Şimdi Ara

Tüketici hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle bir konu açmayı uygun gördüm, burada hep sadece fikir soruyoruz ama nelere dikat etmemiz gerektigini araştırmıyoruz yada aldıktan sonra asla kullanma kulavuzunu okumuyoruz ancak bir arıza başımıza gelince anlar gibi oluyoruz,

mesela ben bugün eve termosifon almaya karar verdim ve akşama kadar berberleri gezdim onlara sordum ne kullanıyorsunuz hangisi iyi hangisi daha dayanıklı neler yapıyorsunuz bakımlarında diye, ne sorunlarla karşılaşıyorsunuz diye,

çogunun kullandıgı demir döküm idi ve hepside şikayetçi idi nedir şikayet dedim hemen delinmesi dediler peki bakım yaptırıdnızmı her iki senede bir degiştirilmesi gereken parçayı degiştiridsinizmi dedim suratıma öyle bakakaldılar o neki dediler,

halbuki 2 senede bir anot degiştirmeleri gerekiyorki kzan delinmsin, her iki senede bir kazan temizletmeleri gerekiyorki ilk günkü gibi 88 dakikada suyu kaynatsın (bu kazan litresine görer degişir)

işin özü asla kullanma kulavuzu okumuyoruz gerekli bakımları yaptırmıyoruz hemen çamuru firmaya atmak işimnize geliyor birde avazımız çıktıgı kadar baguruyoıruzki çok bagıran kazanır diye.

sizlerdede bu sorunlar varmı nelerin bakımını zamanında yaptıerıyorsunuz, hiç kendinizdede hata buldugunuz oldumu

• Kullanma Kılavuzunua dikkat ve Periodik Bakım hakkında konuşmak gerekirse...

Öncelikle aldığım her ürünün kullanım kılavuzunu en kısa zamanda okumaya gayret ederim. Aksi takdirde arada kayboluyor bu kılavuzlar... Yalnız Bosch Matkap alan arkadaşlar sakın ha okuyup öyle kullanayım demesinler kafaları çok karışır...

Dikkatimi çeken ve aklımda olan bir kaç konuyu paylaşayım...

Bendede DemirDöküm Termosifon var, 1 yıl geçti Antalya aşırı kireçli Anot Çubuğu için çağırayım istedim adamlar illa 2 sene diye gelmediler... Evde gün ısıda var, termosifonu yazın kullanmayacağım için içini boşaltıp bakımını o dönem yaptırsam diyorum...

Sharp Buzdolabı Kullanım Kılavuzunda; elektrik kablosunun tozu alınmazsa elektrik nedenli yangın çıkarabileceği yazmaktaydı, dikkat ediyorum...

Siemens Çamaşır Makinesi Kullanım Kılavuzunu; okuğumda sıvı deterjan için aparat gerekli olduğunu öğrendim, bunu edindim faydalı olduğuna inanıyorum...

Siemens Çamaşır Kurutma Makinesinin Kılavuzunda, tiftik filtresinin yıkanarak temizlendiğini bilmeme rağmen kuruduktan sonra takılması gerektiğini öğrendim. Yine kazanda çamaşırdan gelen su nedeniyle kireç oluşumuna dikkat edilmesi gerektiği öğrendim, dikkat ediyorum...

Kullanım kılavuzlarını okuyup olabildiğince periyodik bakımları aklımda tutmaya çalışıyorum, tabi ki amaç olabildiğince sorunsuz ve uzun ömürlü kullanmak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.