Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PC'de iTunes'ta sarkilaria Album artwork eklemelisiniz.Bunun icin kapak resmi eklemek istediginiz sarkiya sag tusla tiklayip "Get Info" seceneginden Artwork'e gelin.Album kapak resmini buraya surukleyebilir veya " + " tusundan ekleyebilirsiniz.Ancak bazi Mp3 lerime eklesem dahi daha sonra telefona attigimda album kapak resminin olmadigini gordum.Bunu onlemek icin de yine sag tusla tiklayip "Create AAC" yaparsaniz,hem kaliteyi bozmadan dosya boyutunu kucultmus olursunuz hem de bigliler ham formatta tum bilgileri icermis olur.

iTunes gorunumunu aktarmak derken,sanirim album artwork u kasdettiniz.Cunku iTunes un seklini veya renklerini degistirmek ozel modlar haricinde mumkun degil.Cunku telefonlarda koruma mevcut.Ki bu yuzden sarki siniri 50 yapilmis.Ancak tabiki bu da kirilabiliyor veya ses yuksekligi arttirilabiliyor.Kendinize guveninize bagli riskli bir durum.Forumda V3i gelistirme rehberi adinda bir konu mevcuttu.Goz atarsaniz aradiginiz bilgiye ulasirsiniz.Kolay gelsin...

• Beyler benim telefonumda neden itunes yok bugun yeni aldım siyah v3i? itunes yok. süper bi telefon gibi şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Beyler benim telefonumda neden itunes yok bugun yeni aldım siyah v3i? itunes yok. süper bi telefon gibi şimdilik..

telefonu alalı 2 yıl oldu.
    Meğer telefonda iTunes varmış, ama benimkine yüklememişler
    şimdi telefona yüklemek istesem nerden indiricem bu yazılımı ?

motorola ve apple sitelerine baktım ama bulamadım..
  • bu teldeki sesli arama tuşuyla telefonun kapağını açmadan, yandaki o tuşa basarak sesli arama yapabiliyor muyuz? ben kapağı açmadan arama yapamadım bi türlü ama yapması lazım. kapağı sürekli aç kapa bozulcak ya :)
  • bu telefonu türkçeyi sonradan öğrenmiş bir amerikalı türkçe'ye çevirmiş sanırım bazı çeviriler filan çok saçma olmuş.
    bu arada sağlam telefondur alacak olanlar için.top oynarken kaç kere telefonun üstüne düştüm,sadece dışındaki ekran kırıldı,bozulma filan yok.üstüne dökülen içecekler de cabası,sildikten sonra yapış yapış da olmuyor.tek dezavantaşı sesi çok az,2 senedir telefonu sadece titreşimde kullanmayı beceremedim.
  • cızırtı mağruduru arkadaşlar tamire gideyimmi nasıl geçer bu usöylermisniz.?
  • Tam olarak nasıl bir cızırtı alıyorsunuz? konuşurken mi? yoksa kapak açıkken gelen cok ufak cızırtılar mı?

Bende de yıllardan beri var kapağı açınca çok az bir cızırtı geliyor.

Yabancı forumlarda bakmıştım bir ara, düzelmiyormuş...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.