıyordu.Onun için Hız testinin fotosunu çekmiştim.Eski bir foto o.1 senelik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genc53 -- 14 Mayıs 2013; 22:58:38 >
  • akk işine bu forumda binlerce kişi yaklaşık 1.5 senedir isyan halinde ama elden ne gelir..memlekette ttnet gibi bir internet tekeli varken..

superonline desen yeni yerleşim bölgelerine fiber çekiyor..apartmanlara kutusunu panosunu koyuyor ve sözde hizmetine başlıyor ( sanki memlekette herkes apartmanda oturuyor)

ama gel gelelim o kötü dediğimiz ttnetin müşteri hizmetlerinin yarısı kadar bile iyi olamıyorlar.ararsın ulaşamassın,ararsın sorununu çözemezler,ararsın 1 hafta beklersin ..

kablo net desen hız probleminin en sık yaşandığı ıss..kullanılacak en son ıss bana göre hatta..

o yüzdendir ki ttnete mecburuz bence bu aralar
  • ''E kadar'' ifadesini duymuşşsunuzdur.İşnet ve Fixnette e kadar ifadesi yok. 8 mbit :105 tl 16 mbit :129 tl 32 mbit vds:159 100 mb'e kdar: 449
    İşnet de ise güncel fiyatlar şöyle: 32Mbps(VDSL2) SINIRSIz Ayda 147,80 TL ,,,, 8Mbps SINIRSIZ : Ayda 99,00 TL bunlar var.4 MBİT sınırsız tarifede var ama artık 8' mbit den aşağı alacak adamlar,ttnet'le devam etsin.He birde Birinet(vodafone)da 16 mbit sınırsız 100 tl.
    3.588 kişi aynı anda ttneti bırakıp diğerine geçersek hem indirim alırız hemde ttneti ağlatırız.
  • E kadar ifadesi ISS LERİN cambazlıklarından başka bişey değil sonuçta biz 8Mbt 'e kadar paketini alıyoruz da ne çıkarsa bahtımıza oluyor bu da 1 mbt bile alsak 64 lira her harukarda alırla gene imzamdaki olaya döncem sonuda. Altyapı beli bakır kablolar bu klablolar stabil bir bağlatı veremezler mümkün değil forumdaki herkes BKT olsu gerekli yerler meil atsın düzelmez ama yediğimiz kazığın hadi hesabı yok SONUÇ olarak iptal edin başka ISS GEÇİN tamam hepsinin fiyatları aynı ama olsun en azında 2 veye 3 lira cebimizde kalsın
  • Haklısınız bende Goonet bayiliği aldım yüksek hızda bir paket almadığımız sürece paket fiyatları neredeyse aynı türk telekom toptan satışlardada okadar ucuz satmadığı için firmalarda belli rakamların altına inememekteler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

''E kadar'' ifadesini duymuşşsunuzdur.İşnet ve Fixnette e kadar ifadesi yok. 8 mbit :105 tl 16 mbit :129 tl 32 mbit vds:159 100 mb'e kdar: 449
    İşnet de ise güncel fiyatlar şöyle: 32Mbps(VDSL2) SINIRSIz Ayda 147,80 TL ,,,, 8Mbps SINIRSIZ : Ayda 99,00 TL bunlar var.4 MBİT sınırsız tarifede var ama artık 8' mbit den aşağı alacak adamlar,ttnet'le devam etsin.He birde Birinet(vodafone)da 16 mbit sınırsız 100 tl.
    3.588 kişi aynı anda ttneti bırakıp diğerine geçersek hem indirim alırız hemde ttneti ağlatırız.

İşnet firmasını bilemiyorum ancak fixnet hat desteği olmasada war deyip satan bir firmadır,Biri ise mükteri temsilcilerine ulaşmak imkansıza yakın ve herbiri farklı cevap verebilir sorularınıza ayrıca taahütsüz satış yapmıyolar warsa yoksa 24 aya imza at diyolar her firmanın eksikleri var bunuda unutmamak lazım :(

• AKK ya da AKN denen saçmalık yüzündendir.
  • Abi ayni sikinti bende de oldu. Netlimitsiz kullaniyorum. 8mbps ve 800 kb ile torrent bile kasiyordum. Gecen gece mail geldi ve tarifemin hicbir fark odemeden fibetnete gecirildigi hizimin 20 mbps oldugu ve add min 75 a yukseltildigi yazdi. Bende ertesi gun baktim degisen birsey yok aradim dedim boyle boyle. Kontrol edip sizi donucez dedi o gun once 10 mbps yi gordum ardindan 60 kb a kadar dustu hizim. Ustune 50 gb a dayanir dayanmaz hizim dustu. Simdi gunun cogunda 0.60-0.70 civarini goruyorum. Add'em dolduktan sonra eskiden 350 400 kb ile torrent indirir hd dizi ilerdim. Simdi 480p videoda bile beklemek zorunda kaliyorum. Aradigim gunede ttnete de lanet olsun.

• arkadaşın bahsettiği olayın bir benzerini de ben yaşadım turknet kullanıyordum 8gb sınırsız 50 gb akk ile..torrentten yaklaşık 480 gb veri indirdiğim aylar oldu ama hiç 200 gb ın altına düşmedi sonra acaba bir sorun mu var diye aradım hemen ayar çektiler,aramaz olaydım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.