Şimdi Ara

TÜM ARKADAŞLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU NİCKLERLE(SOLUCANDEDE,Dİ@BLO) BAZI TOPİCLERDE BAZI KİŞİLERİN KIŞKITMASI SONUCU KÜFÜR ETTİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM.NE KADAR AFFEDERSENİZ ARTIK...KUSURA BAKMAYIN...
    (admine:Mümkünse solucandede nickli hesabımı geri istiyorum)

• E BU ÖZÜR GEREKLİYDİ ARTIK, ne yapmışsın yaw öle bazen güldüm bazen kızdım.
    dümdüz etmişsin ortalığı
    neyse özür dilemek erdemdir affettim seni .bi çay ko da içek hadi:)
  • herkesin anasına avradına sövdünüz şimdide özür diliyorsunuz, yaptığını sanal kahramanlık gerçek hayatta etsenize insanlara küfür, gerçek hayatta bu küfürleri etsen kan çıkar Senin anana bacına küfür etseler hoşuna gider mi? Ne sen başkasının değerlerine söv nede sövdür...
  • anasına bacısına sövdüğüm bi kişi göstersene bana ben sanal kahraman falan değilim...anaya bacıya sövülmez bizde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

herkesin anasına avradına sövdünüz şimdide özür diliyorsunuz, yaptığını sanal kahramanlık gerçek hayatta etsenize insanlara küfür, gerçek hayatta bu küfürleri etsen kan çıkar Senin anana bacına küfür etseler hoşuna gider mi? Ne sen başkasının değerlerine söv nede sövdür...

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

• solucandede adli arkadasla bizde bazi diyolaglara girdik ama dedigi gibi anaya baciya felan kufur ben gormedim fakat bold pilotta hepsi vardi o haketti
  • önce et sonra özür dile oh ne güzel dünya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: playmakers

solucandede adli arkadasla bizde bazi diyolaglara girdik ama dedigi gibi anaya baciya felan kufur ben gormedim fakat bold pilotta hepsi vardi o haketti

Onlarda küfürü haketti...
  • [Deleted by Admins]
  • BOLD piLOT DENEN ŞAHSİYETSİZ İNSANİN YAPTIKLARINDAN DOLAYI BENİMDE ÜYELİGİM GİTTİ.BANAve DİGER ARKADAŞLARA O KADAR AĞIR KÜFÜRLER ETTİ Kİ,BİR İNSAN EWLADI NASIL BU KADAR ACİZ BİR DURUMA DÜŞER HEPİMİZE GÖSTERDİ.BOYLE EZİK İNSANLARIN BU TUR YERLERDE İŞİNİN OLMADIĞI KANISINDAYIM!
  • küfür
  • TEmiz bi toplum için lütfen küfüre hayır.

arkadaşlar lütfen sağduyulu olalım.
  • [Deleted by Admins]
  • Ama hala son mesajının altına küfürümsü şeyler koymuşsun.
    Ne o öyle (Fener logosu = yuvarlak ) Buda ayıp kaldır onuda ordan....
  • kouyu fazla uzatmanın anlamı yok arkadaş en büyük erdemligi göstermiş
    ateşe körükle gidiyorsunuz birbirimize saygımızı koruyalım donanim haber bizim evimiz bizde bu evin bireyleriyiz
  • Erdemmi. O yuvarlak ne öyle peki.
  • [Deleted by Admins]
  • nato kafa nato mermer
  • Bakın düzeyli şekilde cevap bile veremiyoruz birbirimize daha.Yok nato yok mermer.......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.