Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v3i almak isteyenler bence fazla vakit kaybetmeyin alın çünkü telefon çok karizmatik tam bir tasarım harikası olduğu için birde özellik deposu olduğu için hemen satılıp bitebilir alanlarda satmıyacağı için 2. elinide bulamazsınız şaka tabiki ama niye fiyatı düşsün diyede bekliyesenizki bence alın ben 600 ytlye aldım çokta memnunum bizim komşuda aldı aynısından oda mamnun yannız videoda sorun çıktı komşumdada bendede videoları izlerken hangi renk çoksa o renkte kareler çıkıyordu videonun üzerinde örneğin karlı bir ortamı çektiniz videoyu kaydedip izlerken beyaz kareler videoyu kapatıyordu ama telefonu açıp kapatınca düzeldi bende 1 kere oldu komşumda 2 kere oldu ama dediğim gibi telefonu kapatıp açınca düzeliyor başka video problemi yaşıyan oldumu?

• ya benimde v3i var usb kablosundan pc ye fotoğrafları aktarmak istiyorum bi türlü beceremedim bilgisi olan varsa yardım edebilirmi
  • v3i im var ama artık telefon sıkmaya başladı, herkesin elinde bundan var bu bir.... ikincisi de simdeki hafızayla telefon hafızasındaki numaraları farklı şekilde göremiyorum kafasına ettiklerim niye koymamışlar bu telefona yaaaaaa.. İlla ya telefon hafızasını açmanız lazım ya da simde kayıtlı olanları yoksa ikisi de aynı anda görünüyor yuh diyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal_Phreak -- 22 Ocak 2007; 17:51:41 >
  • benim telefon hafızasındaki numaralarla sim kartındaki numaraları aynanda görebiliyorum telefonun hafızasındaki numaraların başında mavi çiçek resmi çıkıyor sim kartında kayıtlı olan numaraların başında sim kart resmi çıkıyor yoksa senin telefonun mu bozuk?
  • arkadaşlar motorola v3i gerçekten karizma bi tlf bazı eksikleri olsada kullanmaya değer ne mp3 yükleme zorluğu var nede diğerleri
    sadece o zzzzz sesi geliyo ve iletim raporunu tekrarlamak gerekiyo genede kullanmaya değer diye düşünüyorum ben
  • arkadaşlar bazıları itunesin 100 mp3 le sınırlı olmasına takılıyolar o yüzden açıklama yapmak istedim itunese 100 şarkı yüklersiniz geri kalan şarkıları ses dosyasına yüklersiniz sorun olmaz
  • Genel olarak okuduklarımda müzik çalma olayına iyi denilmiş ya nesi iyi bende de var ikinci el aldım bi kere kulaklığı tek taraflı ha dışarı sesi iyi veriyor ama kulaklık resmen berbat adam akıllı ses duyulmuyor adam gibi kulaklık nerede bulabilim bir fikri olan var mı
  • önceden w810i kullandığım için doğal olarak v3i nin müzik kalitesi yeterli gelmedi...vasat düzeyde denilebilir..

ancak hafıza kartının olması iyi bi avantaj...

ayrıca ben w810ide çok kaliteli resimler çekemezdim..bu 1.3 olmasına rağmen iyi resimler çekebiliyorum...

ayrışa telefonun şıklığıda bence cabası...

w810i ile değiştirdiğim için memnunum ben...

not: youonlyliveonce arkadaşımızın yayınladığı ıtunesi geliştirme yönteminide uygularsam tam süper olacak
  • hafıza sadece 512mb mı yoksa 1gb da takılabiliyor mu?
  • ya arkadaşlar bende yeni V3İ alldım .....

yanlız mp3 dinlerken kapağı kapatınca telefon masaüstüne geri dönüyo mp3 çalmıyor....
    telefonu kurcaladım ama bişey bulamadım....bu genel sorun mu çözümü varmı arkadaşlar...

saygılar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzvarli

ya arkadaşlar bende yeni V3İ alldım .....

yanlız mp3 dinlerken kapağı kapatınca telefon masaüstüne geri dönüyo mp3 çalmıyor....
    telefonu kurcaladım ama bişey bulamadım....bu genel sorun mu çözümü varmı arkadaşlar...

saygılar.....

multimedyadaki ses dosyasından açmıyacan müzikleri itunesten açıcaksın o zaman kapak kapalıyken müzik çalar itunesede bilgisayardan yükleniyor müzikler usb kablosuyla ve kutudan çıkan itunes cdsiyle yükliye bilirsin
  • teşekkürler sedat kardeş....
  • önemli değil
  • Arkadaslar Bende Bu harika telefonu edindim.... Ancak Telefonu Rusyadan Kız arkadasım getirdi bana. Sormak istedigim olay ise su: Ben Bu telefonu kayıt ettirecem yasal yollardan ama sadece merak ediyorum, Telefonun "IMEE" numarasını degistirebiliyozmu yasal olmayan yollardan, hani Flash memory e mudahale ederek. Eger bilkginiz varsa beni bilgilendirirseniz cok memnun kalırım........
  • arkadaşlar motorola v3i ye yeni geçiş yaptım.ancak menusu alışılagelmiş nokia menusunden çok karışık geldi bana ve bocalıyorum.bir kaç sorunum var.bluetooth ile gelen mp3 dosyasını v3i nereye atar.seslere baktım itunes da playliste baktım hiç bir yerde bulamadım?bir diğer sorum da;itunes te bulunan bir mp3ü ya da telefona attığım bir mp3ü nasıl melodi olarak ayarlayabilirim?
    sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antibiyotik

arkadaşlar motorola v3i ye yeni geçiş yaptım.ancak menusu alışılagelmiş nokia menusunden çok karışık geldi bana ve bocalıyorum.bir kaç sorunum var.bluetooth ile gelen mp3 dosyasını v3i nereye atar.seslere baktım itunes da playliste baktım hiç bir yerde bulamadım?bir diğer sorum da;itunes te bulunan bir mp3ü ya da telefona attığım bir mp3ü nasıl melodi olarak ayarlayabilirim?
    sağolun...

bluetooth ile gönderme işlemi bittiğinde telefon,mp3 dosyasını otomatik olarak açar ve karşına çıkart ve sakla olarak iki seçenek çıkar.sakla dersen Menu > Multimedia > Sesler kısmına kaydedilir.iTunes ile bluetoothun uzaktan yakından alakası yoktur.iTunes a müzik kopyalayabilmen için iTunes programını bilgisayara yükleyip telefonu bağlaman gerekir.ve ne yazıkki iTunes taki ses dosyalarını zil sesi olarak ayarlayamazsın.Sesler kısmındakileri zil sesi olarak kullanabilirsin.Ancak yalnız telefon hafızasındakileri zil sesi olarak atayabilirsin.Yani hafıza kartındakileri melodi yapman için önce telefon hafızasına taşıman gerekli.Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 9 Ekim 2007; 19:48:30 >

• sağol.melodi olayını bu şekilde hallettim.yalnız kurcaladıkça sorunlar da artıyor.telefon rehberi hakkında sorum var şimdi de.şimdi bi kişinin 2 tane cep numarası var.diyelim adı x.bunu x diye kaydediyorum diğer nosunu da aynı x üstüne kaydediyorum ama mesaj gönderirken x in hangi numarasına göndereceğimi göremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antibiyotik

sağol.melodi olayını bu şekilde hallettim.yalnız kurcaladıkça sorunlar da artıyor.telefon rehberi hakkında sorum var şimdi de.şimdi bi kişinin 2 tane cep numarası var.diyelim adı x.bunu x diye kaydediyorum diğer nosunu da aynı x üstüne kaydediyorum ama mesaj gönderirken x in hangi numarasına göndereceğimi göremiyorum.

evet maalesef göremiyorsun.sadece isim olarak gözüküyor.diğer ismi x2 fln diye kaydetmekten başka çare yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

ses kalitesi çok iyi diyebilirim..msn nasıl yükleyem bilen varsa bi zahmet yazsın..wav oynatmıyor alet..

ses kalitesi çok dşük ama fakat telefon süper bende motorola razr v3im krom var kasası süper 1sene oldu ve hala çizilmedi özel kılıfından aldım hala kullanıyorum fakat ses çok düğşük nasıl yükseltebileceğimi biliyorsanız yardımcı olun....
  • beyler ya lütfen yardım edin pcdeki itunesin görünümünü telefonsa nasıl uygularız mesela albüm kapak resmi falan nasıl oluyor lütfen mesaj atın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.