Şimdi Ara

Tuhaf olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gunaydin arkadaslar az önce basima gelen olaydan size bahsetmek istiyorum.
    Yaklasik 15 dk once uyandim, gece yatarken telefonumu odamdaki prize takıp telefonuda pcye oturduğum sandalyeye koyup uyumuştum,telefonumun kulaklığını da evde yaklaşık 15 dk falan aradım dün her yere baktım bulamadım, az önce uyandığımda ise telefonumun yerinde olmadığını fark ettim, anneme sordum sen mi aldın dedim hayır dedi anne telefonunu verirmisin bi kendimi arayayım dedim, telefon salondaki koltuğun altında belirdi birden yani odamdan salondaki koltugun altına nasıl gitti bu telefon? 15 dk arayıp bulamadıgım kulaklığım ise sabah odamda yerdeydi. Böyle bir şey ilk defa oluyor. Kardeşim vs. Yok telefonla oynasın, Allaha şükür bir problemim de yok.

Bu nasıl oldu arkadaslar? Korktum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkma titre

• cinler çalıyor arada.benimde mücevher kutumdan 2 diamond yürütmüşler.ama son anda elektrikli süpürgeyle onları alt ettim.
  • There is no phone

Bence sen şarja taktım diye hatırlıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyurgezersin kardeşim NP.
  • Guzel rüya anlat anlat heyecanlı oluyo

• Titreme kork

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyurgezer olabilirsin telefonuna motion detector adli uygulamayi kur yataginin kenarina koy. Eger gece kalkarsan telefon fotograf cekip hafizaya kaydedecektir. Sen de sabah bakarsin uyurgezermisin degil misin yoksa odaya biri mi girmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.