Şimdi Ara

Tüm dinlere göre öldükten sonra azap çekeceğim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pislik bir insanım şu ana kadar aklınıza gelebilecek her şeye küfür etmişimdir her türlü değerlere hem de çok ofansif çok ,

çok insanın kalbini bilinçli bir şekilde kırdım sinirli olduğum anlarda Allah kitap sövdüm yani bir dine değil genel olarak sövdüğüm için tüm dinlere göre moku yedim ben deistliğe göre bile nanay oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim hala yaşıyorsun ve ölmedin, tövbe kapısı açıktır tövbe et İSLAM dairesine gir rabbimiz affedici ve bağışlayıcıdır, mesela bende kadınlara düşkünüm, yapacak birşey yok kuluz ve hatasız değiliz
  • cevabın yönü bakımından;
    A-önemli olan bizim ne verebileceğimiz değil senin ne istediğin?

cevabın yönü bakımından
    B-önemli olan senin ne istediğin değil bizim ne verebileceğimiz!

cevabın yönü bakımından;
    C-ne kadar itiraz ederseniz edin ben dinlemedikten sonra bu özgürlüğe sahipsiniz yaşamaya devam.

söyle kaptan nereden yol alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 27 Ocak 2020; 20:5:17 >
  • Pişmanlık mı duyuyorsun yoksa bundan sonra da yapacağım ben kötü bir insan olmaktan mutluyum mu diyorsun anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torlofan

Pişmanlık mı duyuyorsun yoksa bundan sonra da yapacağım ben kötü bir insan olmaktan mutluyum mu diyorsun anlamadım.
    pişmanlık... değiştiremeyeceğim şeyler ne kadar pişman olsam da aynı günahları bir daha işleyeceğim
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Niye kötülük yapmak bir bağımlılık mı senin için? Gelecek geçmişte yaptıklarının devamı olmak zorunda değil, bizler sadece aynı şeyleri yapmaya kodlanmış robotlar değiliz. Hergün geri kalan ömrümüzün ilk günü ve bunu bilip geçmişten ders alıp değişebiliriz. Önemli olan sen değişmek için bir çaba sarfediyor musun yoksa pişmanlık duyup aynısını devam ettirmek daha mı kolay geliyor bunun kararını vermen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.