< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 16:35:46 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 16:35:46 > |
Bravo tebrik ederim kardeşim mükkemmel bir yorum yapmışsın. Hani yorum yapmış olmak için yapmışsın tebrik ederim. Bittiyse konudan uzaklaşabilirsin hatta. Ne var bunda, adam içerik paylaşmış azıcık saygı gösterin be. Silinip silinmemesinden yada saçma olmasından sana ne bir kere zaten belki benim ilgimi çekiyor konu, belki ben ingilizcemi geliştirmek için izlemek istiyorum nereden biliyorsun? İnsanda paylaşma isteği bırakmıyorsunuz sen ve senin gibiler. Bi bitmediniz...
|
boş yapma. işine gelmiyor diye silinmeli mi konular ?
|
Sıcak fırsatlardaki her fırsat, herkese hitap edemez. Sizin bebeğiniz yoksa bebek bezi fırsatı, çocuğunuz yoksa oyuncak fırsatı da paylaşılmasın. Kim ne yapsın söyleyeyim;
Eğer ana dili İngilizce olan bir ülkeye gidecek maddi imkanınız/gerekli koşulları sağlama durumunuz yoksa, ana dili İngilizce olan birinin teleffuzunu ya oyunlardan, ya chat sitelerinden, ya youtube kanallarından, ya bir eğitimden ya da film izleyerek duyabilirsiniz. Bunlar arasında genel kabul, en eğlencelisi, film izlemektir. Yeterli birikime sahip olduğunuzda, birilerinin türkçe altyazı/dublaj hazırlanmasını beklemeden, forumlarda "Bu İngilizce bana ne bundan" diye esasında kendinize isyan etmenize gerek kalmadan, kendi kendinize yeter hale gelirsiniz. Bence silinmekle kalmamalı, İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanmalı ve Interpol kararı da çıkarılmalı. Çoğu zaman paylaştığım fırsatlardan kendim yararlanmıyorum, konuları hazırlarken emek ve zaman harcıyorum. Hayatlarında çıkarsız bir adım bile atmayan bir kesim anlam veremiyor ve hemen firma sahibi/çalışanı, reklam yazıyor. Hatta daha da ileri giderek hakarete varan cümleler kuruyor. Size tavsiyem de bu kadar bencil olmayın, başkalarının mutluluğuyla da mutlu olmayı deneyin. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 15:15:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 13:25:24 > |
|
|