|
TÜİK açıkladı: Teknolojik ürün satın alırken en önemli kriter ürün fiyatı
-
-
Benim için fiyat sonra gelir.Önce almak istediğim ünün özellikleri ve olmaz ise olmazı kalitesi gelir.
Ne yani ucuz diye çere çöpe paramı vereceğim.
-
Soylediklerinizde cok haklisiniz fakat insanlar arti butceme uygun olsun, makul kalitede olsu isimi gorsun halim vaktim iyi oldugunda kalitesini alirim gozuyle bakiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada kırıter.Kaliteyi biraz daha uyguna alabilmektir.Yoksa ucuz etin yahnisi pek ağızda tat bırakmıyor.
-
Bir istatistik kurumu olarak: Tüik
Fıkramız buraya kadar :)
-
bu kadar vergiyle kur farkiyla fakirlestirilmis bir halkdan kalite arayisi beklemek saflik olurdu.
-
"Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." - İngiliz atasözü
-
"Atalarının kazandığı parayla hava atanlar kadar zengin değilim" - İngiliz sömürgesi atasözü
:) :)
-
Türkiye İstismar Kurumu
-
yine olmayan bi istatistik paylaşmışlar.. ciddiye alınmayan ne işe yaradığı bilinmeyen bir kurum
-
Laf aranıyorlar yeminle, adamı günaha sokacaklar...
-
Tuik bile dalga geçiyor…
-
Açıkladıkları gerçek dışı enflasyon verileri ile insanların cebinden çalmasalar fiyat en önemli kriter olmaktan yavaşça çıkardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2024; 15:16:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen Türksün. Türkiyeye malın iyisi gelmiyor zaten. Arabanın jant kapaklısı, halojen farlısı, arka camı gıvratmalısı, bilgisayarın düşük kapasitelisi, kötü panellisi, ara çiplisi, motosikletin avrupada satılmayanları, kıyafetin en dandiği.
-
Millet makarna alırkende en önemli kriter ürünün fiyatı sevgili tüik, garibanlık arşa çıktı memlekette bunun için araştırmaya gerek yok.
-
Tam üzerine ayak basmış. trendyolda mesela ekran kartlarını açıp, en çok satanı seçince RX580 çıkıyor. Ben kaç yıl önce o karta alınır mı diye araştırmıştım. Alınmaması gerektiğine ikna olmuştum. Türkiye'deki yoksullaşmayı bu örnekten bile bariz şekilde görüyoruz aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 28 Ağustos 2024; 0:17:23 > -
şoktayım nasıl yani!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bir istatistik kurumu olarak: Tüik
Fıkramız buraya kadar :) |
Millet makarna alırkende en önemli kriter ürünün fiyatı sevgili tüik, garibanlık arşa çıktı memlekette bunun için araştırmaya gerek yok. |
Laf aranıyorlar yeminle, adamı günaha sokacaklar...
|
Sen Türksün. Türkiyeye malın iyisi gelmiyor zaten. Arabanın jant kapaklısı, halojen farlısı, arka camı gıvratmalısı, bilgisayarın düşük kapasitelisi, kötü panellisi, ara çiplisi, motosikletin avrupada satılmayanları, kıyafetin en dandiği. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X