Şimdi Ara

Tudor'un Italya'dan geldiği belli. Son zamanların en taktisyen hocası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik, sabit fikirli hoca değil. Farklı taktikler, farklı varvasyonlar deniyor. Yaptığı degişiklikler riskli gibi gözükse de tamamen kapanmis gol yememeyi düşünen Bursa için yerindeydi.
    bekleri çıkartarak kanatlara taze kan verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durum kötüye giderken: Taktik yoksunu igor İstifaa

Değişikliklerle beraber kazanınca : Şansla kazandık-kazandınız yeaaa

Yok öyle bir dünya

Sayı Duyacaksınız !!!!
  • Bu değişikliklerle 2. golü yeseydik ortalık bambaşka olacaktı geçiniz be.

Galatasaray'ın Antalya deplasmanında yaptığının aynısını Bursa bugün Galatasaray'a yaptı.

2. golü aramak yerine bu kadar geriye çekilirsen golü yersin istersen Bursa ol istersen Galatasaray ol istesrsen Real Madrid ol. Bu böyledir.

Ek olarak Feghouli o golü atmasaydı ben Bursa'nın defansını geçebileceğimizi düşünmüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Bu değişikliklerle 2. golü yeseydik ortalık bambaşka olacaktı geçiniz be.

Galatasaray'ın Antalya deplasmanında yaptığının aynısını Bursa bugün Galatasaray'a yaptı.

2. golü aramak yerine bu kadar geriye çekilirsen golü yersin istersen Bursa ol istersen Galatasaray ol istesrsen Real Madrid ol. Bu böyledir.

Ek olarak Feghouli o golü atmasaydı ben Bursa'nın defansını geçebileceğimizi düşünmüyordum.

Doğru yorum.
  • O taktisyen, inş bir daha böyle bir değişiklik yapmaz.. isimler değil dizilişteki saçmalık önemli.. Adam gibi kontraya çıkan bir takım olsa karşıda görürdünüz sonucu..
  • Bugün yaptığı değişikliklerin taktikle falan alakası yoktu. Şöyle 1 maçta hoca öldürüp, 1 maçta Mourinho ilan etmekten vazgeçin artık.

Rıdvan çok güzel söyledi, hoca rus ruleti oynadı ve kazandı. Böyle bir risk alması gerekiyordu, aldı ve kazandı. Maç bir anda 2-0'da olabilirdi ki oluyordu neredeyse.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Değişiklik oldu baktım forumda herkes isyan ediyor ben doğru yaptı yazdım, kanattaki bekleri orijinal kanat yaptı doğru hamle dedim 3-4-3, 3-5-2 gibi oynadık Fernando defansın arasına girdi.

Bunu da Latov gelirken yazmıştım demek ki böyle oynayacağız diye. O zaman da ne alaka demişlerdi bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tudorun dehası değil, bursanın acemiliği. 2 defans çıkarıp 2 hücüm almak nedir :) bursa da bunu izleyince adam deha oldu :)
  • hala tudora güvenmeyenler var adam daha ne yapsın bir şey denedi kazandık yapmasaydı kazanamayacaktık bu kadar basit. Geldiği günden beri saygı duyduğum hoca.
  • Rıdvan'da beğenmiş taktiğini. Ama ya tutmasaydı? Böyle taktik mi olur, burası Türkiye, sen deli misin yeaa derlerdi..
  • Mariano- Yasin değişikliğini saçmaydı ve tutmadı. Tolga ve lato aksıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip iyice kapanmış resmen gol yekti bekliyor biraz riskli olsa da çok zekice bir hamleydi ileride basan takımız tolganın da rodrigesin de savunma yönü var. Iki bek çıkarıp iki kanat soktuktan sonra bursanin eli kolu bağlandı alabilecekleri bir önlem yok. Biraz acıksalar 5 yerlerdi. Zaten kapanmışlar üste 2 hücumu daha sokuyorsun; kim kimi tutacak alan paylaşımını nasıl yapacaklar.

Böylesi on görülemeyen bir değişikliğe önlem almak mümkün olmayacağı için tutmasaydı macı geçiremeseydik bile ben evet derdim.

• Hadi değişikliği yaptı yapmasına ama Yasin nedir? Bu takımda olmayı haketmiyor.

• Son zamanlarda oynadığımız oyun iyi değil. İlk zamanlarda da takım gazla oynuyordu. Ben pek memnun değilim, ayrıca Avrupada bi oyun sökmez lige aldanmayın
  • Aykut Kocaman gibi ilerden çıkartıp geriye mi adam soksun iyi yaptı bakın gollerde geldi.

Hareket riskli bunu CL maçında veya Milli Takım final aşmalarında yapar mısın zor.

• Takım kaliteli olduğu için yendik bence. Ortada tudorun bir başarısı yok hala. Ha ne zaman ki kendimizden güçlü bir takımı yeneriz o zaman dersiniz taktisyen diye.
  • Ulan adam 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik gibi harika bir istatistik yakalamış hala tudorun bir başarısı olmadığını söyleyen var.

Bende başta tudorun gelmesini çok saçma buldum ama şu anda saygı duyuyorum

Kimse kusura bakmasın boş boş yorum yapmak yerine saygı duyacaksiniz mecburen

• sıfırdan yepyeni bir takım 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik hem yönetim hem oyuncular hem de tudor için bence mükemmel bir performans
    kolay değil bu kadar kamuoyu ve camia baskısı altında bunu yakalamak çok zordu kaldı ki mağlubiyetler bile alsak anlayışla karşılamamız gerekirken bir beraberlikte kıyamet koptu
  • Gecen sezon Tudor a zaman verin dedigim de millet dalga geciyordu benimle.Takim coptu cunku.Bu istikrarla giderse takim sampiyonlugu gogusler.

• 5 galibiyet 1 beraberlik çok iyi bir başlangıç şuan için fakat bunu oyun, kondisyon, rotasyon ve ikinci/üçüncü oyun planları ile daha ileriye taşımak gerekiyor. Farkindasinizdir ilk haftalara nazaran biraz daha yavaşladı takım, elbette bütün sezon böyle tam gaz devam etmemiz mümkün değil. Rotasyonu da bir şekilde kullanmamız gerekiyor ki ilk 11 başlayan oyuncuları diri tutmamız için. Yani ilk 17 hafta dolu dizgin oynayıp ligin ikinci yarısında mantara başlarsak bu işin içinden çıkamayız. Bu noktada hocanın takımı nasıl bu uzun lige harmoni edeceğini de göreceğiz.

Son lig maçında büyük risk aldı, tutmayadabilirdi ama kazandık fakat burada söylemek gerek ki Bursa'nın kondisyon olarak bitmeside çok işimize geldi. Yürüyecek dermanlari kalmadı son 10 dakika. Elbette Bursa çok direndi, ayakta kalmaya çalıştı, mücadele etti ama pilleri bitti bir süre sonra. Diğer lig maçlarında rakiplerimiz bu denli mücadeleyi Bursa gibi ne kadar uzun süre başarabilirler soru işareti.

Lig uzun bir maraton, yedek kulübemiz çok zayıf. Sadece ligde oynamamiza rağmen yeterli değil. Lig arasında en azından rotasyona oyuncu bulmalıyız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.