ne kadar oyun varsa ultra açıyorum sıkıntı olmadan oynuyorum ama cs go açınca 50-200fps arası oynuyorum çok saçma bu pc ye gtx 970 almadan önce gtx 660 vardı diğer her bileşen aynıydı o zaman 300fps sabit alıyodum kartı değiştim fps inanılmaz derecede düştü ama şimdi kart bozuk olsa diğer oyunlarıda açmaz diye düşünüyorum bütün sürücüleri sildim tekrar kurdum oyunu sildim kurdum hatta pc yi bile formatladım ama hala aynı sadece cs go da kasıyor pubg falan 100fps alıyorum
Windowsun son gücellemesini yaptıysan ondan kaynaklanır yeni sürümde fps düşme sorunu var ayrıca zaten cs lanet bir oyun pc ne kadar iyi olursa olsun istenen fps vermez. Ayrıca konsoldan fps_max 0 yazmıştırsın diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Windowsun son gücellemesini yaptıysan ondan kaynaklanır yeni sürümde fps düşme sorunu var ayrıca zaten cs lanet bir oyun pc ne kadar iyi olursa olsun istenen fps vermez. Ayrıca konsoldan fps_max 0 yazmıştırsın diye düşünüyorum
fps_max 0 yazdım windows güncellemesinden kaynaklanıyodur diye eski sürümü formatladım ilk onla denedim yine aynıydı güncelleştirdim öylede denedim değişen birşey olmadı bütün yöntemleri denedim nerdeyse napıcam bilmiyorum artık tek oynadığım oyunda cs ydi bu sebep yüzünden bundanda yollarımı ayırıcam sanırım :D
steeben1337
kullanıcısına yanıt
Sadece windows güncellemeleri değil. Cs:Go bir ay içerisinde kendini 2-3 kez güncelliyor. Bazı aylar 4'e kadar çıkıyor. Bu kadar güncellenen bir oyunda bazı bilgisayarlarda grafiksel düşüş gözlenmesi normaldir diye düşünüyorum. Eski cs:go sizde düzgün çalışırken belki de bir başkasında daha düşük fps almasına neden oluyordu. Online olarak bir çok kişinin oynadığı bir oyunda bu tarz sıkıntıların olması doğal bence.