Şimdi Ara

Tudor hatalı ancak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tudor'un Başakşehir maçında savunulacak hiç bir tarafı yok. Tudor gitsin ama maalesef biz bir türlü bir futbol aklı oluşturamıyoruz. Başakşehir kadar olamadık, futbolun doğrularını yapamıyoruz, futbolun yönetimine Almanların, İngilizlerin yaptığı gibi kulübün futbol tarihini, kültürünü, Türkiye ligini bilen bir yönetici oturtmak çok mu zor?

Arkadaş nedir bizim bu hocaların çift santrfor ya da üçlü defans deneme - yanılmalarından çektiğimiz? Karşında Başakşehir gibi organize bir takım var, batmış bitmiş Gençlerbirliği maçında Eren biraz göze battı diye bu maça Eren'li çift santrfor, üstelik de kanatsız çıkılır mı?

Ayhan Akman bu adama hocam yapma etme demez mi? Yahu koca yaz sezonu geçti, GS ın ve diğer takımların çift santrfor oynadığı maçları bir izle. Böyle sert bir takıma orta sahada 1 kişi eksik oynuyorsun, ileride oynattığın adam da ne top tutan ne de pres yapan Eren. Bu kadar salaklık olur mu? Sen takımı nasıl 10 kişi oynatırsın. Sabah tvde GS çift santrfor oynayacak diye haber geçti, yalan haberdir yeaa dedim, bir baktım tvdeki kadro sahada !!! Koca kulüp içinde Tudor bey ne yapıyorsunuz diyecek 1 kişi yok mu?

Bu ligde özellikle kritik maçlarda dörtlü defans ve tek santrfor oynanır. Kalın kafalı Tudor ya bu gerçekleri görüp adam gibi kadro çıkarsın ya da defolsun gitsin.

• senen başında büyük takımlarla maçlar oynanmadı, rakipler istenilen düzeye ulaşılamadı, derbileri veya ibb gibi maçları bekleyelim diye yazdım. çünkü tudor geçen sezon geldiği dönemden sezon sonuna kadar hiç birşey yapamadı. aynı kadro ile riekerink fener ve bjk'den kupa aldı.

kadro olarak iyi taktisyen olarak kötü bir durumdayız. takımda kaleci hariç bütün kadro değişti. harcanana para ortada performans ortada. eğer sen liderlik yarışında rakibinden 5 gol yiyorsan bu kadronun değil teknik direktörün hatasıdır. maç 1-1 biter, 2-1 biter bir oyuncunun hatası vardır ama maç 4-0, 5-0 bitti mi bu hata teknik direktöründür. çünkü sen yeterli taktik ve mental açısan hazırlamazsan en iyi kadro bile 8 yer.

artık eminim tudor için yolun sonu görünmüştür. çünkü son üç dört haftadır yapılan hatalar hep td. ile alakalı.

• Adamda müthiş bir ego var. Cahil cesareti. Ağzımı bozduracak bana. Bu ligde oynanacak oyun belli. Abdullah Avcı'nın sana karşı ne oynayacağı da belli. Milyon dolar para alıyorsun azıcık sanatını öğren!!!

Adam stajyer hoca. Şunu derhal kovsunlar Tugay Kerimoğlu'nu göreve getirsinler. Tudor gitsin İtalya 2. liginde hocalık yapsın. BU cahile hocalık öğreteceğimize kendi evladımıza sabredelim. Kulübün 20 yılı kurtulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Adamda müthiş bir ego var. Cahil cesareti. Ağzımı bozduracak bana. Bu ligde oynanacak oyun belli. Abdullah Avcı'nın sana karşı ne oynayacağı da belli. Milyon dolar para alıyorsun azıcık sanatını öğren!!!

Adam stajyer hoca. Şunu derhal kovsunlar Tugay Kerimoğlu'nu göreve getirsinler. Tudor gitsin İtalya 2. liginde hocalık yapsın. BU cahile hocalık öğreteceğimize kendi evladımıza sabredelim. Kulübün 20 yılı kurtulur.

+1
  • Bu Hırvat çomarı 3-5 maç kazaninca artık ben hoca oldum dedi ve takımı kurcalamaya basladi. Halbuki iyi bir kondisyoner hepsi bu. Insallah besiktas hezimetiyle birlikte fantezilerini rahatca uygulayabilecegi italyaya postalanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen intihar etti tudor. Kardeşim Rodriguez adam çok iyi gidiyordu neden bozuyorsun?

• Geçmişte hiçbir başarısı futbolculuk dahil olan adamı GS td yaparsan sonuç kaçınılmaz olur. Bruma sorunlu sneijder sorunlu vs vs doğru Ronaldo neimar vs gibi adamlar melek melek . Okan buruk iyi oynatıyor takımı o zaman o gelsin oo harika vs sonra sonuç yine aynı Abdullah Avcı kanıtladı kendini şuan gelir mi bilmem ama gs yapılanma yapacaksa Abdullah avcıya alıp getirecek ve 10 yıl anahtar verecek yoksa böyle bir iki maç iyi oynayan td alıp getirirsen sonuç bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • help21 kullanıcısına yanıt
    Şu an değil sezon sonunda geleceğini bile sanmıyorum. Neden gelsin ki? Düzenini oturtmuş takımı otomatik pilotta oynuyor. İşine karışan yok. Niye gelsin?
  • Skor taraftarligi boyle bisey iste.

Tudor taraftar beklentileri dogrultusunda cesur bir karar aldi cift santrfor basladi.herkes buyuk maclarda korkak oynatmasindan sikayetci degil miydi? Gecen mac 5 atan sistemle maca basladi.iyi de basladi.gary rodrigez deyip duruyorsunuz bu adamin 11 de basladigi topu ezdigi son vurusta sacmaladigi milleti cikdirttigini bilmiyor musunuz?60 tan sonra girip daha etkili oluyor bu adam. s

Şimdi 5-1 yenilince kimse objektif degerlendiremiyor.herkes kafasina gore bir yanlis bulup ortaya koyuyor.

Şimdi aslinda gb macinda 5 atarken de takim rakibini ezmedi.millet yanildi.gaza geldi.o macin hakki da bu macin hakki da 5 degildi.

Tudor karakteriyle durusuyla bu takima yakisiyor.arastiriyor deniyor.bu takimi o kurdu.bu keyif veren futbolu da o oynatiyor.evet usta kurt bir hoca degil ama ogreniyor.adamda ruh var hirs var takimina da bunu asiladi.takim ligde hala lider.devre arasi yapilacak 2/3 transferle daha dengeli ve baskili bir oyun cikarabilir.

Bu önyargı bu peşin hüküm bu sabırsızlık nedense her alanda var.şimdi elinizi vicdaniniza koyun soyleyin.fatih terim ya da baska herhangi yeni teknik direktor bu futbolu oynatip bu puani toplasaydi boyle uzerine gidilir miydi?

Taraftar arkasinda durmali hem takimin hem hocanin.simdi baska birini getirip takima koymak herseyi mahveder butun emekler cope gider.onumuzdeki sezonlar da cope gider.

Saglikli mantıklı düşünün skorlara göre göğe çıkarıp yere batirmayin adami.

• Galatasaray bölümü sürekli kendini tekrarlıyor. 3 sene öncesinden konulara göz gezdirmeye başlayın her sene dejavu yaşamış gibi hissedersiniz, Tudor hatalı olabilir evet skor olarak da ağır yenilgi olarak gözükebilir ama bunlar lig içerisinde olabilir olacaktır. Tudor gitmeyecek, herkes hatalarından ders alıp bir sonraki maça daha iyi hazırlanmaya bakacak. Bu sene zaten Beşiktaş ve Fenerbahçe'de iş yok Başakşehir'de büyük maçlara ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor diğer maçlarda hiç yoklar o yüzden biraz daha dikkat edersek bu sene rahat şampiyon oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Şu an değil sezon sonunda geleceğini bile sanmıyorum. Neden gelsin ki? Düzenini oturtmuş takımı otomatik pilotta oynuyor. İşine karışan yok. Niye gelsin?

Galatasaray çalıştırma arzusu ben birgün gelecek diyorum bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.