Şimdi Ara

tubi(Windows, Android, IOS) 7000 Adet Ücretsiz Dizi-Film (İngilizce Altyazılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
4
Favori
4.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tubi(Windows, Android, IOS) 7000 Adet Ücretsiz Dizi-Film (İngilizce Altyazılı)

Android uygulaması:
    play.google.com
    Tubi - Free Movies & TV Shows - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tubitv&hl=en_US

IOS:

Görüntü kalitesi gayet güzel, internet hızına göre belirleyeceğiniz çözünürlükte donma olmuyor. Legal bir site ve izlemek için herhangi bir üyelik gerektirmiyor. 1 saatte ortalama 4 reklam göstererek kazanç sağladığı belirtilmiş. Hiçbir zaman kredi kartı bilgisi istemeyeceklerini de taahhüt ediyorlar.
    tubi(Windows, Android, IOS) 7000 Adet Ücretsiz Dizi-Film (İngilizce Altyazılı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 9 Eylül 2019; 16:35:46 >

• Bravo tebrik ederim kardeşim mükkemmel bir yorum yapmışsın. Hani yorum yapmış olmak için yapmışsın tebrik ederim. Bittiyse konudan uzaklaşabilirsin hatta. Ne var bunda, adam içerik paylaşmış azıcık saygı gösterin be. Silinip silinmemesinden yada saçma olmasından sana ne bir kere zaten belki benim ilgimi çekiyor konu, belki ben ingilizcemi geliştirmek için izlemek istiyorum nereden biliyorsun? İnsanda paylaşma isteği bırakmıyorsunuz sen ve senin gibiler. Bi bitmediniz...
    Sıcak fırsatlardaki her fırsat, herkese hitap edemez. Sizin bebeğiniz yoksa bebek bezi fırsatı, çocuğunuz yoksa oyuncak fırsatı da paylaşılmasın. Kim ne yapsın söyleyeyim;

Eğer ana dili İngilizce olan bir ülkeye gidecek maddi imkanınız/gerekli koşulları sağlama durumunuz yoksa, ana dili İngilizce olan birinin teleffuzunu ya oyunlardan, ya chat sitelerinden, ya youtube kanallarından, ya bir eğitimden ya da film izleyerek duyabilirsiniz. Bunlar arasında genel kabul, en eğlencelisi, film izlemektir. Yeterli birikime sahip olduğunuzda, birilerinin türkçe altyazı/dublaj hazırlanmasını beklemeden, forumlarda "Bu İngilizce bana ne bundan" diye esasında kendinize isyan etmenize gerek kalmadan, kendi kendinize yeter hale gelirsiniz. Bence silinmekle kalmamalı, İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanmalı ve Interpol kararı da çıkarılmalı.

Çoğu zaman paylaştığım fırsatlardan kendim yararlanmıyorum, konuları hazırlarken emek ve zaman harcıyorum. Hayatlarında çıkarsız bir adım bile atmayan bir kesim anlam veremiyor ve hemen firma sahibi/çalışanı, reklam yazıyor. Hatta daha da ileri giderek hakarete varan cümleler kuruyor. Size tavsiyem de bu kadar bencil olmayın, başkalarının mutluluğuyla da mutlu olmayı deneyin.
  • recep ivedik yok
  • Hocam iOS indirilmiyor ülkemizde kullanılmıyormuş çözümü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe altyazı ve dublaj seçeneği yok hiçbir filmde. Kim ne yapsın bunu Türkiye'de? Sanki herkes ingilizce film izliyor.

Saçma bir konu.

Silinmeli.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    Oy çen neye kızcın böyle ihtiyacın yoksa girme arkadaşım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Türkçe altyazı ve dublaj seçeneği yok hiçbir filmde. Kim ne yapsın bunu Türkiye'de? Sanki herkes ingilizce film izliyor.

Saçma bir konu.

Silinmeli.
    boş yapma. işine gelmiyor diye silinmeli mi konular ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bravo tebrik ederim kardeşim mükkemmel bir yorum yapmışsın. Hani yorum yapmış olmak için yapmışsın tebrik ederim. Bittiyse konudan uzaklaşabilirsin hatta. Ne var bunda, adam içerik paylaşmış azıcık saygı gösterin be. Silinip silinmemesinden yada saçma olmasından sana ne bir kere zaten belki benim ilgimi çekiyor konu, belki ben ingilizcemi geliştirmek için izlemek istiyorum nereden biliyorsun? İnsanda paylaşma isteği bırakmıyorsunuz sen ve senin gibiler. Bi bitmediniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim için on numara, hiçbir zaman Türkçe alt yazı, dublaj eksikliği duymam. Benim için orijinal hali nasılsa o şekilde izlememek bütün keyfini kaçırır içeriklerin. Benim gibi yapan bir çok vatandaş olduğuna da eminim. Teşekkürler @cohannan
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Türkçe altyazı ve dublaj seçeneği yok hiçbir filmde. Kim ne yapsın bunu Türkiye'de? Sanki herkes ingilizce film izliyor.

Saçma bir konu.

Silinmeli.
    Sıcak fırsatlardaki her fırsat, herkese hitap edemez. Sizin bebeğiniz yoksa bebek bezi fırsatı, çocuğunuz yoksa oyuncak fırsatı da paylaşılmasın. Kim ne yapsın söyleyeyim;

Eğer ana dili İngilizce olan bir ülkeye gidecek maddi imkanınız/gerekli koşulları sağlama durumunuz yoksa, ana dili İngilizce olan birinin teleffuzunu ya oyunlardan, ya chat sitelerinden, ya youtube kanallarından, ya bir eğitimden ya da film izleyerek duyabilirsiniz. Bunlar arasında genel kabul, en eğlencelisi, film izlemektir. Yeterli birikime sahip olduğunuzda, birilerinin türkçe altyazı/dublaj hazırlanmasını beklemeden, forumlarda "Bu İngilizce bana ne bundan" diye esasında kendinize isyan etmenize gerek kalmadan, kendi kendinize yeter hale gelirsiniz. Bence silinmekle kalmamalı, İnsan Hakları Mahkemesi'nde yargılanmalı ve Interpol kararı da çıkarılmalı.

Çoğu zaman paylaştığım fırsatlardan kendim yararlanmıyorum, konuları hazırlarken emek ve zaman harcıyorum. Hayatlarında çıkarsız bir adım bile atmayan bir kesim anlam veremiyor ve hemen firma sahibi/çalışanı, reklam yazıyor. Hatta daha da ileri giderek hakarete varan cümleler kuruyor. Size tavsiyem de bu kadar bencil olmayın, başkalarının mutluluğuyla da mutlu olmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 15:15:10 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam sen bu tiplerle uğraşıp zaman harcama, biz gereken ayarı veririz.

• Stremio var reklamsız. Türkçe altyazı desteği de mevcut Türkçe de bazı filmlerde uygun. İstemci gibi çalışıyor kalite ayarları var ve donma yok. Tek kötü yanı sen izlerken seni de server olarak kullanıyor. Ama ücretsiz olduğu için bunun olması da normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Stremio var reklamsız. Türkçe altyazı desteği de mevcut Türkçe de bazı filmlerde uygun. İstemci gibi çalışıyor kalite ayarları var ve donma yok. Tek kötü yanı sen izlerken seni de server olarak kullanıyor. Ama ücretsiz olduğu için bunun olması da normal.
    popcorn çakması o sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Stremio var reklamsız. Türkçe altyazı desteği de mevcut Türkçe de bazı filmlerde uygun. İstemci gibi çalışıyor kalite ayarları var ve donma yok. Tek kötü yanı sen izlerken seni de server olarak kullanıyor. Ama ücretsiz olduğu için bunun olması da normal.
    Hocam onu da denedim fakat legal değil netflix, blutv içerikleri var. Gariptir buna rağmen hala Play Store üzerinde bulunabiliyor. Her ne kadar bu tür içeriklere ücretsiz ulaşılabilmesi cazip gelse de, Netflix gibi platformlara aylık ödenen rakamlar olmasa, bu kadar güzel içerikler çıkmazdı. Kaliteli yapım, ekstra bütçe demek. Hak ediyorsa da ücreti ödenmeli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 10 Eylül 2019; 13:25:24 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz torrent istemcisi hocam. Program legal ama içerikler değil. Sorumluluk tabikide kullanıcıda o zaman.

• Test için girip baktım. Gayet güzel.

Özelikle indie filmler için kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.