Şimdi Ara

TUF serisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette bilgisayar araştırırken TUF serisi bilgisayarların fiyatlarının daha uygun olduğunu fark ettim. Acaba bunun sebebi nedir? Yani TUF serisi kartların espirisi nedir? Kötüleştirilmiş ekran kartları gibi bir şey mi yoksa diğerlerinden hiçbir farkı olmayıp sadece kendine göre bir marka mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TUF Serisi

TUF (The Ultimate Force), ASUS tarafından üretilen bir dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar ve oyun çevre birimleri serisidir. TUF serisi, dayanıklılık, güvenilirlik ve performansa odaklanır.

TUF Nedir?

TUF, askeri sınıf standartlarda üretilen, zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanmış bir donanımdır. MIL-STD-810G standartlarını karşılayan TUF cihazları, aşırı sıcaklıklar, nem, darbeler ve titreşimlere dayanabilir.

ASUS TUF Nedir?

ASUS TUF serisi, dayanıklılık ve performansı bir arada sunan güçlü dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve oyun çevre birimlerinden oluşur. TUF dizüstü bilgisayarları, oyuncular ve profesyoneller için tasarlanmıştır ve üst düzey grafik kartları ve işlemcilerle yapılandırılmıştır. TUF masaüstü bilgisayarlar ise güçlü performans ve genişletme seçenekleri sunar.

TUF Gaming Nedir?

TUF Gaming, oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir TUF serisi alt markasıdır. TUF Gaming dizüstü bilgisayarları, masaüstü bilgisayarları ve oyun çevre birimleri, dayanıklılık, performans ve uygun fiyatlılık arasında ideal bir denge sunar.

ASUS TUF Açılımı

ASUS TUF'un açılımı "The Ultimate Force"dur. Bu isim, serinin dayanıklılık, güvenilirlik ve performans konusundaki taahhüdünü yansıtır.

TUF Gaming Ne Demek?

TUF Gaming, oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir TUF serisi alt markasıdır. TUF Gaming ürünleri, oyuncuların ihtiyaçlarına göre optimize edilmiş donanıma ve özelliklere sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • TUF asus'un dayaniklilik temeli uzerine oturttugu alt model serisi aslinda. ASUS'un ROG serisinin kalite olarak altinda konumlaniyor bu seri. Ekran kartlarinda TUF'un da altinda konumlanan DUAL serisi var mesela bir de. Diger seriler hakkinda pek bilgim yok.

"TUF Gaming is a product series from ASUS that is focused on durable and reliable gaming products. ASUS' TUF Gaming Alliance, in turn, is a joint effort between Cooler Master, ASUS, and others in order to create a line of products for 'an aesthetically cohesive gaming PC'
  • rog alın geçin
  • TUF, Asus'un alt serilerinden birisidir. Her ne kadar tanıtımlarda "dayanıklılık ve sağlamlık" vurgusu yapılsa da giriş seviyesidir ve kaliteli anlamında Strix serisinin altındadır. Özellikle GTX 16 serisi TUF ekran kartlarından uzak durmanızı öneririm.
  • 1660 1660ti modellerinde 85 derece ve üstünde çalışan ekran kartlarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

1660 1660ti modellerinde 85 derece ve üstünde çalışan ekran kartlarıdır
    +1 Tdp'si en düşük kartlardan olan seriyi bile 85'lerde çalıştırıyorsa dandikliğini siz tahmin edin
  • Eski adıyla "Sabertooth" Asus'un en geçerli en uzun ömürlü bileşenlerine verdiği ad idi. Sabertooth diyince derdik ki "tamam bu parça ömürlük tereddütsüz alınır". Sonra yeni nesilde TUF diye bir oyuncak çıkardılar sözde sabertooth'un yerine geçecekti, bırak yerine geçmeyi tırnağı bile olamaz alt seviye yeni bir model adlandırması oldu tuf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS TUF O.C RTX 4080 - Oyun Hediyeli
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 1660 da tuf olmayi sadece çip olsa bu kadar isinmaz o derece dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

+1 Tdp'si en düşük kartlardan olan seriyi bile 85'lerde çalıştırıyorsa dandikliğini siz tahmin edin

Alıntıları Göster
    Kesinlikle öyle ayrıca 1660 çok kolay OC olan bir kart ben OC yaptım benimkine ancak TUF serisi bir 1660 OC yapsa kart yanar galiba düz hali 85 derece :D Kısacası TUF serisine para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 13 Eylül 2019; 17:42:32 >
  • E.kartlarına bakınca aynen düşündüğün gibi kötüleştirilmiş bir seriye benziyor, Tuf allah kahretsin serisi herhalde.
  • Forumda bir arkadaş yazmış ordan kntrol ettim gx 16 serisindeki modeller revizyon görmüş. Revizyon modelleri soğutucu blokları daha sağlam gibi kartlara led fln koymuşlar imajı düzeltmek için dual gaming x giib yapmışlar :D soğutma performansarını bilmiyorum.
  • Ekran kartı için konuşuyorum tam anlamıyla bir soba tek fanlı ekran kartlarından bile kötü performans sergiliyor sıcaklık konusunda uzay montajda bile 78-80 dereceler nedir el insaf ya.Asuun güya dayanıklılık için çıkardığı bir kart uzay montajda 80 derecede ne dayanıklılığından bahsediyorsunuz Asus bey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 25 Eylül 2019; 16:22:12 >
  • 1660 Tİ versiyonunu kullanmış biri olarak, tavsiye etmiyorum .Bunun yapımında kimin emeği geçtiyse camfrog sönmezin eruhluya ettiği küfürlerin daha kallavisini yüzüne söylemek istiyorum.
    Ekran kartı değil kendisi, kanser nasıl olunur konulu kamu spotunda stres ve sigaradanda evvel ekranda belirmesi gereken şeydir.
    Kendine işkence çektirmek istiyorsan deri elbiseli, eli kamçılı bir sahibe arama .Bu kartı al .Anlatılmaz yaşanır sadece serin sulardan kızgın kumlara atlamak gibi nasıl tarif edeyim ki.
  • Ben Asus TUF Gtx 1660 Super kullanıyorum söylediğiniz ısı problemlerini yaşamadım hatta tam tersine çok memnunum yükte maksimum 48-50 ye çıkıyor boştaysa 30 derecede çalışıyor teknoloji sanırım birazda şans işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.