Şimdi Ara

Tudor ve Bilic Benzerligi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikisi de yasca genc. Ikisi de derbilerde puan almakta zorlaniyor. Ikisi de yanlis oyuncu tercihleri yapabiliyor zaman zaman..

Bilic sampiyonluk baskisini kaldiramamisti, Tudor kaldirabilecek mi bilmiyoruz.

• Ben de benzetiyorum.
    bunun sebebi yanlış oyuncu tercihi yapmaları falan değil. hiç bir zaman %100 destek alamamaları.
    tudor da biliyor üst üste iki maç verirse bütün rüzgarların tersten esmeye başlayacağını.
    o yüzden de çekingen oynuyorlar.
    yani isimleri yetmiyor bu maçlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 23 Ekim 2017; 10:57:13 >
  • Tudor maça iyi başladı. Ama sonunu getiremedi serdar sakatlanınca linnesi almak varken. Latoyu aldı ki bu adam yüzünden tudor yakında ıslıklanmaya başlar demedi demeyin. 2. hatasıda maç 70.dk falan belhandayı çıkarıp feguyu onun yerine alıp rodriyi oyuna sokması lazımdı. Yada diğer bir taktik olarak. Belhandayı çıkarıp baduyu onun yerine çekip selçuğu almaktı.(bu haraket her ne kadar riskli olsa da.)

Birde bu forumda trollere ne zaman müdehale edilecek çok merak ediyorum. Provoke mesajlar atıp insanları çileden çıkaran.

Artık şu forumda TC sistemine falan geçilmesi lazım.
  • Tudor = bilic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Ben de benzetiyorum.
    bunun sebebi yanlış oyuncu tercihi yapmaları falan değil. hiç bir zaman %100 destek alamamaları.
    tudor da biliyor üst üste iki maç verirse bütün rüzgarların tersten esmeye başlayacağını.
    o yüzden de çekingen oynuyorlar.
    yani isimleri yetmiyor bu maçlara.

ters eseceğini biliyorsa kadroyla zırt port oynamaması gerekir. geçen sene denedi aynı zıkkımı, bjk ile aramızda 3 puanmı ne vardı kaç puana çıktı kaçıncı bitirdik sen git bak.

anadolu takımına karşı artizlik yapıp 2 bek çıkarıp 2 atak adamı alıyorsan çekingen falan değilsindir.
  • başakşehir ve bjk maçlarından sonra "tudor bikere de bi derbi kazandır büyük maç kazandır be" diye bizimkiler başlık açmaya başlarlar
  • Koskoca premier ligde takim calistiran hocayla 2 ay once karabukte calisan hocayi karsilastiriyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilic opare necip Pedro Serdar Kurtuluş ile Liverpoolu eledi. Tudor ile kıyaslamak saçma.Bilic Şenol hocadan sonra gelse başarılı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besiktaslilar sakin olsun kimse kimseyi kiyaslamadi.

Benzerlikten bahsediliyor burada. Benzetmek kiyaslamak degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

başakşehir ve bjk maçlarından sonra "tudor bikere de bi derbi kazandır büyük maç kazandır be" diye bizimkiler başlık açmaya başlarlar

Basladilar bile
  • Bilic elindeki kadroyla gayet güzel işler başardı. Tudor efendinin elindeki kadroyu Terim'e ver, 10 puan farkla şampiyon yapar bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pyp

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

başakşehir ve bjk maçlarından sonra "tudor bikere de bi derbi kazandır büyük maç kazandır be" diye bizimkiler başlık açmaya başlarlar

Basladilar bile

normal değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bilic opare necip Pedro Serdar Kurtuluş ile Liverpoolu eledi. Tudor ile kıyaslamak saçma.Bilic Şenol hocadan sonra gelse başarılı olur.

Keşke gelse.. Göreceksiniz bjk yi nasılda eritecek.
  • İkiside iyi kondisyoner hoca olmak başka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2017; 2:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

İkiside iyi kondisyoner hoca olmak başka bir şey.

+1

Bilic'i bilmem ama Tudor'un taktik bilgisi yok. Tudor lige iyi başladı çünkü kimse bu kadar baskı ve hız beklemiyordu. 1-2 maç sonra herkes çözdü 2. plan yok.
  • Ben katilmiyorum Tudorun ne olacagi henuz belli degil. besiktasi sampiyon yapmasada Bilic iyi top oynatti genel olarak 2 sene. Kadro cok iyi degildi.

Ayrica Bilicin Hirvatistan milli takim tecrubesi var. Tudoru elestirmiyorum adam 2 senelik hoca daha onunde yol var.
  • Gorunen o ki tudor bilisten de rezil bir teknik direktör. Heralde bu aksamki maçtan sonra kovarlar.
  • İkiside loser, konu kapanmıştır.

• Bilic dediğin adam milli takım çalıştırmış Premier Lig'de takım çalıştırmış biri.

Tudor Bilic'in tırnağı etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.