Arkadaşlar dün bu mükemmel telefonu satın aldım..630 ytl peşin 2 yıl garantili.. Telefon mükemmel ötesi ve v3 blacktan bile daha etkileyeci..Kasası çok ince bir metal ve ona dokunmak bir zevk oysa v3 buna nazarana plastik hissi veriyordu.. Kamerası 1.3 mp ve oldukça başarılı..Video çekimleri de nokia 6230i ye göre çok daha iyi..İçinden 128mb micro san disk hafıza kartı çıktı..Mp 3 yüklemek çok basit,telefonun internet browseri de çok kullanışlı.. Telefon her telefonda olması gereken belli başlı tüm özelliklere sahip bunun dışında bir tasarım harikası.. Alan arkadaşlara bir sorum var..lcd ekranı kulağınıza dayadığınızda zzzz diye bir ses yapıyor mu? Ben 2 cihaza baktım 2 side yatpıyordu..Çok yüksek kontrasttan kaynaklanan normal bir ses diye okudum yabancı forumlarda..Kulağınızı dayamazsanız ki zaten bu anormal bir şey,hiç duyulmuyor... Görüşlerinizi bekliyorum...........
benm sana sorulrm olacak ses ve kamera kalitesi nsl bi de bu telefon wav dosyası calıo muu
Kamera çekimindeki ses kaydı çok çok iyi..Kamera çekimi vasatın üzerinde ancak sınırlı çekiyor..3gp fomatınıda klipler oynatıyor klasik olarak.Telefon tek tuşla da ses kaydedebiliyor..Aletin kasasına hastayım bu arada..
normal ses kalitesi nsl mp3lerde fln wav dosyası calıo mu bilio msn
ses kalitesi çok iyi diyebilirim..msn nasıl yükleyem bilen varsa bi zahmet yazsın..wav oynatmıyor alet..
dostum iTunes yüklümü nasıl kulaklık sesi fln?
bir de 256lık kart çıkması lazım senin grey garantilimi yoksa?
evet ya 256 çıkmıyomu bide bu itunes hepsinde yüklü değil mi?
arkadaşlar meraba... bende 2 gün önce v3i aldım ve şu anda çok memnunum... yalnız size bişey sormak istiorum bu telefonda mesajlar için iletim raporu varmı? varsa nasıl ayarlanıo? bana yardımcı olursanız sevinirim... ii sabahlar...
dostum sende hangi hafıza kartı çıktı?bende 128 mb çıktı..eğer 256 standartsa yarın gidip alacam kartımı..Eğer 128 standart der beni kandırmaya çalışırsa kafasına atacam v3i yi vallahi..İtunes yüklü tabii.İletim raporlarını ben de ayarlayamadım zaten bence gereksiz birşey...
iştahım kabardı beev3i quarizsma
quote:
Orjinalden alıntı: besiktas
Arkadaşlar dün bu mükemmel telefonu satın aldım..630 ytl peşin 2 yıl garantili... Görüşlerinizi bekliyorum...........
dostum kusura bakma ama bence iyi bi kazık yemişsin.
quote:
Orjinalden alıntı: acy_78
quote:
Orjinalden alıntı: besiktas
Arkadaşlar dün bu mükemmel telefonu satın aldım..630 ytl peşin 2 yıl garantili... Görüşlerinizi bekliyorum...........
dostum kusura bakma ama bence iyi bi kazık yemişsin.
telefonn fiyatını bilmeden knsmaa 630 bu telefon icn ii fiyat kazk fln yememsn arkdsm
motorola v3 mi alırdınız yoksa L6 mı
quote:
Orjinalden alıntı: altiner93
motorola v3 mi alırdınız yoksa L6 mı
v3i alrdm kesnlkle
beyler istanbulda bu telefonun grey firma garantilisi varmı hiç denk geldimi fiyatı nedir?
kutunun içinden çıkması gereken hafıza kartı 128 değil 256 MB'dır..Bence git ve değiştir...Hatta benden sana tavsiye telefonla birlikte geri ver..Çünkü yabancı ülkeden gelen v3i lerde 128MB lık hafıza kartı cıkıyor..Arkadaşımda dubaiden aldığından 128MB cıkmıştı..Sana yabancı ülkeden gelen telefonu vermiş olmasınlar da... Ayrıca iletim raporu almak isteyenlere şöyle söyliyim ;
mesajı atarken hani göndereceğimiz numara için rehber çıkıyor ya..Ordayken meni tuşuna basınca orda rapor istiyormusun tarzında bir uyarı var...Teslim uyarısı sanırım...Onu açık yapıyorsunuz Fakat bunu her zaman yapmak zorundasınız...Kalıcı bir şekilde bir ayar yapılmıyor..İstediğiniz mesaj için iletim raporu alıyosunuz o şekilde...Ayrıca v3i olan arkadaşlara danışmak istiyorum Hani ekranın yanında bulunan 3 adet tuş var ya, bu tuşlara basınca ekranda hafifde olsa bi dalgalanma veye ekran oynaması gibi birşey oluyor mu ? ben buna rastladım da...Fakat kapak açıkken soruyorum ben..kapak açıkken o tuşa basarken ekrana bakınca hafif bi dalgalanma ve ekranda karartı gibi birşey oluyor bende mi bozukluk var ? yoksa bütün v3i lerde mi böyle ?
v3i karisma tlfn gerçekten karisma
arkadaşlar, ben motorola slvr l7 ile v3i arasında kaldım. çok çok kararsızım. ikisinin de artıları eksileri var. bkaç soru sormak istiyorum, 1- mp3 dinlemek v3i ile kolay oluyor mu ve şarlı 2 gün gider mi günde 2 saat mp3 dinlersem. 2- mp3 leri zil sesi ve mesaj sesi olarak atayabiliyormuyum ? 3- fotoğraf kalitesindeb memnunmusunuz ? 4- kapaklı olması ilerde bozulmasına yol açabilir mi (v3 kullananlar daha kolay cevaplar sanırım) 5- sizce l7 mi yoksa v3i mi daha karizma ?
bu soruları v3i cilere soruyorum tabi ama l7 de kullanmışsanız ya da biliyorsanız onun için de cevaplarsanız çok sevinirim. bir de son olarak v3i l7 den 150 ytl daha pahalı 150 ytlye değer mi aradaki farklar ? şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar tüm v3 ve v3i lerde kulağı dayadığınızda ufak bir cızırtı yapıyor..Vei gördüğüm en karizma telefon L7 ince bir plak gibi..Yarın gidip 256 kart alacam söke söke..Telefonu değiştirmem çünkü alet sorunsuz..
KARİZMA TELEFON ARKADSLAR KIM NE DERSE DESİN .... EVET BELKI UZERINDE MODEMI YOK ..OLSUN..KIM MUKEMMELKI....