Şimdi Ara

Tudor eğer kalırsa Galatasaray'ın şampiyonluğu imkansız bana göre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tudor eğer kalırsa Galatasaray'ın şampiyonluğu imkansız diğer takımlara hayırlı olsun şampiyonluk yarışı.Bana göre istersen Ronaldo'yu getir oynat mesele kadro falan değil.Fatih Terim'in gelemesine gerek yok daha önce teknik adamlık yapmış taktikten anlayan normal birisini getirsen bu takım şampiyonluğun en iddialı takımı olur.Yılmaz Vural'ı getir şampiyonluğa oynarız çok abartı birisine gerek yok.
    Tudor güzellemesi yapacaklar takım hazır değil falan diyecekler hiç yazmasın bile sanki herkes hazır bir biz hazır değiliz.Her maç aynı terane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 5 Ağustos 2017; 21:7:11 >

• Takim hazir degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur mu hic? Donanimhaber GS bölümü olarak yedirmeyiz Tudor'u.

kendi takimi degil. hem takimla kamp yapmadi. bi de takim icindeki yeniceriler yüzünden hep. ayrica kadro cöp, yönetim kötü. havalar sicak, borsa düsük.
  • Kadroda kalite genel olarak arttı ve 2-3 oyuncu daha alınacak. Acilen Terim'in gelmesi lazım. Kalite zaten var, takımda yaratacağı ruh ve takım havası ile bizi şampiyon yapar. Yabancı teknik direktörlere yönelip riske girmeye gerek yok. Ne teknik adamlar geldi bu ligin dinamiklerine ayak uyduramadı. Bu yönetim varken mevcut koşullarda en garanti isim Fatih Terimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne şampiyonluğu? geçen sene il maça çıktyıktan sonra soyledim..Bu adam ile devam edersek önümüzdeki sene ilk dört bile zzor diye.. ilk ödrt zor, erken kopuşta küme düşme hattındakilerden çok az puan fazla alırız.. 50 milyon euro harca böyle ziyan etsinler.. terim geliyorsa terim gelmiyorsa blanc boş oarada.. Luce yi tudor sevdasından kacırdık..
  • Hazırlık maçından ne çıkardınız bir anlayabilsem keşke.Orta saha değişiminin takımı nasıl etkilediğini gördük hepimiz.Bu adamlar geleli 1 hafta olmadı daha.Birkaç lig maçında asıl kadroyla oynadığımızda hala bunları söylerseniz haklısınız da adam hazırlık maçında yedek oyuncuları maça soktu diye çıldırıyorsunuz.
  • Şu takıma sağaçık sol açık solbek ve olursa stoper forvet alınacak. Ve ister beğenin ister beğenmeyin tudor bu takımın başında olacak ! 2.yarı orta saha dikine oynayan adamlarla resmen takım 3-4 gömlek level atladı bunu görmeyen kör gözler anca tudora laf eder!! Yetenekleri kısıtlı tolga donk selçuk linnes carole sinan ahmet gibi adamlarla bırak tudor dünyanın en iyi hocası gelse boş çok iddianız varsa bu saydığım oyuncular kadar geçmişi olan ve onları yoktan başarıya ulaştıran gs hocası gösterin ki diyelim tudor kötü Az biraz sabır tudor başarılı olacak yeterki basının gazına gelmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradaki bir kaç ilgi çekmek isteyen arkadaş dışında kimse Tudor'a kalsın demiyor, kalmamalı...Teknik adamlar için kısa sayılan şu zamanda yapacaklarını yapamayacaklarını açıkça gösterdi.

Büyük takım idare edemem mesajını çoktan verdi, futbolcu idare edemiyorum mesajını çoktan verdi. Bunlara rağmen yeni sezona başlarsak, destek verilmeli...Tabi sezon başladıktan sonra ilk sıkıntıda o tribünler susmaz, o zaman geldiğinde yapılacak hamlede bizi kurtarmaz.

Umarım hayırlısı olur.
  • Konuyu acanin cok degil 10 saat once ilk 5 tahmini

Galatasaray

Başakşehir

Fenerbahçe

Trabzonspor

Osmanlıspor

Bu arada gs winner degilmiydi? Teknik direktorsuz bile sampiyon olabiliyodunuz(!) ne oldu simdi?

• İgor Tudor beye biraz sabredilse Dursun başkan'ın kuracağı takımla çok iyi işler çıkaracaktır, sadece biraz güven ve itimat gerekir,

Taraftarın güvenini kazanmak için belki hamza hamzaoğlu bey üst akıl olarak getirilirse hamza hamzaoğlunun karizması biraz destek artırabilir daha çok güven duyulur takıma

• Halen geç değil Terim farz şampiyonluk için.

• Stoper Denayer, sol bek Asamoah, bir kanatta Feghouli diğer kanatta ona denk biri olsa bu kadroyu Tudor bile engelleyemez şampiyon olur

Zaten 3 transfer bekliyorum. Bu isimler veya yakın seviyede olsa açık ara favori oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.