Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu teli almayı dusunuyorum da o yuzden bu kdr soru soruom daa doru tercih yapmak icn flas yok mu
  • bu teelfonu almayı düşünüyorsan öncelikle ne tür bir telefon almak istediğini iyice kafanda belirle. özellikleri çok mu yoksa prestijli bir telefon mu almak istiyorsun bunu belirlemiş olmak lazım. flaş yok telefonda ama zaten birçok özellik bir arada olsun diyorsan çok fazla önermem fakat prestij, kolay kullanım ve kalite arıyorsan kesinlikle ilk tercihin bu olmalı.
  • Bu arada bilen arkadaşlara bir sorum daha olacak, sabah kalktığımda telefonun dış ekranında görüntü yoktu, ekran aydınlanıyor fakat hiçbir görüntü göztermiyordu. telefonu kapatıp açtım ve düzeldi. daha bir günlük telefon bve biraz canım sıkıldı, bilmediğim bir sebebi mi var ya da başka birşey olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de v3i me bugün kavuştum fakat bir sorum olacak.
    sinyal seviyesinin hemen yanında GPRS göstergesi var el kitebına baktığımda telefonunuz yüksek hızlı GPRS şebeke bağlantısı kullandığında görülür diyor. Bunu yoketmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Ya da fatura ya da pil harcaması vs. konusunda bir zarar verir mi?

hayırlı olsun ben bişey soracaktım k750 ile kulaklık sesini karşılaştırabilirmisin kamera kötü biliyorum ama ses nasıl kulaklıktan yani mp3 player gibi kullanabilirmiyiz k750 gibi?
  • Very Important Person lar için üretilmiş... Şık bir cihaz... helal olsun tasarlayana...
  • telefonu bugün aldım gerçekten süper bi alet 12 saat şarj gerekli mi? telefona bi mp3 attım ama itunes onu görmedi bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog -- 9 Nisan 2006; 21:23:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de v3i me bugün kavuştum fakat bir sorum olacak.
    sinyal seviyesinin hemen yanında GPRS göstergesi var el kitebına baktığımda telefonunuz yüksek hızlı GPRS şebeke bağlantısı kullandığında görülür diyor. Bunu yoketmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Ya da fatura ya da pil harcaması vs. konusunda bir zarar verir mi?

hayırlı olsun ben bişey soracaktım k750 ile kulaklık sesini karşılaştırabilirmisin kamera kötü biliyorum ama ses nasıl kulaklıktan yani mp3 player gibi kullanabilirmiyiz k750 gibi?

özellikle itunes özelliği ile sony w serisine bir nevi cevap vermişler. kulaklırları k750ninkinden çok daha ergonomik ve ses kalitesi iyi seviyede. bunun yanında kulaklık olmadan da rahatça hoparlörle müzik dinleyebiliyorsun ki hoparlör sesi de beni tatmin etti açıkçası. bir diğer artısı ise flight mode özelliği. aynı w800 lerde olduğu gibi flight mode kullanabiliyorsun böylece telefon kapalıyken de mp3 dinleme şansına sahipsin.

teknolog, ilk seferde tamamen şarjı bitirip sonra 8 saat şarj et diyorlar ama diğer yandan da bunun eski telefonlarda ve eski pil teknolojisinde olduğunu söyleyenlerde de, ben şahsen yine de riske etmek istemezdim ve tamamen bitmesini bekleyip öyle şarj ederdim. itune ve şarkıları görmemesi olayına gelince, doğrudur. öncelikle ya kutusundan çıkan itunes programöını bilgisayara kuruyorsun ya da internetten download ediyorsun. windows media player tarzı birşey olduğu için bir library var. telefonunu taktığın zaman da itunes programı direk telefonunu görüyor ve library ikonunun altında bir de telefonun için folder açılıyor ve playlistindeki ya da libraryndeki şarkıları ya da folderları direkt ordaki telefon folderına atıyorsun böylelikle itunesda kullanabiliyorsun telefonun içinde. aksi taktirde ekstralardaki multimedyadan dinleyebilirsin ama kullanışlı olmaz.

• quote:

quote:

özellikle itunes özelliği ile sony w serisine bir nevi cevap vermişler. kulaklırları k750ninkinden çok daha ergonomik ve ses kalitesi iyi seviyede. bunun yanında kulaklık olmadan da rahatça hoparlörle müzik dinleyebiliyorsun ki hoparlör sesi de beni tatmin etti açıkçası. bir diğer artısı ise flight mode özelliği. aynı w800 lerde olduğu gibi flight mode kullanabiliyorsun böylece telefon kapalıyken de mp3 dinleme şansına sahipsin.

çok saol bu şekilde ise alınır grey garanti satılıyomu bilgin varmı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 9 Nisan 2006; 22:29:50 >

• full aksesuar fatura garanti k750i ile v3i'sini takas etmek isteyen varsa PM atsın
  • quote:

quote:

quote:

çok saol bu şekilde ise alınır grey garanti satılıyomu bilgin varmı peki?

evet grey garantili satılıyor doğubankta rahatça bulabilirsin ama ben yine de tavsiye etmem. neden mi? o kadar güzel ve karizmatik bir telefon ki, Allah korusun başına birşey gelmesin, git faturasıyla normal garantisiyle bir bayiden al, sonra da üstüne bir güzel kasko yaptır :)

• quote:

evet grey garantili satılıyor doğubankta rahatça bulabilirsin ama ben yine de tavsiye etmem. neden mi? o kadar güzel ve karizmatik bir telefon ki, Allah korusun başına birşey gelmesin, git faturasıyla normal garantisiyle bir bayiden al, sonra da üstüne bir güzel kasko yaptır :)

doğru diosun grey garantili tellere kasko yapıolarmı ya merak ettim

fiyatlar ne civarda ben izmirdeyim maalesef

grey?kvk?
  • quote:

quote:

doğru diosun grey garantili tellere kasko yapıolarmı ya merak ettim

fiyatlar ne civarda ben izmirdeyim maalesef

grey?kvk?

izmirdeysen greyi geç zaten, greyin özelliğini biliyorsun diye tahmin ediyorum. telefonları getiren onlarca ithalatçı firma var ve bunların birkaçı dışında (genpa, mobiltel gibi) diğerleri çok küçük firmalar ve bunları da yetkili servisler tanımıyor, bu durumda işin izmirde iyice zor çünkü sadece telefonu aldığın yani greyi satan adamın ihtalatçısının teknik servisi telefona bakabilir, ki hemen hempsi de istanbul sirkeci tarafındadır. başına dert alırsın. yine grey aldığın zaman fatura alma şansın da az olur ve telefonun vodafone yüklü ya da içinden orjinal çıkan 256 mb'lık kart yerine 128 mb'lık kart çıkma ihtimali gibi ihtimaller de olabilir. zaten fatura yoksa kasko da yaptıramazsın. fiyat olarak orjinalini kvklarda peşin 640-650 civarına bulabilirsin, sanıyorum ki greyler de bundan 100 küsur daha az olur ama bu telefon iki gün sonra değiştirilecek sıradan bir telefon değil, bence biraz daha paraya kıyıp sağlam almak, hele ki izmirdeysen çok daha mantıklı.

• arkadaşlar bende v3i ye itunes den müzik atamıyorum telefonde seslere atıyor müzikleri telefonun kapağını kapatıncada müzik kesiliyor itunes ten nasıl müzik yükleyeceğimi anlatırmısınız msn dende ulaşabilirsiniz fyont@hotmail.com birde zil tipini değiştirince moto melodisi kayboluyo neden bende telefonun orjinal ayarlarına geri dönüyorum tekrar moto melodisi geliyor birde /daha bitmedi) :))) birde melodiyi mp3 şarkısı yapamıyorum kişiye özel olmuyomu neden yardımlarınızı bekliyorum saolun ama v3i mükemmel bir telefon birde itunesten müzik olayını yapabilsem ???
  • arkadaşlar ben cidde kafayı yiyeceğim itunes te telefon işaretini görüyorum şarkıyı tutup telefona atıyorum fakat hata veriyo anlamadım çok karıştı kafam
  • quote:

izmirdeysen greyi geç zaten, greyin özelliğini biliyorsun diye tahmin ediyorum. telefonları getiren onlarca ithalatçı firma var ve bunların birkaçı dışında (genpa, mobiltel gibi) diğerleri çok küçük firmalar ve bunları da yetkili servisler tanımıyor, bu durumda işin izmirde iyice zor çünkü sadece telefonu aldığın yani greyi satan adamın ihtalatçısının teknik servisi telefona bakabilir, ki hemen hempsi de istanbul sirkeci tarafındadır. başına dert alırsın. yine grey aldığın zaman fatura alma şansın da az olur ve telefonun vodafone yüklü ya da içinden orjinal çıkan 256 mb'lık kart yerine 128 mb'lık kart çıkma ihtimali gibi ihtimaller de olabilir. zaten fatura yoksa kasko da yaptıramazsın. fiyat olarak orjinalini kvklarda peşin 640-650 civarına bulabilirsin, sanıyorum ki greyler de bundan 100 küsur daha az olur ama bu telefon iki gün sonra değiştirilecek sıradan bir telefon değil, bence biraz daha paraya kıyıp sağlam almak, hele ki izmirdeysen çok daha mantıklı.

haklısın en iyisi adam gibi garantili almak ancak yaza kadar beklemeyi düşünüyorum kamera megapixel ama k750den snra brs düşük geliyo işte bakalm iTunes olayı güzel tabi ama radyo yok mesela eksileri de var..saol tekrar

• quote:

Orjinalden alıntı: fıratyont

arkadaşlar ben cidde kafayı yiyeceğim itunes te telefon işaretini görüyorum şarkıyı tutup telefona atıyorum fakat hata veriyo anlamadım çok karıştı kafam

iTunes un son versiyonunu indrmeyi denedinmi ??
  • quote:

quote:

haklısın en iyisi adam gibi garantili almak ancak yaza kadar beklemeyi düşünüyorum kamera megapixel ama k750den snra brs düşük geliyo işte bakalm iTunes olayı güzel tabi ama radyo yok mesela eksileri de var..saol tekrar

rica ederim, fakat k750i ve v3i ya karşılaştırma. ikisi bambaşka telefonlar, biri işlevsel diğeri görsel açıdan kendi alanlarında kusursuza yakın telefonlar. bir sedanla coupe otomobili karşılaştırman gibi olur ikisini karşılaştırman. diğerinde bu vardı bunda şu yoktu dersen işin içinden çıkamazsın. ya benim gibi yap ve bir hattın k750i diğer hattın da v3i olsun :) ya da hangisi içine daha çok siniyorsa ve sana hangisinin kullanım amacı yakın geliyorsa onu düşün.

• arkadaşlar soun hallolu problem usb irişindeimiş bğlntı kopuyormuş yarımlar için saolun müzikleri de yükledim mükemmel el v3 i tavse ederi şiddetle
  • arkadaşlar bu altın renkli motorola ne zaman türkyede olacak fikri olan varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!!

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıratyont -- 10 Nisan 2006; 23:11:29 >

• quote:

rica ederim, fakat k750i ve v3i ya karşılaştırma. ikisi bambaşka telefonlar, biri işlevsel diğeri görsel açıdan kendi alanlarında kusursuza yakın telefonlar. bir sedanla coupe otomobili karşılaştırman gibi olur ikisini karşılaştırman. diğerinde bu vardı bunda şu yoktu dersen işin içinden çıkamazsın. ya benim gibi yap ve bir hattın k750i diğer hattın da v3i olsun :) ya da hangisi içine daha çok siniyorsa ve sana hangisinin kullanım amacı yakın geliyorsa onu düşün.

evet ya işin içinden çıkamadım ztn foto özelliğini çok kullanıyorum yazın daha da çok kullanılır aslında ama bakalım artık yanında sony digicam ve ipod nano olacak işte tamam gerçi müzik idare eder 1gb kart alırsın fln fln,kararsızlık zor özellikleri de kullanıyorum bakalm beklicem artık minimalist düşünceyle ince ve güzel tercihi v3iden yana yapablrm yada her ikisi de olablr artık kısmet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.