Toshiba 32c3005p model lcd televizyon aldım. Görüntü kalitesinden memnunum. Yalnız arka ışık ayarını düşürünce (95 birimin altına) televizyondan uğultuya benzer bir ses geliyor. Arka ışık ayarını 95 ve üzerine çıkarınca bu ses kayboluyor. servisi aradım sesin normal oluğunu tüm lcd'lerde bu sesin olduğunu ayrıca plazmalarda çok daha fazla bir ses olduğunu söylediler. Sizce bu bir arıza mı? Tüm lcd tv'lerde bu şekilde bir ses mevcut mu? Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: kubilay06
Toshiba 32c3005p model lcd televizyon aldım. Görüntü kalitesinden memnunum. Yalnız arka ışık ayarını düşürünce (95 birimin altına) televizyondan uğultuya benzer bir ses geliyor. Arka ışık ayarını 95 ve üzerine çıkarınca bu ses kayboluyor. servisi aradım sesin normal oluğunu tüm lcd'lerde bu sesin olduğunu ayrıca plazmalarda çok daha fazla bir ses olduğunu söylediler. Sizce bu bir arıza mı? Tüm lcd tv'lerde bu şekilde bir ses mevcut mu? Saygılar.
Ses olayı biraz şansa kalmış bir durum, olabilirde olmayabilirde. Ama servise yüklenip cihazı değiştirenleride okumuştum.
Bende hiç ses yok.Tüm LCD'lerde olur demekle bence sallamış.Bu arada televizyonum Sony 40S2530.
Bende pazar gunu vatan dan aldım, kablotv ile kulanıyorum görüntü kalitesinden çok memnunum.. ses te bir sorun farketmedim gayet güzel geliyor ses eğer rahatsız edici boyuttaysa, servise danışmanı tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme