Şimdi Ara

TUL VTX HD5850 YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tul vtx 5850 almayı düşünüyorum f/p oranında en iyi bu karat acaba ilerde sorun çıkarırmı diye korkuyorum
    sizce nasıl bi kar kullananların yorumlarını bekliyorum

ayrıca bu kartle o.c yapılırmı .....TEŞEKKÜRLER....

• sapphire neden dusunmediniz?garantisi daha iyi 5850 den memnun kalırsınız sanırım ama tul vtx ? olmasın sonra....
  • TULU VTX İN fiyatı güzel ama bilmiyorum bu karttan hoşnut kalabilirmiyim?
  • bende hd 5850 almayı düşünüyorum haklı olarak da en uygunu tul vtx gözüküyor birde

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25671

eksen de his hd 5850 var ama stok gözükmüyor eksen le iletişime geçip getirip getirmeyeceklerini soracağım bu kartı , olmaz ise tul vtx almak en uygunu gözüküyor.
  • fiyat sonrası da onemli mesela asus 3 yıl garantili,keza sapphire kartı değiştirip yeniisni veriyo sanırım...ama tul ucuz etin yahnisi kotu olurmuş dedirtmez umarım sonuçta o da garantili urun çok iyide çıkar orası şans butun hepsi için...5850 şu an en alınası kart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enocans

tul vtx 5850 almayı düşünüyorum f/p oranında en iyi bu karat acaba ilerde sorun çıkarırmı diye korkuyorum
    sizce nasıl bi kar kullananların yorumlarını bekliyorum

ayrıca bu kartle o.c yapılırmı .....TEŞEKKÜRLER....

Hız aşırtmanın dibini bulursun, kart sorun çıkarmaz merak etme. Arada bir voltaj verirken sorun çıkar da kart takılırsa, güvenli modda açıp catalyst kontrol merkezinden sağ üst köşedeki menüden restore factory defaults yapıyorsun kart başlangıç değerlerine dönüyor.
  • tul vtx hd 5850 nin iyi oc oldugunu söyleyende var acaba garanti durumu nasıl ve kartlarda sorun falan cıkma olayı nasıl ? şuana kadar pek okumadım bu tür şikayeti olan konu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

tul vtx hd 5850 nin iyi oc oldugunu söyleyende var acaba garanti durumu nasıl ve kartlarda sorun falan cıkma olayı nasıl ? şuana kadar pek okumadım bu tür şikayeti olan konu ?

Forumdaki arkadaşlarımızdan gözlemlediğimiz üzere Sapphire kartlar VTX 3D ile kıyaslandığında çok ama çok daha sorunlu,yani problem çıkarmama açısından bence VTX 3D daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 7 Mart 2010; 15:47:25 >
  • imza.
  • VTX 3D'yi geçen yıldan itibaren iyice tanımaya başladık. Sorunlu olduğunu görmedim daha. Yani gördüysem de unutmuşumdur Sapphire'in yanında.
  • HD 5850 şu anda alınabilecek en mantıklı kartdır 200tl daha ucuza default HD 5870'yi rahatlıkla yakalayabilir hatta geçebilirsinde. Tüm HD 5850'lere oc yapılabilir hepsi birbirinin aynısı sorun olmaz, şu anda 1.08 default voltajıyla 850/1200'de full stabil kullanıyorum 1.2v ile 950mhz'de gpu yine stabildi ama ihtiyaç hissetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Mart 2010; 16:48:59 >
  • arkadaşlar bu arada mart sonunu beklemek iyi mi olur sizce hd 5850 nin fiyatı düşermi malum fermi cıktı cıkıcak yazıları dolu..
  • vtx 5770 kullandım hiçbir sorun çıkarmadı ve daha forumda vtx'den şikayetci kimseyide göremedim.hatta yanlış bilmiyorsam vtx powercolor firmasının uzantısı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

arkadaşlar bu arada mart sonunu beklemek iyi mi olur sizce hd 5850 nin fiyatı düşermi malum fermi cıktı cıkıcak yazıları dolu..

aynı durumdayım...
    fermi gelince ati fiyat kırarsa beklemek lazım...
  • peki bu 5850 lerin hangisi en iyi o.c oluyor ..
    yok sa hepsi aynımı
  • tul vtx le powercolor aynı firmamı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: enocans

tul vtx le powercolor aynı firmamı yani

4 Haziran 2009 Bir Haber;

"PowerColor, Türkiye pazarına uygun fiyatlı bir marka ile giriyor: VTX

ATI ile adeta özdeşleşen Powercolor markasının sahibi olan TUL, Türkiye pazarına yeni bir isim altında giriş yapmaya hazırlanıyor.

"VTX" olarak isimlendirilecek ATI tabanlı bu yeni grafik çözümlerinin öncelikli hedef pazarları Türkiye ve Rusya başta olmak üzere daha çok maliyet odaklı işleyen pazarlar olacak. Bu yolda son derece rekabetçi bir fiyatlandırma ile satışa sunulması beklenen modellerde tahmin edileceği üzere devre kartı ve bileşenlerin kalitesi başta olmak üzere çeşitli kısıntılara gidilecek.

Kısacası, yakın zaman içerisinde pazarımız Palitvari (aslında Palit'ten ziyade Xpertvision desek daha doğru olur) bir başka markaya daha kavuşacak. Palit'in Türkiye pazarındaki ağırlığını gözönüne alırsak, TUL'un bu hamlesinin son derece rasyonel olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz."

Yeterli Gelmiştir Sanırım

• uzantısı yan firması gibi birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.