Şimdi Ara

Tudem Yayınları Nasıl Bir Yayınevi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tudem Yayın Grubu yedi ayrı markasıyla 35 senedir eğitim-öğretim, kültür yayıncılığı alanında faaliyetlerini başarıyla sürdürmekte olan bir yayınevidir. Markanın geleceğe yönelik hedefi, söylemi ise “Hayallerimizde yer alan dünyaya ancak iyi seviyede bir eğitimle, iyi bir edebiyatla varabileceğimize, yayınlamış olduğumuz her bir kitabın bu dünyayı yeniden inşa edecek tuğlalardan biri olduğuna inanıyoruz” sloganıyla sektörüne verdiği önemi belirtmektedir. Yayınevi, sektörünün taşımış olduğu bilinçle, eğitim ve kültür kitaplarında nitelikli içeriğin estetik tasarımla sunulmasına değer vermekte, okurlarını ise Tudem Yayın Grubu olarak üretim sürecinin merkezi konumuna koyma anlayışı ile yolunda ilerlemektedir. Yayınevi, sektörünün öncü markalarından birisi olarak 18 senedir sürdürmüş oldukları kültür yayıncılığının oldukça yeni, özgün yapıda, nitelikli ve güvenilir eserlerini de edebiyat dünyasına kazandırmayı hedeflemektedir.
    https://blog.yardimcikitaplar.com/tudem-yayinlari-kitaplari/

Tudem Yayınları Nasıl Bir Yayınevi?

• Boru gibi yayın diye aklımda kalmış...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dunyanin en zor yayini olabilir 3. Siniftayken aldim bir daha asla katiyen bulasmadim

• Hocam keske baska yere acsaydiniz biz uniye hazirlaniyoruz 1. Sinif falan yok burda

• Ortaokuldayken fenini almıştım bir arkadaşımda da matı vardı çok gereksiz zor sorular vardı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. Sınıf matematiğinde lise düzeyinde üslü sayı ve köklü sayı soruları vardı. Feninde ise rna kavramı vardı ki ortaokulda hiç anlatılmıyor.

• Anılarım canlandı 🥰. Zor kitaptı ve bu yayının sınavına girip iyi bir sonuç almıstım. Zor kitap sevgim burada basladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ortaokulluların korkulu rüyası :D
  • Adam yazısının tanıtımını yapıyor herkes soru sorduğunu sanmış. Bu arada orijinal 2018 acil filan hikaye tudem kadar zor kitap yazılmadı
  • Ortaokul anilarim canlandi

• dershanelerde en iyi sınıfların çözdüğü yayınevi olarak akıllarda kalandır.
  • Geçenlerde aklıma takılmıştı : "Ulan ortaokuldayken çok zor bir kitap vardı neydi neydi t ile başlıyordu "
    Filan derken bu başlığı görünce aha dedim. Anılarım canlandı çok güzel bir kitaptı çok sevrrdim soruları filan çok zordu. Öyle her yiğidin harcı değildi bu kitap. Aga bee😢

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.