Bildirim
Tuğba DURAL Yerine Başkası Getirilmiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu kadın zaten vardı ntvspor.nette bülten sunuyordu. -
ntvspor.neti zaten bu kız sunuyordu -
getirilse ne olacak getirilmese ne? marca'yi telaffuz edemeyecek insani ben de istemezdim. bir de agliyor...sirf galatasarayli diye destekleyecek degiliz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hannover 96
getirilse ne olacak getirilmese ne? marca'yi telaffuz edemeyecek insani ben de istemezdim. bir de agliyor...sirf galatasarayli diye destekleyecek degiliz.
yav saçmalamayın bundan evvell kim bilir kaç kere marca gazetesi demiştir.eğer bir kere telaffuz edemedi diye azarlandıysa o yönetmenin de ... -
quote:
ne alakası var yav en az 40 kere marca demiştir kadın canlı yayında 1 kere dili sürçemez mi veya dalgınlığına gelemez mi?çok daha kötü spikerleri var önce onları azarlasınlar,sonra buna gelir sıra. -
ee ? ne olmuş yani ?
binlerce gazeteci doğrunun peşinden gittiği için kovuldu ağlak ergene mi üzülelim şimdi? -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
yav saçmalamayın bundan evvell kim bilir kaç kere marca gazetesi demiştir.eğer bir kere telaffuz edemedi diye azarlandıysa o yönetmenin de ...
+1
Rijkaard ı 40 farklı şekilde söyledi yorumcular Türkiye bu onların kötü yorumcu olduklarını yada kendilerinin azarlanması gerektiğini göstermez. -
Ya bazilarinin kafasini anlamak guc. Kadin ilk kez boyle hata yapmistir. Marca'yi soyleyemeyen gitsin diyorlar saka gibi. Olay oysa televizyonda sunucu kalmaz Sneijder yuzunden. -
marca yerine ne demiş bu kız acaba? -
insan kaybetmek bu kadarmı kolay ya hele dusene tekmek vurmak ? gercekten bu forumdakileri anlamakta gucluk cekiyorum o bir bayan ve kırılgan oluyorlar asıll suc onda degil ona hitap etmeyi bilmeyen o kaba yonetmende bu ntvspor son zamanlarda iyice batırdı basta rıdvanla sonra yanlı haber sitesiyle simdide kaba tavırlarıyla kurumsal olmaktan cıkmıs despotluga dogru yol alıyor sizlerde canak tutun -
aynen onu çok merak ettim :D -
Burada iki kelimeyi bir araya getiremeyip cümlu kurmaktan aciz tiplerin eleştirmesi ne kadar ironik...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2622110012
marca yerine ne demiş bu kız acaba?
fotomaç demiş. -
-
yav marca gazetesini marka demesi gerekirken marça dediği için o yönetmen kulaklıktan ne söylediyse artık dayanamamış hepimizin iş hayatında olabilen ve olabilecek birşey bu . kızın yerine kendinizi koyun tamam belki ağlamazsınız bazılarınız ama içinizden ya küfür edersiniz ya beddua . iyi niyetli olmasa kız zaten niye ağlasın? -
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyHeel
yav marca gazetesini marka demesi gerekirken marça dediği için o yönetmen kulaklıktan ne söylediyse artık dayanamamış hepimizin iş hayatında olabilen ve olabilecek birşey bu . kızın yerine kendinizi koyun tamam belki ağlamazsınız bazılarınız ama içinizden ya küfür edersiniz ya beddua . iyi niyetli olmasa kız zaten niye ağlasın?
Aglamanin niyetle ne alakasi var? Kotu niyetli de olsa, iyi niyetli de olsa cocuk gibi aglayacagi varsa aglar. Millet 1000 liraya tas tasiyor sirtinda, bir ton da hakaret goruyor ama agliyor mu? Hanimefendi bir eli balda bir eli yagdagiller tabakasinda ama ne hikmetse aglayarak programi rezil ediyor. Neymis; guzelmis... Isini yapsin. -
Bu olay da cok abartildi.
İşini düzgün yapmassan birde üstüne programı rezil edip firmayı ağızlara sakız yaparsan kovulursun beklenen bir durum
bunun icin kovulduysa burcu esmersoya ne demeli? dogru duzgun cumle bile kuramiyor. birde goz kirpmasi yok mu cumleyi bitirirken deli oluyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- futbolculardan imzalı forma nasıl alınır
- forma nasıl yıkanır
- passolig debit plus nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X