Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyetinin Kararına Karşın, Dava Açılan Arkadaşlara Duyurulur

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlarım Tüketici Hakem Heyetinin Mahkeme kararına karşı , bankanın size açtığı davanın evraklarını buraya eklemenizi rica ediyorum. Belki sizlere ben yada başka arkadaşlarımız yardımcı olabilirler.

• Tüketici Hakem Heyetinin kararları geçerli olur. Bütün bankalar kaybedeceklerini bildiği halde dava açar. Çünkü 50-100 lira vs. gibi ücretler için kimse mahkeme ile uğraşmak istemez, bu yüzden milleti bıktırmak istiyorlar.
  • güzell konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Tüketici Hakem Heyetinin kararları geçerli olur. Bütün bankalar kaybedeceklerini bildiği halde dava açar. Çünkü 50-100 lira vs. gibi ücretler için kimse mahkeme ile uğraşmak istemez, bu yüzden milleti bıktırmak istiyorlar.

Haklısınız kardeşim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

güzell konu

Teşekkür ederim kardeşim. Konuyu buradan takip edelim ki, bankaları daha iyi anlayalım çözüm üretmek için....
  • quote:

Tüketici Hakem Heyetinin kararları geçerli olur. Bütün bankalar kaybedeceklerini bildiği halde dava açar. Çünkü 50-100 lira vs. gibi ücretler için kimse mahkeme ile uğraşmak istemez, bu yüzden milleti bıktırmak istiyorlar.

Malesef kaybedenler de var. Bankanın kazandığı da oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Sevgili kardeşim kaybedenler kendilerini tam savunamadıklarından ve ellerinde gerekli karar olmadığından dolayı. Belgeleri burada paylaşırsak Allah ın izni ile kaybetmeyiz. Kaybetmemiz için kredi kart aidatı ödemeyi kabul ediyorum yer alması şarttır. Sözleşmeler açık olması gerekiyor....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

İspat için gerekli belgeler ibraz edilmedikçe kaybedilir.
  • İş bankasının Kredi kartı aidatı kesintisinin iptali hususunda THH başvurdum, Sonuç lehime.
    Karar tarihi 7.5.2013

Kararın elime ulaşması 11.5.2013

Şimdi ben İş bankasının duruma itiraz edip dava açıp açmadığını elime dava bildirimi geçmeden öğrenebilir miyim ?

Bu konuda iş bankasının çoğunlukla karşı dava açtığını öğrendim.

Tehlike geçti ise bankayı icraya vermek isterim .

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.