Şimdi Ara

Tüketici hakları (LAPTOP REZALETİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar... Benim tüketici hakları hakkında 1-2 bilgi almam gerekiyo ve burda bu konular hakkında bilgili olan birçok insan olduğunu düşünüyorum. Sorunum şu SE-TA diye lanet bir teknik servis var İstanbul Avcılar'da ben bunlara Compaq Presario Cq-50 110TR model laptop'umun ekran çalışmamasından dolayı verdim calısıyordu bir süre sonra kapanıyordu , bunlarda bana ekran chipsetimde sorun oldugunu belirttiler bende ok leyerek yapmalarını belirttim 200TL gibi bir fiyat tutucagını belirttiler neyse aradan 15 gun geçti oldu dediler gittim almaya parayı verdim fiş falan kesti tam o sırada dedim ulan dur şunu ben bi açıp test edeyim baktım olmusmu diye alet hiç açılmadı. Adam laptop'u geri aldı bende paramı alabilirmiyim diye sordum fiş kestik dedi benim elimdeki servis kağıdına ücreti alındı yazıp imza attı ve yolladı beni eyvallah dedim sesimi cıkartmadım... Ertesi gün tekrar uğradım chipsetin arızalı cıktıgını ama garantili oldugunu yenisini sipariş ettiklerini 3-4 gun sonra gelmem gerektigini söylediler bende 3 gun sonra tekrar gittim. Chipsetin geldigini fakat işlemcimin veya anakartımın yandıgını soylediler bu seferde 3-4 gun içersinde alırsın dediler ve sanırım onlar yaktı anakartımı adam kendi ağzıyla işlemciyi yakmışlar gibisnden birşeyler söyledi bana. Neyse o gün bugündür tam olarak 2 aydır laptopum serviste ve benden kaynaklı sorunlardan dolayı degil işlemcimide herşeyimi yakan onlar ve 30 iş gününü geçti şu anda ve son raddedeyim gerçekten cıldırıcam 2 ay ne demek zaten aldıgım servis kagıdındada 3 aydan sonra alınmayan laptoplardan hiçbir sorumluluk kabul edilmedigi yazıyor adam en başından bana dedi 3 ay alınmayan laptopları geri vermiyoruz diye ve 2 ay doldu 3. aya dogru gidiyoruz ben bunlar hakkında yasal bir işlem yaptıramazmıyım ben laptopumu alsam bile anasını bellediler aletin gel gelelim geçen süre zarfınıda saymıyorum bir şekilde benim bunlara bir ayar vermem gerek bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok memnun kalırım... Ayrıca bunların kaba kuvvetten azarlanmaktan anlicagınıda sanmıyorum bana dediği şu napiyim kardeşim senin gibi 2-3 laptop daha var burda bekliceksin dediler...

• öncelikle geçmiş olsun, ne yapabileceğin hakkında pek bi bilgim yok tahminimce mahkemeye verirsin onları fakat senin yaptığın hata para vereceğini bile bile kendi teknik servisine göndermemen oldu. telefon açacaktın adres verecektin kargodan gelip alacaktılar pc ni.
  • Vallahi doğru diyosunda akıl edemedim buraya götürdügümde bana 2-3 gune alırsın dediler teknik servisinde 30 iş gününden önce göndermicegini biliyodumda bunlar iyice bişeyini çıkardılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.