merhabalar...önce kendimden bahsedeyim arkadaşlar karşınızda yaptığı üstüste hatalar sonucu hayatını mehvetmiş birisi duruyor.asıl mesleğim öğremenlik.çok hata yaptım yanlış yanlış işler yaptım ve şu anda gırtlağıma kadar borca batmış durumdayım.yiyecek ekmeğe muhtaç derler ya malesef öyle bir duruma düşmüş birisiyim.şimdi diyeceksiniz ki nasıl bu hale geldin.anlatması okadar çok zor ki malesef bir çocugun yapmayacagı hatalar yaptım ve şu anda eşimden ayrılmak üzereyim.birde 4 yaşında bir kızım var...neyse lafı daha fazla uzatmaya gerek duymuyorum dinlemek isyetene özelden anlatırım.,
Benim sizden istediğim şey bu halde iken artık yavaş yavaş mecburen düze çıkmam lazım yoksa intihar etmekten başka yolum yok.bu borçlar öyle memur maaşı ile kapanacak bir durum da değil.benim maaştan başka ayda 2-3 bin lira getirecek işler yapmam lazım.bir doblo marka aracım var.banka hacizli satamıyorum.satmak te istemiyorum aslında o aracımı degerlendirerek ek işler yapmak istiyorum.düşündüm en iyi yol bu geldi aklıma.bir şeyler alıp satmam lazım ama ne onu bulamıyorum.zaten bulsam da sermaye yok elimde.
sizden ricam elinde aracımla pazarlayabilecegim ve bana getirisi olabilecek ürün olan beraber çalışabileceğim kimse var mı. Saçma gelecek ama elimde sermaye olmadan nasıl böyle bir şey yapacaksınız diyeceksiniz ama mecburum böyle bir şeyler yapmaya.bir şekilde hayata tekrar tututnup kızıma kavuşmam lazım.
bakallara marketlere cafe lokanta gibi yerlere pazarlayabileceğim alıp satabileceğim ürünler olmalı bunlar.sürekli tüketilen ürünler olmalı ve pahalı ürünler olmamamalı.
yardım etmek isteyen ve beraber çalışalım kardeş düşmez kalkmaz bir ALLah diyen arkadaşlar buradan yada özelden yazabilirler.arkadaş bende böyle bir imkan yok ama şunu ürünü şurdan alıp şuraya
Sana bitmez tükenmez o demişlerdi şaşırdık kaldık kardeş. Allah yardımcın olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme