Şimdi Ara

Tuhaf Oyunlarda Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bilgisayar kasmaması gerekn oyunlarda kasıyor mesela cs go kasmıyor ama crossfireda kasıyor lolde kasmıyor hearthstonede falan kasıyor bunun gibi tuhaf şeyler bilgisayar bu oyunları kaldırıcak en azından kasmadan oynaatabilecek durumlarda sorun nedendir

böyle bişey yok konuyu açtıktan 30 dakka sonra falan web tabanlı oyun deniyim dedim first blood bide bombom denedim onlarda sanki gta 5 oynarmış gibi kasıyor bu nedir bazı oyunlarda kasıyor bazınlarında kasmıyor sistem şu

intel core 2 duo e6500 2.30 ghz
    radeon hd 5600/5700 128 bit 1 gb
    4 GB ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSpyro -- 29 Ekim 2016; 23:50:38 >

• xSpyro X kullanıcısına yanıt
    Uyumluluk sorunu olabilir , ekran kartı driver ları eski olabilir , internet tabanlı oyunlarda kasma yapıyorsa flash player ,java gibi yazılımların sürümü eski olabilir . yani bir çok nedeni var ayrıca oynadığınız oyunların sistem gereksinimlerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz , belki sisteminiz yetersizdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ve as

Uyumluluk sorunu olabilir , ekran kartı driver ları eski olabilir , internet tabanlı oyunlarda kasma yapıyorsa flash player ,java gibi yazılımların sürümü eski olabilir . yani bir çok nedeni var ayrıca oynadığınız oyunların sistem gereksinimlerine internet üzerinden ulaşabilirsiniz , belki sisteminiz yetersizdir .

Hepsine sistem yetiyor ama.anlamadım ekran kartıda güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem eski hocam belli bir süre sonra ısınma filan olduğundan olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.