Şimdi Ara

Tudor Ntv Spor Yüzde Yüz Futbol Program Tekrarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kaçırmıştım, boş bir anımda izlerim. Teşekkürler...
  • Tudor : “İlk 11'de geçen sezondan, 5-6'dan

fazla farklı oyuncu olabilir. Ancak zaman yok, para

da yok
    .”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La_Quica kullanıcısına yanıt
    Böyle söyleyince aklıma şey geldi. Kafasında sildiği ya da 11'de düşünmediği oyuncular var muhtemelen. Onların yerine eğer transfer yapılaamzsa acaba altyapıdan u17'deki gençlere onların yerine süre verecek mi? En çok merak ettiğim konu bu. En azından kupa maçlarında oynatmasını isterim açıkçası.
  • Reis be nasıl kaçırmışım ntv sporda tekrarı var şuan ama reklam1 girdi seni sevmeyen galatasaray düşmanları ölsün reis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programin tekrarini izledim.

Olumlu noktalar:

- Bir kere adam son derece dürüst ve acik secik konusuyor. Lafi cevirmiyor, birsey saklamiyor.

- 100% 4'lü defans ile oynayacagiz. 3 defansli sistemde israr ederek hata yaptigini kabul ediyor.

- Duran toplardaki sorunu, defanstaki sahsi hatalari iyi cözümlemis. Takim halinde nasil defans yapilacagi hakkinda bir fikri var.

Olumsuz noktalar:

- Bir kere konu hücuma gelince teknik anlamda yorum yapamiyor. Celiskili ifadeleri var. Bir yandan önde basan takim diyor, diger yandan 8 kisiyle ceza sahasi cevresinde olmaktan bahsediyor. Sahada zaten 10 oyuncu var, hangi biri önde basacak?

- 20 gol atan forvet lazim, 15 gol atan orta saha lazim, 10 gol atan kanat lazim falan gibi bana göre sacma laflar söylüyor. Sanki bu oyunculari alinca otomatikman gol atacaklarmis gibi bir varsayimi var.

- Sürekli olarak oyuncu kalitesinin kötü oldugundan, takimin finans durumunun kötü oldugundan bahsediyor. Sanki basarisizligin bahanesini hazirliyor izlenimi veriyor.

Sonuc:

- Benim anladigim, Tudor defanstan anlayan ama hücumda hicbir sistemi olmayan bir teknik adam. Tek plani büyük oyuncular alip bu konuyu akisina birakmak. Rakip alanda baski kuran, tek kale oynayan bir takim olustma vizyonu yok. Görecegiz, eger basarili olursa karakter olarak Galatasaray'i kaldiracak bir adam. Karakter tamam, teknik taktik tecrübe vasat.

• Konuşması hal ve hareketleri... Çok fazla insan sarrafı değilim ama Galatasaray gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapabilecek zeka kendisinde şuanda yok gibi.

Yapmaya çalıştıkları, düşünceleri umut verici. Tecrübesiz olması düşündürücü.

Umarım yanılırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Konuşması hal ve hareketleri... Çok fazla insan sarrafı değilim ama Galatasaray gibi bir kulüpte teknik direktörlük yapabilecek zeka kendisinde şuanda yok gibi.

Yapmaya çalıştıkları, düşünceleri umut verici. Tecrübesiz olması düşündürücü.

Umarım yanılırım.

bende tam emin olamadım,kulupten izinle çıkıyorsun ve belli bir şekilde politik konuşmak durumundasın.

yani yakın bir arkadaşı sormuş olsa bu konuşmalar maxımum %75 falan aynı olur %25 yeni şeyler ve samimi kendi düşüncelerini söyler.

acemiliği tabikide var ama ben yinede umutluyum.bana vizyonlu bir adam izlemini bıraktı.

kendini geliştirme özelliğinide bilmiyoruz hatalarından ders alan açık fikirli biriyse bence yürür gider.yoksa zaten sene sonu geldıgınde tudoru takımın basında görmeyeceğiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.